Belépés
Borkínáló
...



Előételhez:

általában száraz, könnyű fehérbort (pl. Etyeki chardonnay)
esetenként - gombafélékhez, omlettekhez, vesevelőhöz - nagyobb alkoholtartalmú fehérbort (pl. tojáslepényhez Debrői Hárslevelelű)
a hortobágyi húsos palacsintához ajánlható a Villányi Ca...
2007-05-16 13:19:29
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Debrői Hárslevelelű, Villányi Ca, hortobágyi húsos, alkoholtartalmú, tojáslepényhez, gombafélékhez, palacsintához, hárslevelelű, vesevelőhöz, omlettekhez, esetenként, előételhez, hortobágyi, chardonnay, borkínáló, ajánlható, fehérbort, általában, villányi, nagyobb, juhfark, száraz, könnyű, etyeki, debrői, húsos,
© 2013 TVN.HU Kft.