Belépés
Top táplálékok 50 feletti férfiaknak
... kell nagyobb figyelmet fordítani, hiszen csakúgy, mint a nőknél, a férfiaknál is lelassul ebben az életkorban, ami aztán elhízáshoz vezethet. 50 éves korban és az után jelentkeznek leggyakrabban a férfiaknál a következő betegségek: diabétesz, szívbetegség, magas vérnyomás, prosztata-problémák.

Az étkezési szokások és az életmód megváltoztatása azonban sokat segíthet eze...
2021-12-06 21:14:27
Megfázás és influenza ellen
A telet csak nagyon kevesen várják. Az emberek többsége nemcsak a hideg miatt nem kedveli ezt az évszakot, hanem a gyakori megbetegedések miatt sem. A megfázás és az influenza a leggyakrabban előforduló téli betegségek, amelyek kellemetlen tünetekkel, lázzal, köhögéssel, orrfolyással és fájdalommal járnak együtt.

Ha azonban időben teszünk az immunrendszerünk megerősít...
2021-11-26 16:12:43
Megfázás és influenza ellen
A telet csak nagyon kevesen várják. Az emberek többsége nemcsak a hideg miatt nem kedveli ezt az évszakot, hanem a gyakori megbetegedések miatt sem. A megfázás és az influenza a leggyakrabban előforduló téli betegségek, amelyek kellemetlen tünetekkel, lázzal, köhögéssel, orrfolyással és fájdalommal járnak együtt.

Ha azonban időben teszünk az immunrendszerünk megerősítésé...
2021-11-23 22:20:39
Amit megtehetünk a megtéretlen emberekért
... mondjuk el: Jézus Krisztus azért jött el a világba, hogy megmentse a bűnösöket. Igehirdetéseinkben számtalanszor meg kell ismételnünk a kereszt történetét. Azok az énekek, amelyeket leggyakrabban énekelünk, szintén erről szóljanak.
Szerintem még az olyanoknál is megmaradhat a tudatlanság, akiknek hűségesen hirdetik az evangéliumot.
Ez volt a helyzet nálam is. Azt hiszem,...
2021-11-19 21:39:38
A májgyulladásról
... A hepatitis (májgyulladás) leggyakoribb oka vírusfertőzés. Ma a világon több mint 600 millió ember él kórokozó vírusokkal a májában. Ők leggyakrabban a B és C típusú hepatitis vírust hordozzák. Az A vírus okozta hepatitis szinte mindig meggyógyul, nem marad vissza soha vírushordozás, de az akut szakban a betegek 1%-a meghalhat a fertőzés következtében.

A Krónikus B és C...
2021-11-18 22:46:00
Fűben fában
... vérerek, trombózis, és a szénhidrát anyagcserefolyamatok gyógyítását is.

Hagymafélék
A hagymaféléket rengeteg méretben, alakban, színben, és ízben megtalálhatja. A leggyakrabban a vörös, a sárga, és a fehérhagyma találhatóak meg az üzletekben. Íze a lédús édestől az erős, szúrós ízűig terjedhet, ezt leggyakrabban az határozza meg, mikor szedték le és mikor fogyaszt...
2021-10-17 05:01:23
Közkedvelt ételek jótékony egészségügyi hatásai
... vérerek, trombózis, és a szénhidrát anyagcserefolyamatok gyógyítását is.

Hagymafélék
A hagymaféléket rengeteg méretben, alakban, színben, és ízben megtalálhatja. A leggyakrabban a vörös, a sárga, és a fehérhagyma találhatóak meg az üzletekben. Íze a lédús édestől az erős, szúrós ízűig terjedhet, ezt leggyakrabban az határozza meg, mikor szedték le és mikor fogyasz...
2021-10-14 10:23:47
A shiitake gomba
... gomba tudományosan is bizonyított 8 jótékony hatása

A shiitake gomba Ázsiában évszázadok óta népszerű táplálékforrás. A világon a második legnépszerűbb és a harmadik leggyakrabban termesztett ehető gombafajta.

Manapság a shiitake gomba a legtöbb boltban megtalálható, mivel húsos és érdekes íze kedvelt fogyasztói körében. Viszont amit kevesen tudnak, az ...
2021-10-14 09:31:59
Az agyprogramozás gyakorlata
... áldása" kézgesztusnál a jobb kéz mellmagasságba emelve. Tenyér előre mutat. A bal kéz a combra téve. A hindu, valamint a japán és kínai buddhista (Vajrayana, Mantrayana) tradíció leggyakrabban ábrázolt rituális kézgesztusa univerzális ikonográfiai jelkép, a jóváhagyás gesztusaként is ismert. 5 percig végezze, közben 2 percig rezegtesse a mantrát!
Mantra: lang; így rezeg...
2021-10-13 07:37:03
Álmot hozó gyógynövények
... mindezt pedig mellékhatások nélkül teszik. Ha szeretnénk jól aludni és felfrissülve, kipihenve ébredni, akkor próbáljuk ki ezeket a gyógynövényeket.

Talán a kamilla az egyik leggyakrabban használt gyógynövény álmatlanság és alvászavarok kezelésére. Mivel enyhe nyugtató hatásokkal rendelkezik, így pozitívan hat a szívre és az érrendszerre, miközben az immunrendszert is s...
2021-10-11 23:20:30
1 2 3 ..............360 361 .......540 541 .......719 720 721 
Címkék: Jézus Krisztus, Krónikus, megtéretlen emberekért, shiitake gomba, agyprogramozás gyakorlata, után jelentkeznek, következő betegségek, étkezési szokások, életmód megváltoztatása, telet csak, emberek többsége, hideg miatt, gyakori megbetegedések, leggyakrabban előforduló, immunrendszerünk megerősít, immunrendszerünk megerősítésé, kereszt történetét, helyzet nálam, világon több, akut szakban, betegek 1%-a, fertőzés következtében, hagymaféléket rengeteg, fehérhagyma találhatóak, lédús édestől, második legnépszerűbb, harmadik leggyakrabban, legtöbb boltban, combra téve, jóváhagyás gesztusaként, egyik leggyakrabban, immunrendszerünk, májgyulladásról, megváltoztatása, gyógynövényeket, agyprogramozás, táplálékforrás, mellmagasságba, megbetegedések, immunrendszert, következtében, vírushordozás, leggyakrabban, vírusfertőzés, kézgesztusnál, hagymaféléket, megtalálhatja, legnépszerűbb, gyógynövények, számtalanszor, mellékhatások, alvászavarok, orrfolyással, tudományosan, jelentkeznek, megerősítésé, szívbetegség,
© 2013 TVN.HU Kft.