Belépés
Spurgeon - November 26
... a gyógyításhoz: a beteg szemére köpött. Az Üdvözítő gyakran a nyálát használta gyógyszerként.

Úgy tűnik nekem, hogy a szemnek a nyál felhasználásával történt megnyitása kapcsolatban állt az Úr szájával, azaz, az elme megvilágosodása kapcsolatban áll azzal az igazsággal, amit kimond az Úr Jézus. A lelki szemeket tehát az a tanítás nyitja meg, amit Jézus Krisztus mond. - ...
2022-11-25 18:29:52
A szelén a pajzsmirigyegészség fenntartója
... legjobb az lenne, ha felhagynánk ezekkel a káros szokásokkal.

A szervezetünket sok olyan hatás éri, amelyek felelősek lehetnek a rákos betegségek kialakulásáért. A szelénnel kapcsolatban azonban bebizonyosodott, hogy akár még a daganatokkal szemben is védelmet élvezhetünk, amennyiben rendszeresen vagy kúraszerűen fogyasztjuk.

A kutatási eredmények azt mutatjá...
2022-11-24 19:05:48
Az asztma megelőzésére: táplálékok
... és a levegő áramlása is nehezítetté válik. A magvak, a diófélék, a spenót és más zöld leveles zöldségek nagy mennyiségben tartalmazzák ezt az ásványi anyagot.

A banánnal kapcsolatban bebizonyosodott, hogy nagyon hasznos lehet asztmás gyerekek számára, ugyanis csökkenteni tudja a zihálás mértékét. Emellett káliumban és antioxidánsokban is gazdag, amelyek hatására javul a...
2022-11-23 19:32:22
Spurgeon - November 24
... módszert eltávolításukra, illetve saját ügyébe igyekszik őket beszervezni. Fontoljátok meg, hogy az ellenfél majdnem hatezer éves tapasztalattal...
2022-11-23 19:31:41
6 pszichológiai trükk, amivel olvashatsz mások gondolataiban
... személyiségedről.

A testbeszéd egyértelműen elárulja, hogy valaki mire gondol. A gondolataink mindig tükröződnek a cselekedeteinkben, ezért érthető, hogy az ember testbeszéde közvetlen kapcsolatban van azzal, hogy az illető mit érezhet vagy gondolhat. Az arckifejezés és a testtartás kiváló forrásai egy személy érzelmeinek megfejtésének.

Ha például stresszesek...
2022-11-23 19:23:29
Üdvözlet Szegedről !.......
... Szeged környékén, melyről gyönyörű fotók készületek - írtuk meg tegnap este, majd ma kiderült, hogy egy naposzlopot kapott lencsevégre Ágnes olvasónk.

Az Időkép ezzel kapcsolatban ma azt írta, hogy régen láthattunk olyan látványos naposzlopot, mint amilyen Szeged környékén alakult ki hétfőn naplementekor. Az élénk alkonyati színekben tündöklő jelenségről gyönyörű ...
2022-11-22 16:10:51
Harmonia.......
... valamilyen emberi-társas kapcsolattól, mint kutya a gazdától? A pszichológia ezt a jelenséget kodependenciának (társfüggésnek) nevezi. A munkában, a szerelemben, vagy a szülő-gyerek kapcsolatban egyaránt lehetsz függő. Figyeld meg, mit féltesz a legjobban, mire vágyódsz, mi ellen harcolsz: harapsz, akár ölsz is. Valamihez nagyon erősen kötődsz, ez ad erőt a mindennapok harcaihoz, ...
2022-11-21 15:55:19
Harmonia.......
... használják, de vigyázni kell vele, mert túlzott mennyiségben mérgezést okozhat. A szabad akarat és alkalmazkodás kifejezője.

Szerelmi üzenete: Az egyoldalú alkalmazkodás a kapcsolatban ugyanolyan veszélyes, mint a túlzott szabadságvágy, ha képtelen vagy alkalmazkodni.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy a szabadságnak kart karba öltve kellene járnia az a...
2022-11-19 14:58:49
Mai harmónia kártyám
... használják, de vigyázni kell vele, mert túlzott mennyiségben mérgezést okozhat. A szabad akarat és alkalmazkodás kifejezője.

Szerelmi üzenete: Az egyoldalú alkalmazkodás a kapcsolatban ugyanolyan veszélyes, mint a túlzott szabadságvágy, ha képtelen vagy alkalmazkodni.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy a szabadságnak kart karba öltve kellene járnia az a...
2022-11-19 09:28:15
Az európai magyarellenesség gyökerei
... egyáltalán nem befolyásoltuk vele a külföldi célközönséget. Ha tetszik, ha nem, az európai tudatalattiban élénken él az évszázados lelki beidegződés a magyarság keleti gyökereivel kapcsolatban, amely továbbra is látványosan megnyilvánul az európai intézmények politikusainak magatartásában.


Magyarság: kelet és nyugat összekötő hídja

Az európai...
2022-11-18 22:15:40
1 2 3 .............4040 4041 .......6060 6061 ......8080 8081 8082 
Címkék: Üdvözlet Szegedről, Jézus Krisztus, asztma megelőzésére, európai magyarellenesség, beteg szemére, nyálát használta, nyál felhasználásával, elme megvilágosodása, lelki szemeket, káros szokásokkal, rákos betegségek, szelénnel kapcsolatban, daganatokkal szemben, kutatási eredmények, levegő áramlása, ásványi anyagot, banánnal kapcsolatban, zihálás mértékét, ellenfél majdnem, testbeszéd egyértelműen, gondolataink mindig, ember testbeszéde, testtartás kiváló, személy érzelmeinek, naposzlopot kapott, élénk alkonyati, jelenséget kodependenciának, szülő-gyerek kapcsolatban, mindennapok harcaihoz, szabad akarat, egyoldalú alkalmazkodás, kapcsolatban ugyanolyan, túlzott szabadságvágy, szabadságnak kart, külföldi célközönséget, európai tudatalattiban, évszázados lelki, magyarság keleti, európai intézmények, kodependenciának, magyarellenesség, személyiségedről, felhasználásával, antioxidánsokban, bebizonyosodott, eltávolításukra, megvilágosodása, politikusainak, szervezetünket, kialakulásáért,
© 2013 TVN.HU Kft.