Belépés
Mai üzenet...


Az élet viharaiban Isten békessége lehet a horgonyunk. ...
2018-05-17 20:43:41
Mai napi gondolatok
... felzaklat. Kérdezd meg magadtól, hogy mi okozta a problémát, és írd le a választ. Légy őszinte magaddal, különben sohasem szabadulsz meg." Az élet viharaiban Isten békessége lehet a horgonyunk. De ez nem pottyan az ölünkbe, nekünk is meg kell tennünk a magunk részét. Keresnünk kell a békességet, törekednünk kell rá, és követnünk kell azt. Ezért, ha ma elveszítetted a békessé...
2018-05-17 07:47:42
szeretettel
... megkockáztatni a visszatérést. Majd éhen vesztünk! Akárhogy igyekeztünk megakadályozni, a vihar csaknem kisodort a nyílt tengerre. (Az örvénylés körbe-körbe kergetett, annyira, hogy horgonyunkat is fel kellett áldoznunk.) Szerencsére ellenáramlatba kerültünk, amilyenek ma itt, holnap ott születnek és elmúlnak. Ez a flimeni öbölbe sodort, ahol biztonságba kerültünk.

Még ...
2013-10-11 15:40:10
Nincs Cím
... megkockáztatni a visszatérést. Majd éhen vesztünk! Akárhogy is igyekeztünk megakadályozni, a vihar csaknem kisodort a nyílt tengerre. (Az örvénylés körbe-körbe kergetett, annyira, hegy horgonyunkat is fel kellett áldoznunk.) Szerencsére ellenáramlatba kerültünk, amilyenek ma itt, holnap ott születnek és elmúlnak. Ez a flimeni öbölbe sodort, ahol biztonságba kerültünk.

M...
2013-02-11 13:08:20
Isten törvényéhez horgonyozva
... horgony ma is elérhető számunkra: Isten örökkévaló, változatlan törvénye. A megpróbáltatások viharai nem tudják kimozdítani a helyéről, vagy a tekintélyét kisebbíteni. Azáltal tesszük horgonyunkká, hasonlóan Dávidhoz, hogy feltétel nélküli engedelmességre kötelezzük el magunkat.
Az életnek olyan folyama fakad ebből, amely erősebb minden velünk szembenálló erőnéI.

...
2010-12-22 10:40:13
1 
Címkék: Nincs Cím, élet viharaiban, magunk részét, vihar csaknem, nyílt tengerre, örvénylés körbe-körbe, flimeni öbölbe, megpróbáltatások viharai, tekintélyét kisebbíteni, életnek olyan, megpróbáltatások, engedelmességre, megkockáztatni, ellenáramlatba, megakadályozni, elveszítetted, horgonyunkat, horgonyunkká, visszatérést, szembenálló, igyekeztünk, változatlan, biztonságba, szerencsére, szeretettel, törekednünk, törvényéhez, tekintélyét, kimozdítani, kisebbíteni, horgonyozva, békességet, szabadulsz, horgonyunk, viharaiban, örökkévaló, gondolatok, kötelezzük, követnünk, kerültünk, születnek, hasonlóan, áldoznunk, problémát, békessége, keresnünk, amilyenek, számunkra, felzaklat, kergetett, örvénylés, scontent, helyéről, akárhogy, tengerre, vesztünk, kisodort, elmúlnak, törvénye, magadtól, magunkat, feltétel, dávidhoz, különben, magaddal, elérhető, tennünk, békessé, viharai, csaknem, tesszük,
© 2013 TVN.HU Kft.