Belépés
Szeretve lenni, fénylő napsugárban Szeretve lenni
... jelent?
Nekem mindent, az életet.
Szeretni Neked mit jelent?
Nekem mindent, mit adhatok Neked.
Szeretet, sokszor mondják, hogy ugyanmár
Elcsépelt, túl sokat, hangoztatott,Fontosság!?
Szeretetni s szeretve lenni,
Nélküle nem létezne semmi
Szeretet mint létenergia nélküle
Te sem lennél csak sivár
Bőr s csonttömeg halmaza,.
Szere...
2020-02-01 07:45:53
Brexit - Skót miniszterelnök: csak törvényes módon lehet függetlenségi népszavazást tartani
... rendezett népszavazáson országos átlagban a résztvevők szűk, 51,89 százalékos többsége a kilépésre, a skótok 62 százaléka viszont a bennmaradásra voksolt.
Sturgeon azóta sokszor hangoztatott érvelése szerint az újabb függetlenségi népszavazásra azért van szükség, mert Skócia nem engedheti meg, hogy hogy egyértelműen kinyilvánított bennmaradási szándéka ellenére London "kiráng...
2020-01-31 20:47:05
Fővárosi Közgyűlés - Módosították a fővárosi önkormányzat szmsz-ét
... polgármestere úgy fogalmazott, nem látja a fékek és egyensúlyok rendszerét megnyilvánulni a javaslatban, amely szerinte éppen ellentéte annak, mint amit az új városvezetés a kampányban hangoztatott.
Kiemelte, az új szmsz-szel szemben nagyon komoly jogi problémák állnak fel, mivel az több ponton sérti az önkormányzati törvényt.
Baranyi Krisztina (független), a IX. kerület...
2020-01-29 14:31:47
Kreml: sértik az áldozatok emlékét Zelenszkij második világháborúra vonatkozó kijelentései
... életüket adták Európa, egyebek között Lengyelország felszabadításáért" - hangoztatta Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő.
Peszkov szerint a Volodimir Zelenszkij ukrán elnök által hangoztatott álláspont aligha egyeztethető össze ukránok azon millióinak hitével és meggyőződésével, "akik fegyverrel harcoltak a fasiszták ellen". Mint mondta, mindez "hibás és sértő a nagyapáink e...
2020-01-28 15:51:44
Brexit - Barnier: az EU szoros figyelemmel követi a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok sorsát
... egyértelmű", hogy a Brexitnek negatív következményei lesznek, amelyeket kezelni kell.
Az uniós főtárgyaló nyíltan ellentmondott Boris Johnson brit miniszterelnök azon többször hangoztatott kijelentésének, hogy a Brexit után semmiféle ellenőrzésre nem lesz szükség az Észak-Írország és Nagy-Britannia közötti áruforgalomban.
A Brexit feltételrendszerét rögzítő megállapodás ...
2020-01-27 21:43:08
Impeachment - Republikánusok szerint a demokraták maguk ássák alá a saját ügyüket
... közötti szünetekben a szenátorok egymás után fejtették ki álláspontjukat.
John Cornyn texasi és David Perdue georgiai szenátor egybehangzóan utasította el a demokraták többször hangoztatott felvetéseit új tanúk beidézéséről.
A demokraták egyik impeachment-menedzsere, Jerrold Nadler következetlenséggel és azzal vádolta a republikánus szenátorokat, hogy "a tárgyalással csa...
2020-01-23 07:05:32
Brexit - Johnson: "átléptük a célvonalat"
... országos átlagban a résztvevők szűk, 51,89 százalékos többsége a kilépésre voksolt, a skótok 62 százaléka viszont a bennmaradásra.
Nicola Sturgeon skót miniszterelnök azóta sokszor hangoztatott érvelése szerint Skócia nem engedheti meg, hogy egyértelműen kinyilvánított bennmaradási szándéka ellenére London "kirángassa" az EU-ból. A BBC televíziónak nyilatkozva nemrégiben kije...
2020-01-23 07:04:34
Brexit - Módosításokkal hagyta jóvá a londoni parlament felsőháza a Brexit-megállapodás törvénytervezetét
... párti kormány szándékaival, az alsóház a héten ismét napirendre veszi a tervezetet, és nagy valószínűséggel kiszavazza belőle a felsőházi módosításokat.
Boris Johnson sokszor hangoztatott célja, hogy az Egyesült Királyság a Brexit jelenleg érvényes határnapján, vagyis jövő pénteken kilépjen az Európai Unióból (EU), így a ratifikációs folyamatot addig végig kell vinni.
Ne...
2020-01-22 07:04:33
A The New York Times Klobuchart vagy Warrent látná szívesen az Egyesült Államok elnökeként
... konzervatív szövetségi bírói kar "jelentős" akadályokat gördíthet Warren progresszívnak nevezett törekvései megvalósítása elé.
A lap bírálta Warren egyes - elsősorban a kampánya elején hangoztatott - megközelítéseit, miszerint önmagát gyakran a megosztó "ők és mi" politizálás jelöltjeként jellemezte. "A Warren jelöléséig vezető út kihívásokkal teli, de nem nehéz elképzelni" ...
2020-01-20 17:13:06
Brexit - Johnson nem engedélyezi az újabb skóciai függetlenségi népszavazást
... népszavazáson országos átlagban a résztvevők szűk, 51,89 százalékos többsége a kilépésre, a skótok 62 százaléka viszont a bennmaradásra voksolt.
Nicola Sturgeon azóta sokszor hangoztatott érvelése szerint Skócia nem engedheti meg, hogy egyértelműen kinyilvánított bennmaradási szándéka ellenére London "kirángassa" az EU-ból. A BBC televíziónak nyilatkozva nemrégiben kijelentet...
2020-01-14 14:19:50
1 2 3 .................104 105 ........157 158 ........208 209 210 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, York Times Klobuchart, Egyesült Államok, Szeretni Neked, Baranyi Krisztina, Dmitrij Peszkov, Volodimir Zelenszkij, Boris Johnson, John Cornyn, David Perdue, Jerrold Nadler, Nicola Sturgeon, Egyesült Királyság, Európai Unióból, fővárosi önkormányzat, áldozatok emlékét, demokraták maguk, saját ügyüket, londoni parlament, újabb skóciai, résztvevők szűk, bennmaradásra voksolt, újabb függetlenségi, kampányban hangoztatott, több ponton, önkormányzati törvényt, fasiszták ellen, uniós főtárgyaló, szenátorok egymás, demokraták többször, demokraták egyik, republikánus szenátorokat, kilépésre voksolt, héten ismét, felsőházi módosításokat, ratifikációs folyamatot, kampánya elején, valószínűséggel, meggyőződésével, megközelítéseit, republikánusok, progresszívnak, kinyilvánított, módosításokkal, miniszterelnök, megnyilvánulni, áruforgalomban, álláspontjukat, kijelentésének, következményei, lengyelország, népszavazásra, függetlenségi, világháborúra, bennmaradásra, állampolgárok, önkormányzati,
© 2013 TVN.HU Kft.