Belépés
konyhai turpisságok...
... az égett részt: nem fog felhólyagosodni.

27. Megmaradt tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló, ill.habcsókot is készíthetünk belőle, díszíthetünk habjával süteményeket is.

28. Befőttesüveget úgy is kifertőtleníthetünk, hogy félig megtöltjük ...
2011-06-20 12:46:12
Konyhai otletek
... felhólyagosodni.
>
> 27.
> Megmaradt tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a
> hűtőbe a fehérjét, és másnapig használjuk fel:
> rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló,
> ill. habcsókot is készíthetünk belőle, díszíthetünk habjával süteményeket is.
>
> 28.
> Befőttesüveget úgy is kifertőtleníthetünk, hogy ...
2011-06-11 23:09:26
Hasznos tanácsok háziasszonyok
... sóba az égett részt: nem fog felhólyagosodni.

Megmaradt a tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló, illetve habcsókot is készíthetünk belőle, díszíthetünk habjával süteményeket is.

Befőttesüveget úgy is kifertőtleníthetünk, hogy félig megtöltjü...
2011-06-11 05:22:40
Turpisságok a konyhában
... fog felhólyagosodni.

27.
Megmaradt tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a
fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez,
panírozáshoz lazítónak kiváló, illetve habcsókot is készíthetünk belőle,
díszíthetünk habjával süteményeket is.

28.
Befőttesüveget úgy is kife...
2011-06-10 16:05:23
Turpisságok a konyhában
... felhólyagosodni.

27.
Megmaradt tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a
fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez,
panírozáshoz lazítónak kiváló, illetve habcsókot is készíthetünk belőle,
díszíthetünk habjával süteményeket is.

28.
Befőttesüveget úgy is kifer...
2011-05-25 08:27:00
Római kömény...
... Jó párost alkot a chilivel.

Húsokhoz használják a leggyakrabban, de halakat is szoktak vele ízesíteni. Jól megy a lencséhez, csicseriborsóhoz, babhoz. Tojásos ételekhez, omlettekhez is remek, de érdemes levesek és szószok ízesítésére is használni. Mint nálunk használatos társát, a római köményt is lehet prököltekhez, ragukhoz adni. Zöldségek közül a cukkinihez, a padliz...
2010-09-13 11:35:55
A bor felhasználása
... savtartalom nélküli fehér borok illenek.
Jellegzetes, erős ízű sajtokhoz (Roquefort, füstölt sajt, Romadour stb.) nehezebb, fanyar borokat adjunk.
Édességekhez, felfújtakhoz, omlettekhez, puddingokhoz az édeskés borok illenek, pl. Balatoni rizling, Tokaji szamorodni.
Torták, krémek és más cukrászsütemények természetes édességű borokat kívánnak, Tokaji aszút, cseme...
2009-12-21 09:55:07
Konyhai praktikák
... az égett részt: nem fog felhólyagosodni.

- Megmaradt a tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló, illetve habcsókot is készíthetünk belőle, díszíthetünk habjával süteményeket is.

- Befőttesüveget úgy is kifertőtleníthetünk, hogy félig megtöltjük...
2009-11-08 17:15:22
Konyhai turpisságok
... a vágódeszkára, így kevesebb illóolaj kerül a levegőbe.Megmaradt a tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Teg...
2009-03-30 14:31:58
Turpisságok 1.
... nem fog felhólyagosodni. (Boribakter)


Megmaradt a tojásfehérje, mert csak a sárgája kellett? Tegyük be a hűtőbe a fehérjét, és másnapig használjuk fel: rántottához, omlettekhez, panírozáshoz lazítónak kiváló, illetve habcsókot is készíthetünk belőle, díszíthetünk habjával süteményeket is. (Boribakter)


Befőttesüveget úgy is kifertőtleníthetünk, h...
2008-10-15 15:51:10
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: égett részt, sárgája kellett, római köményt, édeskés borok, csicseriborsóhoz, felhólyagosodni, befőttesüveget, háziasszonyok, leggyakrabban, felhasználása, készíthetünk, panírozáshoz, süteményeket, édességekhez, tojásfehérje, díszíthetünk, vágódeszkára, puddingokhoz, prököltekhez, felfújtakhoz, rántottához, turpisságok, omlettekhez, savtartalom, ízesítésére, használatos, természetes, jellegzetes, boribakter, használjuk, szamorodni, cukkinihez, használják, megtöltjük, konyhában, lazítónak, zöldségek, megmaradt, praktikák, habcsókot, lencséhez, használni, ízesíteni, roquefort, sajtokhoz, megtöltjü, ételekhez, habjával, balatoni, másnapig, fehérjét, nehezebb, romadour, tanácsok, illóolaj, kevesebb, chilivel, édességű, húsokhoz, ragukhoz, kívánnak, levegőbe, szoktak, szószok, nélküli, tojásos, köményt, sárgája, konyhai, kellett, levesek,
© 2013 TVN.HU Kft.