Belépés
Ez konkrétan háborús helyzet volt – Tank, rendőrattak,
... mert az úgy jobb lesz. S akkor nagyon flegmán, mindenféle bocsánatkérés nélkül elengedtek. Mintha valami kegyet gyakoroltak volna.

Nagy kerülőutak árán, a Margit hídon hazajutottam. A családom már nagyon aggódott, de a nappaliba nem engedtek be otthon, mert olyan büdös volt a ruhám a könnygáztól, hogy a teraszon kellett levetkőznöm és leslagoznom magam. Féltem-e? Igazá...
2023-10-22 20:00:57
Dr. Gyökössy Endre
... receptet!


ÜNNEP UTÁN


Ha hazajutottam, soha nem kerültem
A templomot még el.
Az Isten házában teli lett a szí...
2020-06-29 22:00:40
Zetényi-Csukás FerencA FEKETE VAJDA RITKÁN HALLOTT TÖRTÉNETE
... megjelenésemet.

Hosszasan vallattuk a múltat, sírtunk és nevettünk. Úgy örültek a sikereimnek, mint a sajátjuknak, és összes kudarcaimat is magukénak tudták. A kun ilyen! Szeretete végtelen.

Hazajutottam. Végre újra a véreim között voltam...

Mire majdnem mindent elmeséltünk egymásnak, öreg éjszaka lett. Még Zsejke énekelt nekünk, majd nagy nehe...
2018-07-19 21:06:50
Űnnep után
Gyökössy Endre
...... ............ÜNNEP UTÁN

Ha hazajutottam, soha nem kerültem
A templomot még el.
Az Isten házában teli lett a szívem
Tiszta békességgel.
Az orgona hangja, papunk szent beszédje,
Mintha mindig csak a szívemhez beszélne:
- Igazsággal járó, soha meg nem botlik,
Egyenes az útja!...
A mi öreg papunk ezt elprédiká...
2016-02-05 12:33:18
dr Gyökössy Endre : Ünnep után
...Gyökössy Endre - Ünnep utánHa hazajutottam, soha nem kerültem
A templomot még el.
Az Isten házában teli lett a szívem
Tiszta békességgel.
Az orgona hangja, papunk szent beszédje,
Mintha mindig csak a szívemhe...
2014-11-26 18:38:09
Űnnep után
.....................
Gyökössy Endre
.................ÜNNEP UTÁN

Ha hazajutottam, soha nem kerültem
A templomot még el.
Az Isten házában teli lett a szívem
Tiszta békességgel.
Az orgona hangja, papunk szent beszédje,
Mintha mindig csak...
2012-05-01 12:28:48
Egy utas a hadak útján
... haza...
'57 decemberében aztán egyszer csak szabadon engedtek. Szinte hihetetlen volt, hogy a kapun kívül vagyok. Azt sem tudtam, merre induljak el, de nagy nehezen hazajutottam. Lefokoztak közlegénnyé, elvették a jogosítványomat, új katonakönyvet kaptam, amely szerint a beosztásom mozgósítás idején: gépkocsivezető. Összeköttetés révén sikerült elhelyezkednem a KPM ...
2010-12-08 07:31:30
Manapság hihetetlen történet
... személyautóba, melynek vezetője felajánlotta, hogy megpróbálja elérni Várpalotán a buszcsatlakozásomat.
Szerencsére esetemben minden jóra fordult, a buszt elértem, simán hazajutottam kis falunkba.
Otthon aztán olyan meglepésben volt részem, melyre álmomban sem számítottam volna. Felhívott telefonon egyesületünk elnöke és az alábbiakat közölte.
El...
2009-09-20 01:33:22
Na ez is jóó
... kb. 2 km. Nem vagyok lusta. Csak nincs kedvem sötétben a szerpentinen, két cigánytanya (már bocsánat) mellet gyalogolni. Ezért felhívtam apát, hogy jöjjön el a buszmegállóhoz. Na és hazajutottam.

Amúgy elmondtam a Dórinak, hogy szünet óta állandóan vigyorgok. Amúgy észrevette amíg nála voltam. És ez tök jó. És még az okát is tudom. Ez is ritka. Hehe! M...
2007-01-05 22:17:56
Gatya
... busszal jöttem, ami csak Felsőkincsesig megy. Ami tőlünk 1-2 km-re van. Nem sok, csak ilyen időben kinek van kedve gyalogolni. Ezért szépen megkértem apát jöjjön fel értem. És így hazajutottam.

Nagybátyámék fél 6-ra értek ide. Hozta az új barátnőjét. Nem szeretek új embereket megismerni. Semmi bajom a csajjal. Csak ilyen vagyok, nem tehetek róla.
Holnap mennek haza...
2006-12-02 21:41:28
1 
Címkék: Gyökössy Endre, Zetényi-Csukás FerencA FEKETE VAJDA RITKÁN HALLOTT TÖRTÉNETE, ÜNNEP UTÁN, hadak útján, teraszon kellett, véreim között, orgona hangja, szívemhez beszélne, kapun kívül, beosztásom mozgósítás, buszt elértem, alábbiakat közölte, jogosítványomat, felsőkincsesig, megjelenésemet, gépkocsivezető, elhelyezkednem, buszmegállóhoz, bocsánatkérés, katonakönyvet, személyautóba, összeköttetés, decemberében, hazajutottam, felajánlotta, egyesületünk, szerpentinen, nagybátyámék, sikereimnek, cigánytanya, könnygáztól, sajátjuknak, gyakoroltak, rendőrattak, elmeséltünk, levetkőznöm, leslagoznom, számítottam, közlegénnyé, meglepésben, szerencsére, megpróbálja, békességgel, kudarcaimat, mindenféle, hihetetlen, várpalotán, alábbiakat, megismerni, gyalogolni, elengedtek, barátnőjét, lefokoztak, mozgósítás, kerülőutak, beosztásom, igazsággal, észrevette, konkrétan, nappaliba, templomot, megkértem, nevettünk, elprédiká, esetemben, embereket, felhívott, hosszasan, története, telefonon, vallattuk,
© 2013 TVN.HU Kft.