Belépés
Náray Tamás írása Szentatya látogatásáról
... amivel megpróbálták találkozókra és maradásra bírni Magyarországon a pápát. Azt a pápát, akit az előző években -egyébként a maguknak kijáró tiszteletért hangosan kiabálva- gyakorlatilag mindennek lehordták.
Csakhogy Ferenc pápa nem változtatott eredeti programján, és a nagy kiválóságainkra kevesebb időt szánt, mint a zsidó hitközség képviselőire. Beszédes percek ezek...
...
2021-09-15 09:36:51
Csepeli Szabó Béla - Egy kis rügyszívű lány
... tájat,
kamaszéveim kócos, elmerült világát,
s fel-fel jajdul bennem az a kedves,
hajdani fenyves,
melyet halálba táncoltattak a balták...
Ó, balgák,
ti akik mindennek ami szép, odavágtok,
most hol keressem azt a szőke kis erdei lányt,
aki úgy várt itt rám, nap-nap után
a fenyves alatt,
mint a legkékebb égboltú májusi Nap...
He...
2021-09-15 09:22:54
Reményik Sándor - Az én békességem
... álom?
Nem riasztja el első mozdulásom?

De aztán végigvinném a világon:
Testvér, testvérem, rokonom, barátom,
Itt, itt a béke, itt van aranytá...
2021-09-12 11:15:50
Amint vetsz, úgy aratsz – lehetne ez a Szűz havának mo
Szeptember

Amint vetsz, úgy aratsz - lehetne ez a Szűz havának mottója akár. Mindennek, amit gondolsz, mondasz vagy teszel, következménye van. Olykor másokat is, de saját magadat mindenképpen érintő következménye. Ha tiszteletben tartod ezeket a törvényeket - amelyeket nem emberek hoztak, hanem maga a természet -, akkor a végén aranyruhát kapsz, akár a mesebe...
2021-09-07 18:38:25
Isten miért küldte el a szolgáját egy kiszáradó patakhoz?
... igazságáról tanítja.

Parancsolt a hollóknak. Olyan Istenünk van aki korlátlan hatalommal rendelkezik. Uralkodik minden fölött. Az ördög fölött is. Parancsol mindenkinek és mindennek. Nem függ senkitől és semmitől. Amit akar azt megcselekszi. Tőle függ mindenki. Ő tart kézben mindent. Népének ellenségeit is képes népének jóakaróivá tenni.

Róm 8,28: ,,Azt ...
2021-09-05 22:17:44
Isten megbünteti a bűnt
... imádni Izráel Istenét; pogány nőt - Jezabelt - vett el feleségül; imádta a Baált és Aserát; a nép követte őt; Hiélt felkérte hogy építse újjá Jerikó városát.

Mi volt mindennek a következménye? Isten elküldte Illés prófétát Aháb királyhoz. Illés ezt mondta:

,,És szóla Thesbites Illés, a Gileád lakói közül, Akhábnak: Él az Úr, az Izráel Istene,...
2021-08-27 22:53:58
Lányok ,készítsétek oda a zsebkendőt!
... változott harminc éve. Minden este sírva aludt el. Ébredés után volt egy halvány pillanat, mintha minden rendben lenne a világban, de aztán ismét ráébredt ,hogy János oda, s azzal vége volt mindennek ismét.
-Drága Jánosom,az Isten szerelmire kérlek, ne hozz haza egy kóbor jószágot se, csak minek hasznát lássuk!
Ilyenkor Mari néni hangja egész megifjodott. S kicsit a szem...
2021-08-22 15:55:01
Kollagéntermelést fokozó táplálékok
Az öregedés lenyomatokat hagy a bőrünkön, amely így egyre vékonyabbá, szárazabbá válik és elkezd megereszkedni. Először csak finom vonalak, majd mélyebb ráncok is megjelennek rajta. Mindennek nem más az oka, mint az, hogy egyre kevesebb kollagén termelődik a szervezetünkben.

A felgyorsult bőröregedésben szerepet játszik a káros hatású UV-sugárzás, a túl sok napozás, a le...
2021-08-15 22:49:10
Amíg az ember fiatal
... jelentől! A jelen mágikus idő! Minden, ami valaha volt, MOST van! Amire vágysz, amit tervezel, és amit akarsz: most van!
Vess le magadról minden múltbéli ártó igézetet! És ne feledd: mindennek, egy párkapcsolatnak, egy barátságnak, egy élethelyzetnek is szüksége van a szüntelen megújulásra. Fix vitorlákkal nem lehet hajózni, mert a szél sem fix!... Nyolcvanéves vagyok, tapas...
2021-08-14 08:45:53
Mindennek eljön az ideje. A mély fájdalomnak, a veszteségnek
Mindennek eljön az ideje. A mély fájdalomnak, a veszteségnek. Annak, amikor darabokra tör az ember.
Az, amikor saját maga vesztét okozza, amikor saját gödrét maga ássa.
Amikor a létra fokait maga lépi meg. Amikor eljut a felismerésig, hogy neki a lehető legjobb és a le...
2021-08-10 18:26:46
1 2 3 ...................914 915 .........1371 1372 ..........1827 1828 1829 
Címkék: Náray Tamás, Csepeli Szabó Béla, Reményik Sándor, Csakhogy Ferenc, Olyan Istenünk, Izráel Istenét, Thesbites Illés, Izráel Istene, Ilyenkor Mari, kiszáradó patakhoz, ember fiatal, mély fájdalomnak, előző években, maguknak kijáró, nagy kiválóságainkra, zsidó hitközség, fenyves alatt, legkékebb égboltú, törvényeket &#8211, végén aranyruhát, ördög fölött, halvány pillanat, kóbor jószágot, öregedés lenyomatokat, felgyorsult bőröregedésben, káros hatású, jelen mágikus, szüntelen megújulásra, létra fokait, lehető legjobb, párkapcsolatnak, szervezetünkben, kiválóságainkra, bőröregedésben, magyarországon, élethelyzetnek, látogatásáról, gyakorlatilag, megereszkedni, következménye, megcselekszi, lenyomatokat, tiszteletben, mindenképpen, táncoltattak, változtatott, veszteségnek, megpróbálták, felismerésig, képviselőire, nyolcvanéves, találkozókra, tiszteletért, kamaszéveim, törvényeket, igazságáról, készítsétek, fájdalomnak, végigvinném, ellenségeit, barátságnak, felgyorsult, megújulásra, vitorlákkal, megjelennek, megifjodott,
© 2013 TVN.HU Kft.