Belépés
Állatgondozó neveli a szurikátakölyköt a Szegedi Vadasparkban
... közkedveltsége révén a Szegedi Vadaspark állatbemutató programjának, a Zoo Típusú Találkozásoknak egyik fix pontja a szurikátacsapat etetése, amely során egy kisebb előadást is meghallgathatnak róluk a látogatók.
A 700 gramm körüli testtömegű cibetmacska-félék szorosan együttműködő családokban élnek, amelyek egymással azonban időnként véres harcokat is vívhatnak. Kiterjedt ür...
2018-09-14 09:11:01
Rétvári: a népmesék a nemzet szempontjából is fontosak
... művelődési intézmény vezetője pedig közölte: három év alatt több mint ezer programot valósítanak meg. Mindennap lesz élőszavas mesemondás, emellett 108 előre felmondott mesét is meghallgathatnak a gyermekek. Programjaik középpontjában a néphagyományok állnak ötvözve a népmesét a népdalokkal, néptánccal, és tizennégy oktatási intézménnyel is együttműködnek.
Dunaújváros mellett...
2018-09-02 10:02:51
Városi séták és kóstolható kiállítás a csütörtökön kezdődő PLACCC-on
... történetet gyűjtött össze, hogy kiderüljön, vajon egy sütemény képes-e arra, hogy felidézze az emlékeket, például a nagymamánál töltött nyarak hangulatát. A kiállítás látogatói meghallgathatnak néhány emléket és meg is kóstolhatják az azok által ihletett Mama, Kívánság, Vakáció, Vasárnap és Bárcsak nevű süteményeket.
A színház, városi játék és interaktív installáció határmezs...
2017-09-13 16:13:28
Szombaton zárul a Csalánosi Kulturális Hetek!
... összes programunk ingyenes volt, jöhetett bárki. A KÉZ fesztiválnak van egyedül belépődíja, de ez is csak jelképes összeg, 500 forint, ezért pedig egy este akár tíz előadót is meghallgathatnak az érdeklődők.
A fesztivál utolsó néhány napjánál járunk, javában zajlik a programsorozat záróakkordja, a KÉZ fesztivál. Ez az esemény a néhány évvel ezelőtti KAROCK utódeseménye?
...
2016-08-12 18:51:41
Nemeslelkűség
... mosolyt adhat.
Száj, mely dicsérhet és vigasztalhat másokat.
Szív, mely kinyílhat mások felé.
Szemek, melyek jósággal nézhetnek másokra."
.....
2016-01-04 01:01:26
Szekeres Adrien szimfonikus zenekarral énekel decemberben Budapesten
... idén tavasszal jelentkezett új dallal és videoklippe...
2015-11-18 15:20:44
Több mint 30 új magyar zenemű ősbemutatója hangzik el a Fészek Művészklubban
... Miklós verssoraira írt szólókantátája és Csíky Boldizsár Szilágyi Dezső műveire komponált darabja is.
Az ősbemutatók mellett több, Magyarországon még sosem játszott művet is meghallgathatnak az érdeklődők, így például Sáry László Niagara és Maros Miklós Impressions című alkotását, vagy Csemiczky Miklós Szólószonátáját is.
Az idei hangversenyciklus részletes programja a w...
2015-11-15 09:21:24
Május 1. - LMP: a legkevesebbet keresőknek is meg kell adni a létminimumot
... azt kifogásolta, hogy az ellentételezés nélkül engedné be az amerikai cégeket az európai közbeszerzési piacra.
Az LMP majálisán részt vevők kerekasztal-beszélgetéseket is meghallgathatnak a dolgozói szegénységgel, valamint a Városliget jövőjével kapcsolatban. Előbbit Pogátsa Zoltán közgazdász, szociológus, Szűcs Viktória, a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének e...
2015-05-01 13:53:39
Tanulj meg adni
... mosolyt adhat.
Száj, mely dicsérhet és vigasztalhat másokat.
Szív, mely kinyílhat mások felé.
Szemek, melyek jósággal nézhetnek másokra.
... és fülek, melyek meg...
2015-03-02 13:24:07
Tel-Avivban vendégszerepel a Budapest Operettszínház
... és angol feliratok segítségével követhetik a magyarul nem beszélők, és az érdeklődők a darab jobb megértése érdekében a társulat színre lépése előtt egy órával minden alkalommal meghallgathatnak egy, az operettről szóló előadást is.
Az izraeli sajtóban már hetekkel korában elkezdték beharangozni a budapesti vendégjátékot, a megjelent kritikák A Bajadért "Brodway-színvonalúna...
2015-02-01 13:12:10
1 2 3 4 
Címkék: Szegedi Vadasparkban, Csalánosi Kulturális Hetek, Szekeres Adrien, Fészek Művészklubban, Budapest Operettszínház, Szegedi Vadaspark, Típusú Találkozásoknak, Csíky Boldizsár Szilágyi Dezső, Sáry László Niagara, Maros Miklós Impressions, Csemiczky Miklós Szólószonátáját, Előbbit Pogátsa Zoltán, Szűcs Viktória, Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének, nemzet szempontjából, csütörtökön kezdődő, legkevesebbet keresőknek, szurikátacsapat etetése, kisebb előadást, néphagyományok állnak, sütemény képes-e, nagymamánál töltött, kiállítás látogatói, azok által, este akár, fesztivál utolsó, programsorozat záróakkordja, néhány évvel, ősbemutatók mellett, idei hangversenyciklus, ellentételezés nélkül, amerikai cégeket, európai közbeszerzési, dolgozói szegénységgel, darab jobb, társulat színre, órával minden, operettről szóló, izraeli sajtóban, budapesti vendégjátékot, megjelent kritikák, meghallgathatnak, szurikátakölyköt, beszélgetéseket, szurikátacsapat, találkozásoknak, szólószonátáját,
© 2013 TVN.HU Kft.