Belépés
A szülők Isten képviselői
...,,Azért vagyunk Isten képviselői, hogy megtanítsuk az Ő útjait gyermekeinknek; azért, hogy segítsünk gyermekünknek megérteni és megismerni saját magát, mint teremtményt az Isten által teremtett világban. Azért vagyunk Isten képviselői, hogy figyelmüket az Ő kegyelmére és megbocsátására való rászorultságukra irányítsuk."

-Tedd Tripp-...
2018-12-14 17:42:38
Facebookon kaptam
Szervusz Kedves Évi ! illatos jó reggelt , és nagyon kellemes szép napot kívánok sok szeretettel ! PUSZILLAK ...
Ha szeretnéd ....
"Ha szeretnéd megélni önmagadat , ha szeretnéd megismerni a titkokat , ha szeretnéd megteremteni a vágyaidat , egyszerűen éld meg azt , ami benned van , éld meg azt , aki vagy . Szégyen , félelem és szorongás nélkül legyél .
Legyél ember...
2018-12-11 07:46:00
Megértés
..."Mert mi nem tudjuk jól megragadni vagy megismerni, hogyan történik, hogy a szemgolyó lát; nem értem, hogy miként hallhatunk és mondhatunk ki tagolt és világos szavakat, ha a nyelv a szájban mozog és beszélünk - jóllehet ezek természetes dolgok -, hogyan foghatnánk fel és érthetnénk meg akkor ésszel a titkos tanácsot vagy az isteni fenséget?"

- Luther Márton -...
2018-12-03 19:26:18
Szakértő: néhány évtized múlva magyar fejlesztésű űrszonda is a Marsra juthat
... magyar mérnökök munkája kiterjed többek között a távközlésre, a földfigyelésre és az ExoMars programra is - tette hozzá.
Utóbbi - mint fogalmazott - a Mars kutatásával segíthet megismerni a Föld történetének azt a korszakát, amikor az élet megjelenhetett.
Kereszturi Ákos kifejtette, hogy a Marson lehetett víz, de a bolygó már régóta száraz.
A kutatók ezért nem az...
2018-12-02 19:52:03
Kövér László: nemzedéki feladat a hazaszeretet kultúrájának újjáépítése
... természetesen az itt élő többi nemzeti közösségnek is megvan a maga története és látásmódja.
A sorozatot méltatva a házelnök azt mondta, abból az egykor volt egész Magyarországot lehet megismerni sokszínű, változatos életében, azt az országot, amelynek közösségeit még nem választották el egymástól határok - sem fizikai, sem lelki értelemben.
Úgy fogalmazott: ha a térség ...
2018-11-27 17:29:31
Háromnapos rendezvénysorozattal idézik fel Csíkszeredában a száz éve megalakult Székely Hadosztály történetét
... világháború lezárásának a történéseit is felidézi.
A főkonzul úgy vélte: minden kornak megvannak a kihívásai, és ahhoz, hogy a mai kihívásokkal sikeresen lehessen megküzdeni, fontos megismerni és megérteni a múltat, fontos felhasználni a múlt tapasztalatait.
Ráduly Róbert, Csíkszereda polgármestere hozzátette: azt szeretnék, ha a város és a környék iskolái szervezett m...
2018-11-21 21:24:23
Magyar Katalin megemlékezés szó szerint
... Egy magyar hős. És így emlékezik mindenki rá és nemcsak ez az iskola, hanem az egész családunk is. És nagyon megtiszteltető, hogy ő a nagymamámnak a testvére volt. Sajnos nem tudtam megismerni, de sok képeket szoktunk róla nézni.

Szerkesztő: A diákok is fontosnak tartják, hogy minden évben megemlékezzenek a hősről. Magyar Katalin története remek példát mutat, hogy önzet...
2018-11-21 06:56:12
Búcsús szentmise, Szent Erzsébet tiszteletére
... Jézus Krisztus!!
Szeretettel, Csaba t.
Abban az időben: Jézus Jerikó városán haladt át. Élt ott egy Zakeus nevű gazdag ember, aki a vámosok feje volt. Szerette volna látni és megismerni Jézust, de a tömeg miatt nem láthatta, mert alacsony termetű volt. Így hát előrefutott, felmászott egy vad fügefára, hogy láthassa, mert Jézusnak arra kellett elhaladnia. Amikor Jézus oda...
2018-11-20 10:33:07
33. évközi hét kedd 11.20
... hogy megkeresse és üdvözítse, ami elveszett.
Abban az időben Jézus Jerikó városán haladt át. Élt ott egy Zakeus nevű gazdag ember, aki a vámosok feje volt. Szerette volna látni és megismerni Jézust, de a tömeg miatt nem láthatta, mert alacsony termetű volt. Így hát előrefutott, felmászott egy vadfügefára, hogy láthassa, mert Jézusnak arra kellett elhaladnia.
Amikor Jézu...
2018-11-20 10:27:33
Az Egerszalóki sódomb
... eszébe. Mi is így voltunk ezzel, elsősorban azért látogattunk el ide, hogy megtekintsünk a dombot.


Azonban hamar rájöttünk arra, hogy az eltöltött három nap is kevés megismerni azt a sok csodát, ami a környéken található! Az egerszalókihoz hasonló sódomb egyébként csak Törökországban és az Amerikai Egyesült Államokban, a Yellowstone Nemzeti Parkban található....
2018-11-14 08:15:11
1 2 3 .............318 319 ......477 478 .......636 637 638 
Címkék: Kövér László, Székely Hadosztály, Magyar Katalin, Szent Erzsébet, Szervusz Kedves Évi, Luther Márton, Kereszturi Ákos, Ráduly Róbert, Jézus Krisztus, Jézus Jerikó, Amikor Jézus, Amikor Jézu, Amerikai Egyesült Államokban, Yellowstone Nemzeti Parkban, szülők Isten, hazaszeretet kultúrájának, szájban mozog, titkos tanácsot, isteni fenséget, élet megjelenhetett, kutatók ezért, maga története, sorozatot méltatva, egykor volt, múlt tapasztalatait, környék iskolái, egész családunk, testvére volt, vámosok feje, tömeg miatt, időben Jézus, eltöltött három, környéken található, egerszalókihoz hasonló, rászorultságukra, megemlékezzenek, megtiszteltető, csíkszeredában, magyarországot, megbocsátására, gyermekeinknek, tapasztalatait, megjelenhetett, földfigyelésre, törökországban, egerszalókihoz, gyermekünknek, megtekintsünk, természetesen, polgármestere, megemlékezés, tiszteletére, történetének, felhasználni, kihívásokkal, választották, kultúrájának, hazaszeretet, nagymamámnak, megteremteni, fejlesztésű, teremtményt, megtanítsuk,
© 2013 TVN.HU Kft.