Belépés
Mai harmónia kártyám
... béke, az igazság, a boldogság, a halhatatlanság, a misztikus központ, az igazi önazonosság meglelése. Az egyiptomiaknál a lélek halál utáni utazása.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek pozitív fordulat. Párkeresőnek el kell indulni azon az úton, mely a beteljesült szerelemhez vezet.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy az életben a legfontosabb dol...
2021-10-28 07:31:24
Isten gondoskodni fog rólad – de mi lesz velem?
... azok irányát. Ő rendkívül nagy. Ő irányítja a csillagokat.

Megint mások azt gondolják, hogy itt a menny angyalairól van szó. Ezt a nevet gyakran használják az angyalokkal kapcsolatban. Például az 1Sámuel 4: 4 -ben azt olvassuk, hogy:

,,Ekkor a nép követeket küldött Sílóba, és elhozták onnan a kerúbok között trónoló Seregek URának a szövetségládáját.̶...
2021-10-28 07:26:46
A "D" vitamin előnyeiről
Fogyasszunk D-vitamint! Csökkenti a stroke és szívroham kockázatát

A D-vitaminnal kapcsolatban az utóbbi időszakban, években rengeteg új kutatási eredmény született. Régebben csak a csontok nem megfelelő egészségi állapotával hozták összefüggésbe ennek a vitaminnak a hiányát, majd a gyenge immunrendszerrel. Most már a pajzsmirigybetegségben szenvedők érdekében is azt mon...
2021-10-27 20:29:10
Harmonia.......
... kor előrehaladtával szerezhető tudást, bölcsességet, gondoskodni akarást jelképezi. Jelenti még a magabiztosságot, a lassú, de biztos fejlődést.

Szerelmi üzenete: Tartós kapcsolatban hosszú életű, főként szellemi köteléken nyugvó, harmonikus és biztos kapcsolat. Párkeresőknek esély a Nagy Ő, életed támasza, az igazi megtalálására.

Ezt mondja neked:
...
2021-10-26 14:02:35
Harmonia.......
... megtestesítője is. Régen csak a királyi és arisztokrata családok hölgytagjai viselték borsos ára miatt. A mai napig nem veszített értékéből, fényéből.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek simulékony, de egyúttal hűvös nap. Selyem lepedőn különleges erotikus kaland. Párkeresőknek flörtölésre alkalmas nap.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy az ősi érték...
2021-10-26 13:38:09
Mai harmónia kártyám
... megtestesítője is. Régen csak a királyi és arisztokrata családok hölgytagjai viselték borsos ára miatt. A mai napig nem veszített értékéből, fényéből.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek simulékony, de egyúttal hűvös nap. Selyem lepedőn különleges erotikus kaland. Párkeresőknek flörtölésre alkalmas nap.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy az ősi érté...
2021-10-26 05:56:34
Harmonia.......
HarmoNet Harmóniakártya (2021-10-24)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Feltörekvés hatja át.

Gyertya - A spirituális erő, jelképe.

Az élet gyertyája születésünk pillanatában gyullad meg és...
2021-10-25 14:28:49
Békemenet - 2021 október 23.
...

Pontosan tudjuk, kik vagytok, akik készültök vissza a hatalomba, és soha többé nem kérünk belőletek! - mondta el Bayer Zsolt publicista az Origónak adott interjúban azzal kapcsolatban, mi lesz az október 23-ára szervezett nyolcadik Békemenet fő üzenete. Bayer szerint ismét eljött az idő, hogy megmutassuk, nem kérünk a baloldalból, nem kérünk Brüsszelből.
...
2021-10-23 23:01:48
Mai harmónia kártyám
... gyújtottak, hogy támogassák a fény harcát a homállyal szemben -ha a lapot éppen ekkor, vagy más, hagyományosan gyertyagyújtós napon kapod, hatása felerősödik!

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek egyenletes érzések, egyenrangú kapcsolat. Párkeresőknek tiszta, esetleg nem viszonzott, plátói szerelem esélye.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy az élet d...
2021-10-23 10:43:21
Lelkiismeret furdalás, feltámadások eddig
... insulint. Struma gondozóba meg azért nem járok, mert azt mondta a csöppet sem megértő főorvos, hogy addig ne menjek, míg nem vagyok megműtve. Hiába vizsgáltattam ki mindent a műtéttel kapcsolatban, elévült, lejárt a három hónap a vírus miatt, nem tudom, mikor kezdem elölről, meg mi lenne a műtét eredménye, ha a kígyóját a sátánnak megvágnák a nyakamban. Mivel Müllerék megtámadták...
2021-10-22 18:58:01
1 2 3 .............4012 4013 .......6018 6019 ......8023 8024 8025 
Címkék: Seregek URának, Fogyasszunk D-vitamint, Nagy, HarmoNet Harmóniakártya, Bayer Zsolt, Mivel Müllerék, misztikus központ, igazi önazonosság, lélek halál, beteljesült szerelemhez, menny angyalairól, nevet gyakran, angyalokkal kapcsolatban, kerúbok között, utóbbi időszakban, gyenge immunrendszerrel, igazi megtalálására, háttér szimbólum, élet gyertyája, október 23-ára, fény harcát, homállyal szemben, lapot éppen, műtéttel kapcsolatban, három hónap, vírus miatt, műtét eredménye, sátánnak megvágnák, szövetségládáját, immunrendszerrel, előrehaladtával, magabiztosságot, harmóniakártyád, harmóniakártya, egyiptomiaknál, halhatatlanság, gyertyagyújtós, megtestesítője, párkeresőknek, hagyományosan, megtalálására, vizsgáltattam, összefüggésbe, összefüggései, bölcsességet, kapcsolatban, arisztokrata, legfontosabb, lelkiismeret, feltámadások, pillanatában, párkeresőnek, csillagokat, hölgytagjai, megmutassuk, megtámadták, baloldalból, brüsszelből, angyalairól, beteljesült, flörtölésre, feltörekvés, fogyasszunk, felerősödik, születésünk,
© 2013 TVN.HU Kft.