Belépés
Mai harmónia kártyám
... szerencse. Bőséget, pénzügyi és családi gyarapodást hoz.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek könnyed, derűs, friss, szerelmes viszonyt jelez, esetleg forrón izzó lepedőket. Párkapcsolatban élőknek a kapcsolat megújulása, friss erők, a gátlások levetkőzése.

Ezt mondja neked:

Ha tavasszal kapod a kártyát, menj a szabadba, figyeld a madarak hangjait, medi...
2022-07-02 05:51:56
Harmonia.......
... egyél ma tojást valamilyen formában. Szerencse jelkép, így próbára is teheted ma a szerencsédet.

Szerelmi üzenet: Párkeresők számára lehet egy kihűlt kapcsolat reneszánsza, kapcsolatban élőknek termékeny napot jelöl.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy minden problémának az eredetét kell feltárni, nemcsak a tüneteit kezelni, különben nem születik hatékon...
2022-07-01 14:00:22
De, hogy is tud bekövetkezni az életünkben, hogy...
... halljuk, hogy: Tégy érte! De valójában mi különbözteti meg a tettet és az akarást? Egy ici-pici tudati blokk, hit, érzelem, gondolat. Amìg nélkülözhetetlennek tartod magad azzal kapcsolatban, hogy beteljesüljenek a dolgaid addig az akarás nekifeszìt a saját elmédnek, és nem érzed azt a ritmust, amit nem te, hanem valami sokkal elemibb alkot. Teremt. Amikor beülsz mondjuk...
2022-06-28 07:58:10
Problémás ételek – mit kerüljünk el idősebb korban?
... a gyomor. Nem kell azonban lemondani ezekről a táplálékokról sem. Próbáljuk ki a laktózmentes termékeket, hiszen tejre és tejtermékekre szüksége van...
2022-06-26 16:01:03
Az Emberfia ítélni fog (cselekedetek alapján!)
... rémisztő megdöbbenés lesz ez, örökös megdöbbenés. Az Úr Jézus elénk tárja a nagy igazságot, és mi magunkévá kell tegyük azt. Nem játszadozhatunk vele. Nem lehetünk bizonytalanok ezzel kapcsolatban. Vagy mellette vagyunk, vagy ellene. Vagy elfogadjuk, vagy nem. Ez ilyen egyszerű.

II. Jézus beszél az igazak ítéletéről.

Jézus elmondja, hogy mit fog mondani a meg...
2022-06-26 07:04:25
Isten utai
... elvárhatjuk Tőle, hogy szent és igaz legyen mindenben, amit tesz. A cselekedetei mindig ezeket a dolgokat fogják mutatni.

De úgy értem, hogy gyakran támasztunk elvárásokat azzal kapcsolatban, hogy Isten tökéletességeinek hogyan kellene megmutatkozniuk az életünkben vagy a világban. Gyakran vagyunk olyanok, mint Jób és barátai. Azt hisszük, hogy tudjuk, mit kellene Isten...
2022-06-26 06:58:30
Újabb trükkös csalás- a rendőrség figyelmeztetése
... fenti esettel párhuzamosan újabb három hölgy tett bejelentést, akiket ugyanezzel a módszerrel próbáltak megkárosítani. A rendőrség mindenkit arra kér, hogy amennyiben hozzátartozójával kapcsolatban keresik, kérjen visszahívást, és ellenőrizze a hívás valódiságát!

A rendőrség tanácsai a trükkös csalás kivédésére:

A telefonhívásokat követően sose hajtsd ...
2022-06-25 22:37:14
Harmonia.......
... vonja a földet. Tud perzselni, de tud melengetni is. Évszaka a nyár - ez a lap nyáron erősebben fejti ki hatását. Száma az egyes. Asztrológiai jelkép is.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek perzselő szerelem, latinos, forró kapcsolat, nyers szexualitás, szélsőséges érzelmek. Párkeresőknek hirtelen szerelembe esés esélye.

Ezt mondja neked:

Üzeni,...
2022-06-25 11:24:27
Mai harmónia kártyám
... vonja a földet. Tud perzselni, de tud melengetni is. Évszaka a nyár - ez a lap nyáron erősebben fejti ki hatását. Száma az egyes. Asztrológiai jelkép is.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek perzselő szerelem, latinos, forró kapcsolat, nyers szexualitás, szélsőséges érzelmek. Párkeresőknek hirtelen szerelembe esés esélye.

Ezt mondja neked:

Üzeni,...
2022-06-25 07:09:20
Csitáry Hock Tamás - Idézetek
... Naponta. Naponta többször. Mindig. Széppel, jóval, örömmel, boldogsággal.

Csitáry-Hock Tamás: Lélekvakcina

Való igaz, hogy egy kapcsolatban az egyik fél mindig jobban szeret. A baj azonban akkor van, ha mindig ugyanaz. Ha csak az egyik lángol, ha csak az egyik hozná le a csillagokat a másiknak, ha csak az egyik adja szívét-...
2022-06-24 22:00:26
1 2 3 .............4029 4030 .......6044 6045 ......8058 8059 8060 
Címkék: Csitáry Hock Tamás, Csitáry-Hock Tamás, rendőrség figyelmeztetése, kapcsolat megújulása, gátlások levetkőzése, madarak hangjait, kihűlt kapcsolat, eredetét kell, tüneteit kezelni, ici-pici tudati, dolgaid addig, akarás nekifesz&#236, saját elmédnek, laktózmentes termékeket, nagy igazságot, igazak ítéletéről, cselekedetei mindig, dolgokat fogják, életünkben vagy, módszerrel próbáltak, rendőrség mindenkit, hívás valódiságát, rendőrség tanácsai, trükkös csalás, telefonhívásokat követően, egyik lángol, egyik hozná, egyik adja, telefonhívásokat, beteljesüljenek, figyelmeztetése, játszadozhatunk, párkapcsolatban, megmutatkozniuk, táplálékokról, megkárosítani, párkeresőknek, bizonytalanok, tejtermékekre, asztrológiai, kapcsolatban, boldogsággal, visszahívást, különbözteti, bekövetkezni, cselekedetek, párhuzamosan, lélekvakcina, szerencsédet, cselekedetei, laktózmentes, szélsőséges, elvárásokat, bejelentést, valódiságát, csillagokat, ellenőrizze, gyarapodást, reneszánsza, elvárhatjuk, megdöbbenés, szexualitás,
© 2013 TVN.HU Kft.