Belépés
A gondok fája
... háza átépítésével megbízott egy mesterembert.
A munka szépen haladt, a mester valóban ügyesen dolgozott, a ház épült-szépült. Az egyik nap váratlan nehézségek léptek fel. A mesterembernek minden aznapra jött össze. Az autó amivel érkezett defektes lett, majd valami hiba miatt nem indult el, majd munka közben áramszünet volt, aztán pedig még a hóesés is eleredt.
Ezek után...
2021-01-14 16:32:49
Áder János: eredményes munkára a világon mindenütt szükség van
...
Áder János a versenyzőkhöz intézve szavait úgy fogalmazott: legyenek büszkék rá, hogy olyan tudás birtokában vannak, amely az egész világon versenyképes.
Az államfő hangsúlyozta, egy dologban minden, a szakmájában sikeres ember egyforma: abban, hogy mesterek akarnak lenni. A mesterek mindent tudni akarnak a szakmájukból, amit megtanulni csak lehetséges - mondta.
Áde...
2018-09-29 22:44:39
Hányszor buktatja meg a baloldali választási esélyeket az Öszödi Böszme?
......A Windows-ismertnek, kb.annyi köze van a számtástechnikában való emélyültséghez, mint a templomi rozetta színes üvegeit festő mesterembernek a hit-tudóshoz! - Nagyjából, semmi...

(Különben meg, egy önmagát immáron VÉGLETEKIG LEJÁRATÓ - a saját entitása jóra-képtelensége tudatába belepatkányosodott - idióta, nagyjából annyi szavahihetőséggel bír már c...
2017-10-22 00:43:32
Probléma fa
... háza építésével bízott meg egy mesterembert.
A munka szépen haladt, a mester valóban ügyesen dolgozott, a ház épült-szépült.
Egy nap váratlan nehézségek léptek fel.
A mesterembernek minden az napra jött össze. Az autó amivel érkezett defektes lett, majd valami hiba miatt nem indult el, majd munka közben áramszünet volt, aztán még az eső is eleredt.
Ezek után a ...
2017-02-06 15:46:05
A fa
... építésével megbízott egy
mesterembert.
A munka szépen haladt, a mester valóban ügyesen dolgozott, a ház
épült-szépült. Az egyik nap váratlan nehézségek léptek fel. A mesterembernek
minden aznapra jött össze. Az autó amivel érkezett defektes lett, majd
valami hiba miatt nem indult el, majd munka közben áramszünet volt, aztán
pedig még az eső is el...
2016-02-23 06:07:05
Problémafa
... a háza építésével megbízott egy mesterembert. A munka szépen haladt, a mester valóban ügyesen dolgozott, a ház épült, szépült. Az egyik nap váratlan nehézségek léptek fel. A mesterembernek minden aznapra jött össze! Az autó amivel érkezett defektes lett, majd valami hiba miatt nem indult el, majd munka közben áramszünet volt, aztán pedig még az eső is eleredt. Ezek után ...
2015-01-28 17:55:27
HEPHAISZTOSZ - az istenek kovácsa, Zeusz fia, Aphrodité férj
... tartozik Zeusz villáma és Poszeidón háromágú szigonya is. Római megfelelője Vulcanus.

Héphaisztosz a kovácsmesterség, a tűz istene a görög mitológiában. Védelmezője minden mesterembernek, főként a fémműveseknek. A vulkánok istenét is tisztelték benne.

Héphaisztosz egyedül Héra gyermeke, apja nem volt. Ugyanis Zeusz megcsalva ismét feleségét, Hérát, Métisz gy...
2014-11-03 17:46:55
Tanmese a problémafáról
... bízott meg egy mesterembert.

A munka szépen haladt, a mester valóban ügyesen dolgozott, a ház épült-szépült.
Egy nap váratlan nehézségek léptek fel.

A mesterembernek minden az napra jött össze.
Az autó amivel érkezett defektes lett, majd valami hiba miatt nem indult el, munka közben áramszünet volt, aztán még az eső is eleredt.

Ezek ut...
2014-10-01 03:52:32
Békés otthon
... a háza építésével megbízott egy mesterembert.
A munka szépen haladt, a mester valóban ügyesen dolgozott, a ház épült-szépült. Az egyik nap váratlan nehézségek léptek fel. A mesterembernek minden aznapra jött össze. Az autó amivel érkezett defektes lett, majd valami hiba miatt nem indult el, majd munka közben áramszünet volt, aztán pedig még az eső is eleredt.
Ezek után a...
2013-03-02 20:48:14
Probléma fa
... bízott meg egy mesterembert.

A munka szépen haladt, a mester valóban ügyesen dolgozott, a ház épült-szépült.
Egy nap váratlan nehézségek léptek fel.

A mesterembernek minden az napra jött össze. Az autó amivel érkezett defektes lett, majd valami hiba miatt nem indult el, majd munka közben áramszünet volt, aztán még az eső is eleredt.

Ezek után ...
2013-01-16 20:03:28
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Áder János, Öszödi Böszme, VÉGLETEKIG LEJÁRATÓ, Ugyanis Zeusz, gondok fája, világon mindenütt, baloldali választási, istenek kovácsa, munka szépen, mester valóban, mesterembernek minden, autó amivel, versenyzőkhöz intézve, egész világon, államfő hangsúlyozta, dologban minden, szakmájában sikeres, mesterek mindent, templomi rozetta, önmagát immáron, saját entitása, napra jött, görög mitológiában, vulkánok istenét, háza építésével, kovácsmesterség, mesterembernek, emélyültséghez, versenyzőkhöz, fémműveseknek, problémafáról, képtelensége, mesterembert, héphaisztosz, átépítésével, versenyképes, hephaisztosz, mitológiában, hangsúlyozta, szakmájukból, fogalmazott, védelmezője, szakmájában, megfelelője, megtanulni, problémafa, választási, építésével, áramszünet, nehézségek, eredményes, birtokában, végletekig, lehetséges, tisztelték, dolgozott, megbízott, feleségét, aphrodité, nagyjából, megcsalva, mindenütt, baloldali, esélyeket, poszeidón, ismertnek, dologban, különben, mesterek, hányszor, buktatja,
© 2013 TVN.HU Kft.