Belépés
Román kormányalakítás - A Nemzeti Liberális Párt kész kormányt alakítani
... lehetőségét, amelyben a - parlamenti mandátumok több mint 40 százalékával rendelkező - szociáldemokraták is részt vesznek.
Ludovic Orban cáfolta azokat a - szociáldemokraták által hangoztatott - híreszteléseket, amelyek szerint egy PNL-kormány lefaragná a közalkalmazottak bérét és a nyugdíjakat, amelyek a távozó Viorica Dancila miniszterelnök szerint 40 százalékkal nőttek a P...
2019-10-11 11:31:51
Lavrov: Moszkva nem engedi meg Kijevnek a "normandiai négyek" eddigi megállapodásai felülvizsgálatát
... az ukrán vádat, amely szerint Moszkva késlelteti a csúcs megrendezését. Úgy vélekedett, hogy a Steinmeier-formula aláírásával a Donyec-medencei csapatszétválasztással kapcsolatban hangoztatott feltételekkel Kijev voltaképpen azt szeretné elérni, hogy a kiéleződött helyzetben a csúcsot pusztán a csúcs megtartásának kedvéért hívják össze.
"Új feltételnek" és "ultimátumnak" neve...
2019-10-10 16:32:30
Török offenzíva - Graham: Törökország drágán megfizet a támadásért
... sürgette az amerikai elnököt, hogy változtasson az amerikai csapatok szíriai kivonásáról hozott döntésén.
"Katasztrófa van alakulóban" - ismételte meg Graham a héten már többször is hangoztatott véleményét.
Egy másik bejegyzésben úgy fogalmazott: "imádkozzunk kurd szövetségeseinkért, akiket szégyentelenül magára hagyott a Trump-kormányzat. Ez a lépés biztosítja az Iszl...
2019-10-09 19:22:33
Szíria - Török alelnök: Ankara nem enged a fenyegetéseknek a kurd milíciák elleni hadműveletet illetően
...
Fuat Oktay egy egyetemi rendezvényen Recep Tayyip Erdogan török elnök többször hangoztatott véleményét megismételve hangsúlyozta: ha Törökország biztonsága forog kockán, maga határozza meg, hogy milyen utat választ.
A török kormány szerint ugyanis az SDF gerincét alkotó Népvédelmi Egységek (YPG) nevű kurd milícia a törökországi kurd szakadár fegyveresek szövetségese, és ...
2019-10-08 17:11:38
Brexit - Johnson: nem lesz vámellenőrzés az ír-északír határon, sem annak közelében
... ugyanakkor: "semmilyen körülmények között" nem lesz vámellenőrzés a Brexit után sem Észak-Írország és Írország határán, sem a határ közelében.
Boris Johnson megismételte azt a többször hangoztatott álláspontját, hogy az Egyesült Királyság a Brexit jelenleg érvényes október 31-i határnapján mindenképpen kilép az Európai Unióból, megállapodással vagy anélkül.
Kijelentette:...
2019-10-02 14:51:53
A gazdasági bizottság alkalmasnak ítélte Kandrács Csabát, az MNB alelnöki posztjára
... arra készteti a pénzintézeteket, hogy csökkentsék díjaikat, különben elveszíthetik ügyfeleik egy részét.
Kandrács Csaba megismételte azt a jegybanki vezetők által többször is hangoztatott elvet, miszerint a MNB-nek nincs árfolyamcélja, a monetáris politika egyetlen horgonya az inflációs cél.
Bánki Erik (Fidesz), a gazdasági bizottság elnöke és Hadházy Sándor (Fidesz), ...
2019-09-30 15:21:45
Brexit - Juncker: nem nyitható újra a Brexit-megállapodás
... kormány szerint ugyanis a tartalékmegoldás az Egyesült Királyság alkotmányos integritását és saját belső piacát kezdené ki.
Az Európai Bizottság elnöke - megerősítve az EU mindig is hangoztatott álláspontját - a vasárnap sugárzott Sky News-interjúban kijelentette, hogy nem nyitható újra a Brexit feltételrendszeréről Londonnal tavaly novemberben elért megállapodás.
Jean-C...
2019-09-22 12:01:18
Brexit - Juncker: van lehetőség a megállapodásra Londonnal
... elmaradását, Juncker kijelentette: ez nem az ő előrejelzési forgatókönyve, meggyőződése szerint az Egyesült Királyság ki fog lépni az EU-ból.
Boris Johnson brit miniszterelnök sokszor hangoztatott álláspontja az, hogy az Egyesült Királyság a Brexit október 31-i határnapján mindenképpen kilép az EU-ból, akár lesz addig új megállapodás, akár nem.
A londoni parlament a múlt...
2019-09-19 22:52:01
Brexit - Johnson: van esély a megállapodásra, de csak a backstop-megoldás nélkül
... tárgyalások utáni BBC-interjúban kijelentette: nem akarja azt a benyomást kelteni, hogy mindenképpen megszületik az új Brexit-megállapodás.
A brit kormányfő megerősítette azt a sokszor hangoztatott álláspontját, hogy az Egyesült Királyság a Brexit október 31-i határnapján mindenképpen kilép az EU-ból, akár lesz addig új megállapodás, akár nem.
A londoni parlament a múlt...
2019-09-16 19:02:43
Konrád György halála - Német méltatások
... szemszögéből jellemezzék. Kifejtették azt is, hogy időskori munkássága kevésbé "kontúros", viszont ebben a korszakában "liberális politikai kommentátorként" tevékenykedett, és olyan nézeteket hangoztatott a NATO-ról és a háborúról, az EU-ról és Magyarországról, amelyek "nem tették boldoggá sem Orbán Viktort, sem Konrád nyugati rajongóit".
A konzervatív Frankfurter Allgemeine ...
2019-09-15 15:39:13
1 2 3 ................103 104 ........155 156 ........205 206 207 
Címkék: Nemzeti Liberális Párt, Kandrács Csabát, Konrád György, Ludovic Orban, Viorica Dancila, Fuat Oktay, Recep Tayyip Erdogan, Népvédelmi Egységek, Boris Johnson, Egyesült Királyság, Európai Unióból, Kandrács Csaba, Bánki Erik, Hadházy Sándor, Európai Bizottság, Orbán Viktort, Frankfurter Allgemeine, kurd milíciák, ír-északír határon, gazdasági bizottság, megállapodásra Londonnal, backstop-megoldás nélkül, közalkalmazottak bérét, távozó Viorica, ukrán vádat, csúcs megrendezését, kiéleződött helyzetben, csúcsot pusztán, csúcs megtartásának, amerikai elnököt, amerikai csapatok, másik bejegyzésben, lépés biztosítja, egyetemi rendezvényen, török kormány, törökországi kurd, határ közelében, többször hangoztatott, jegybanki vezetők, monetáris politika, vasárnap sugárzott, londoni parlament, benyomást kelteni, brit kormányfő, sokszor hangoztatott, konzervatív Frankfurter, közalkalmazottak, felülvizsgálatát, tartalékmegoldás, fenyegetéseknek, kormányalakítás, híreszteléseket, pénzintézeteket, megállapodással,
© 2013 TVN.HU Kft.