Belépés
Női kosárlabda EK - Ötödik mérkőzésén is kikapott a Cegléd
...
A mérkőzés legeredményesebb játékosaként a magyar csapatból Jovana Popovic 25 pontot szerzett.
Az már korábban eldőlt, hogy a ceglédiek - akik elvesztették az első négy csoportmeccsüket - biztosan nem juthatnak tovább az I jelű kvartettből.
A magyar csapat jövő csütörtökön az öt győzelemmel csoportelső francia BLMA elleni hazai mérkőzéssel zárja kupaszereplését....
2018-12-06 20:17:00
Harmonia.......
... Oroszlán csillagjegy szülötteinek a horoszkóp! Még akkor is, ha nem ebben a jegyben születtél!
Min kell úrrá lenned? Tulajdonság vagy éppen egy élethelyzet, ami felett időlegesen elvesztetted, s ezért vissza kell szerezned az uralmat? Olvasd el hívószavadat, az segíthet eligazodni.
A kártya anyagi bőséget, pénzt, elismerést hoz az életedbe - ma bátran foglalkozz pé...
2018-12-06 19:41:12
Kercsi incidens - A fekete-tengeri területvédelem erősítéséről hozott törvényt az ukrán parlament
... arra, hogy Oroszország, amióta önkényesen elcsatolta Ukrajnától a Krím félszigetet, "törvénytelen gazdasági tevékenységet folytat ott, megnövekedett a csempészet mértéke, Ukrajna pedig elvesztette lehetőségét a hajózás fölötti hatékony ellenőrzés fölött" - írta az Ukrajinszka Pravda.
A törvény lehetőséget teremt Ukrajnának a 24 mérföldes zónában arra, hogy megállítson, átviz...
2018-12-06 15:02:13
Botrányba fulladt a román képviselőház ülése, miután az ellenzék a házelnök leváltását kezdeményezte
... tisztségre jelölte, márpedig a Szociáldemokrata Párt (PSD) frakcióvezetője nem kért ilyesmit.
Az ellenzék arra alapozta a lépést, hogy a szociálliberális koalíció számításuk szerint elvesztette többségét a képviselőházban, a parlament plénumának pedig szuverén joga bármilyen döntést meghozni, saját szabályzatát is felülbírálva. Miután ezt az ülésvezető megtagadta, az ellenzék...
2018-12-05 13:01:25
Nyolc és fél év börtönre ítéltek egy jánoshalmi férfit fia meggyilkolása miatt
... közben folyamatosan dulakodtak. Az udvaron a fiú arcon ütötte és megrúgta az apját. Erre a vádlott a konyhakéssel mellkason szúrta fiát, aki néhány lépést hátrált, majd összeesett és elvesztette az eszméletét.
A fiúhoz mentőt hívtak, de nem tudták megmenteni az életét. A vádlott beismerte bűnösségét, de azzal védekezett, hogy a fia támadásától próbálta megvédeni magát.
A...
2018-12-04 11:33:39
Dec. 4. Miért van Borbála ág?
... keresztény kultúra egyik segítő szentje Kr.u. IV. század fordulóján élt és halt mártírhalált. Egy vagyonos pogány kereskedő egyetlen lányaként látta meg a napvilágot. Édesanyját korán elvesztette, ezért gyermekkorát édesapja féltő gondoskodásában töltötte. Szép és igen okos lévén apja taníttatta, de féltve óvta őt az egyre terjedő kereszténységtől. Ám hiába volt minden óvintézkedé...
2018-12-04 10:45:18
Román média: a szociálliberális koalíció elvesztette többségét a képviselőházban
...
A 329 tagú bukaresti képviselőházban a PSD-ALDE koalíciónak a 2016 decemberi választások után még 174 tagja volt. A sarkalatos törvények megszavazásához a képviselők több mint felének (nemcsak a jelenlévők többségének), vagyis legalább 165 törvényhozónak a voksára van szükség. A Hotnews.ro ellenzéki hírportál számításai szerint a PSD-ALDE többség a négy képviselő távozása nyo...
2018-12-03 17:06:05
Átadták a Mátravasút több mint négyszázmillió forintból megújult szakaszát
... az Agrárminisztérium földügyekért felelős államtitkára elmondta: Magyarországon több ezer kilométernyi keskeny nyomtávú erdészeti vasútvonal található, amely az elmúlt évtizedekben elvesztette eredeti funkcióját. Ugyanakkor ezek egy része turisztikai attrakcióként újjáéleszthető, helyreállításukat a kormány összesen 10 milliárd forinttal támogatja - tette hozzá.
Emellett az a...
2018-11-30 15:40:58
Amerikai választások - Mississippiben a republikánus jelölt győzött
...
Az 59 éves Cindy Hyde-Smith a voksok 56, demokrata párti vetélytársa, a Clinton-kormányzat egykori agrárminisztere, az afroamerikai Mike Espy 44 százalékát szerezte meg. Ezzel a szövetségi törvényhozás felsőházában a republikánusoknak 53:47 arányú többségük lesz, vagyis miközben a képviselőházi többséget elvesztették, a szenátusban növelni tudták előnyüket.
A november 6...
2018-11-28 07:06:27
Krónika 10. rész (földforgalmi törvény)
...
Apáti: az előterjesztés elfogadhatatlan
Apáti István független képviselő teljességgel elfogadhatatlannak nevezte az előterjesztést. Kifogásolta, hogy extrém mértékben növekszik az agrárkamara súlya, amely szerinte a döntéshozatalt akár politikailag motiváltan is meghozhatja. Ugyancsak sérelmezte, hogy a bíróság nem nyújthat érdemi jogorvoslatot.
Azt javasolta: a b...
2018-11-27 14:29:57
1 2 3 ..................720 721 .........1080 1081 .........1439 1440 1441 
Címkék: Jovana Popovic, Ukrajinszka Pravda, Szociáldemokrata Párt, Cindy Hyde-Smith, Mike Espy, Apáti István, fekete-tengeri területvédelem, ukrán parlament, román képviselőház, házelnök leváltását, jánoshalmi férfit, szociálliberális koalíció, republikánus jelölt, mérkőzés legeredményesebb, magyar csapatból, első négy, magyar csapat, jegyben születtél, segíthet eligazodni, kártya anyagi, életedbe &#8211, csempészet mértéke, hajózás fölötti, törvény lehetőséget, ellenzék arra, parlament plénumának, ülésvezető megtagadta, konyhakéssel mellkason, fiúhoz mentőt, vádlott beismerte, vagyonos pogány, egyre terjedő, 2016 decemberi, sarkalatos törvények, képviselők több, jelenlévők többségének, négy képviselő, elmúlt évtizedekben, része turisztikai, kormány összesen, afroamerikai Mike, szövetségi törvényhozás, képviselőházi többséget, szenátusban növelni, előterjesztés elfogadhatatlan, agrárkamara súlya, döntéshozatalt akár, szociálliberális, szociáldemokrata, csoportmeccsüket, kereszténységtől,
© 2013 TVN.HU Kft.