Belépés
Enneagram - Ötös Archetípus Szintjei
... tulajdonképpen már nem is nagyon tudnak különbséget tenni a kettő között: egyetlen hatalmas fájdalommá és rettegéssé olvadt össze bennük minden. Ezen a ponton az Ötösök azt akarják, hogy legyen mindennek vége. Azt akarják, hogy szűnjön meg a gyötrelem, hogy boruljon feledés mindarra, amit átéltek. Ezt két fő módon próbálhatják elérni.

Az első és legkézenfekvőbb módszer...
2018-11-15 18:36:59
Enneagram - Ötös Archetípus Szintjei
... kérdésekkel, de képtelenek lezárni azokat, egyrészt mert egyre kevésbé biztosak magukban és gondolataikban, másrészt mert félnek kilépni gondolati konstruktumaik védelméből.

Mindennek eredményeként az Ötösök úgy gondolják, nincs felesleges lelki kapacitásuk. Félnek attól, hogy mások vagy mások érzelmi szükségletei elborítják őket, vagy legalábbis eltérítik őket a munkáj...
2018-11-13 08:30:01
CDU-elnökjelölt: nem szabad elhallgatni a migráció körüli problémákat
... politikai stílusnak megvan a maga korszaka, a mi korszakunk pedig modern és értéktudatos, digitális és analóg, európai és nemzeti, vállalkozóbarát és szociális, nőies és férfias", és mindennek a CDU vezetésében is meg kell mutatkoznia.
Mint írta, a pártnak újra meg kell határoznia politikája, a keresztény és demokrata politika lényegét, és nem másokból kell kiindulnia.
...
2018-11-01 15:21:34
Megjelent a Kárpátaljai Gasztrokalauz
... is.
Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnöke úgy vélte, Kárpátalja rendkívül hányatatott sorsú vidék, az elmúlt 100 évben öt államhoz tartozott. Mindennek egyetlen haszna, hogy rendkívül változatos a helyi konyha, egyszerre találhatóak meg benne a magyaros, cseh, román, ukrán, orosz és kaukázusi ételek is.
A gasztroakaluz a Magyar Konyh...
2018-10-31 12:01:20
Hegedűs Emese: Fekete macska-keringő
... másik tetőre,
Így látogat ki a temetőbe.

Temetőben most élnek a holtak,
Szellemük egymással táncba fognak,
Táncukkal emlékeznek a létre,
És arra, egyszer mindennek vége.

Múlik az éjjel, átmegy hajnalba,
Visszatár akkor fekete macska,
Mosolygós gyermekarcokat lát ott,
Édességgel telve gyűjtőzsákok.

Fekete macska fe...
2018-10-31 00:03:19
Merkel - A német sajtó vegyesen értékeli Angela Merkel döntését pártelnöki pályafutása befejezéséről
... hogy nem kell ellenem és a néppártok ellen tiltakoznotok a választóurnánál".
Ez a döntés "helyes, és sürgetően szükséges volt, és tiszteletet érdemel" - emelte ki a Bild, hozzátéve: mindennek az az "üzenetet kell közvetítenie a frusztráció miatt az AfD-re szavazó embereknek, hogy forduljatok el a szélsőségesektől, és térjetek vissza középre!"
A Frankfurter Allgemeine Zei...
2018-10-30 10:50:56
Szegénység ...(töredék)
... nem vergelték -e szét a kóbor kutyák. Mert ma nagy nap lesz. Disznótor. Sajnálta azt a jószágot. Öklömnyi, visítós malackora óta nevelgette, dédelgette, de, .. ez a világ rendje. Eccer mindennek letelik itt a fődön. ...majd odaát jobb lesz...mindenkinek. -biztatta magát, és elhessegette a lelkifurdalását, meg a továbbgondolását a neki is egyre jobban közelgő elkerülhetetlennek....
2018-10-30 08:36:19
Enneagram - Ötös Archetípus Szintjei
... kérdésekkel, de képtelenek lezárni azokat, egyrészt mert egyre kevésbé biztosak magukban és gondolataikban, másrészt mert félnek kilépni gondolati konstruktumaik védelméből.

Mindennek eredményeként az Ötösök úgy gondolják, nincs felesleges lelki kapacitásuk. Félnek attól, hogy mások vagy mások érzelmi szükségletei elborítják őket, vagy legalábbis eltérítik őket a munkáj...
2018-10-29 23:16:42
WHO: a világ gyermeklakosságának több mint 90 százaléka szennyezett levegőt szív minden nap
... lélegeznek, mint a felnőttek és ezáltal több szennyező anyag jut a szervezetükbe. Emellett közelebb vannak a talajhoz, ahol a legmagasabb bizonyos káros anyagok koncentrációja, ráadásul mindennek olyan fiatal korban vannak kitéve, amikor az agyuk és a testük is még fejlődik.
A világ népességének több mint 40 százaléka van kitéve nagyfokú háztartásbeli levegőszennyezettségnek,...
2018-10-29 16:32:46
Illegális bevándorlás - Fidesz-KDNP: a balkáni migránstömeg és a "Soros-expressz" is a bevándorláspártiak főpró
... hatóságokkal, ahogy azt tették a röszkei zavargások alkalmával is. Ezzel pedig kényszeríteni akarják az amerikai hatóságokat, hogy mondjanak le a határvédelem jogáról - mutatott rá.
Mindennek keretében a "Soros-hálózat" a migráció emberi jogként való elfogadtatásán dolgozik az ENSZ-ben, Brüsszelben és az Európai Parlamentben egyaránt. Így akarnak bevándorlókontinenst csinálni...
2018-10-28 14:56:56
1 2 3 ..................900 901 ..........1350 1351 .........1799 1800 1801 
Címkék: Ötös Archetípus Szintjei, Kárpátaljai Gasztrokalauz, Hegedűs Emese, Angela Merkel, Brenzovics László, Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség, Magyar Konyh, Frankfurter Allgemeine Zei, Európai Parlamentben, migráció körüli, német sajtó, balkáni migránstömeg, kettő között, maga korszaka, pártnak újra, helyi konyha, néppártok ellen, frusztráció miatt, kóbor kutyák, világ rendje, legmagasabb bizonyos, világ népességének, röszkei zavargások, amerikai hatóságokat, határvédelem jogáról, migráció emberi, továbbgondolását, szélsőségesektől, legkézenfekvőbb, választóurnánál, vállalkozóbarát, lelkifurdalását, elfogadtatásán, gondolataikban, koncentrációja, konstruktumaik, gyermekarcokat, tulajdonképpen, háztartásbeli, eredményeként, gasztroakaluz, gasztrokalauz, tiltakoznotok, befejezéséről, kényszeríteni, szervezetükbe, elhessegette, gyűjtőzsákok, migránstömeg, próbálhatják, határvédelem, közvetítenie, parlamentben, szükségletei, hatóságokkal, értéktudatos, népességének, kapacitásuk, tiszteletet, brüsszelben,
© 2013 TVN.HU Kft.