Belépés
ITM-államtitkár: a klímavédelmet és a gazdaságfejlesztést együtt kell érvényre juttatni
...
Kaderják Péter az ITM májusban megjelent kiírását is azzal indokolta, hogy az elektromos autók terjedése a gazdasági és a környezetvédelmi szempontoknak egyaránt megfelel. A kiírás sikeres volt, 1721 kérelem érkezett, így a pályázatot röviddel a megnyitás után már be is kellett zárni.
A pályázók fele magánszemély, és 96 százaléka 11 millió forint alatti, vagyis magasabb...
2020-07-06 17:03:27
Emmi: Flóris István az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet új vezetője
...
A közlemény szerint Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hétfőtől bízta meg Flóris Istvánt az OORI főigazgatói feladatainak ellátásával. A megbízott intézményvezetőt hétfő reggel állománygyűlésen mutatta be a dolgozóknak Horváth Ildikó egészségügyi államtitkár.
Flóris István traumatológus, sebész, ortopédiai szakorvos és egészségügyi menedzser a közelmúltig a ...
2020-07-06 16:22:14
Elemzők: javulás várható a kiskereskedelmi forgalomban a következő hónapokban
...
A KSH adatai szerint az idén májusban a kiskereskedelmi üzletek forgalmának volumene a nyers adat szerint 2,8 százalékkal, naptárhatástól megtisztítva 2,1 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest, január-májusban a forgalom volumene - szintén naptárhatástól megtisztított adatok szerint - 1,5 százalékkal nagyobb volt az előző év azonos időszakinál.
Regős...
2020-07-06 12:21:41
Július 22-én mutatják be az Apa csak 1 van című darabot a Városmajori Szabadtéri Színpadon
...
A Cooney-darabot eddig öt alkalommal adta elő a társulat, és öt hónap leállás után a városmajori lesz az első előadás. A próbák a héten elkezdődnek, ennyi idő elteltével muszáj felfrissíteni a darabot - hangsúlyozta Böröndi Tamás, a darab egyik főszereplője, Vidám Színpad igazgatója az M1 aktuális csatorna hétfői adásában.
A vígjáték egy férfiról szól, akinek a két háza...
2020-07-06 12:01:14
Horvátországi választások - Szijjártó Péter gratulált a HDZ-nek
...
Szijjártó Péter hétfőn a Facebookon úgy fogalmazott, röviddel azután, hogy Aleksandar Vucic pártja fölényesen nyert Szerbiában, hétfőn Horvátország is jobboldali győzelmet ünnepelhetett. "Gratulálunk HDZ-s barátainknak" - tette hozzá.
Azt írta, hogy az elmúlt években - főleg a migrációs válság kirobbanása óta - Közép-Európa a nemzetközi liberális "mainstream" támadásaina...
2020-07-06 11:01:13
ITM: kezd kilábalni a mélypontból a kiskereskedelmi forgalom
...
A KSH adatai szerint májusban 2,1 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakához képest. Az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelmi üzletekben 1,8 százalékkal, a nem élelmiszer-kiskereskedelmi üzletekben 0,7 százalékkal nőtt az értékesítés naptárhatástól megtisztított volumene.
Cseresnyés Péter azt mondta, hogy ugyan taval...
2020-07-06 10:51:22
Ministrul ungar de externe: Parteneriatul Estic este una dintre cele mai importante politici ale Uniunii Europe
...
În cadrul conferinţei de presă susţinute în comun cu ministrul de externe al Georgiei, David Zalkaliani, Péter Szijjártó a subliniat că în urma epidemiei de coronavirus va apărea o nouă ordine mondială, cu un nou echilibru de putere.
"În contextul acestui nou echilibru de putere, Uniunea Europeană poate fi puternică doar dacă va avea alături mulţi aliaţi", a subliniat şe...
2020-07-06 10:51:07
Szijjártó: a keleti partnerség az Európai Unió egyik legfontosabb politikája
...
Szijjártó Péter David Zalkaliani georgiai külügyminiszterrel közös sajtótájékoztatóján aláhúzta: a koronavírus-világjárványt követően egy új világrend jön létre új erőviszonyokkal.
"Ezen új erőviszonyok közepette az Európai Unió csak akkor tud erős lenni, hogyha képes arra, hogy sok szövetségest vonultasson fel maga mellett" - mutatott rá Szijjártó Péter.
A miniszte...
2020-07-06 09:51:21
Férfizarándoklat indult a Sziklatemplomtól
A férfiasságot akarjátok látni? Nézzetek a keresztre.
Roska Péter, a budapest-újpesti Szent József-templom plébánosa és néhány paptársa, valamint világi hívő szervezésében július 4-én, szombaton reggel gyalogos férfizarándoklat indult a Magyarok Nagyasszonya pálos sziklatemplomtól. Az egész napra tervezett lelkiségi úton a férfiak és fiúk bejártak néhány olyan budapesti helysz...
2020-07-06 09:00:00
A nyolcvanéves Tolnai Ottó előtt tiszteleg a berlini magyar kulturális intézet
...
Az intézet műfordítói köre a Kossuth-díjas költő, író németül eddig meg nem jelent írásaiból válogatott. Közös munkával tizenhat alkotást ültettek át németre. A versek és prózaszövegek a signaturen-magazin.de cím alatt működő német költészeti fórumon jelennek meg a szerző születésnapja alkalmából. A portálon közölt fordítások között van Esterházy Péter Ha én lennék Tolnai Ott...
2020-07-05 22:44:53
1 2 3 .....5110 5111 ..7666 7667 ...10220 10221 10222 
Címkék: Flóris István, Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet, Városmajori Szabadtéri Színpadon, Szijjártó Péter, Parteneriatul Estic, Uniunii Europe, Európai Unió, Tolnai Ottó, Kaderják Péter, Kásler Miklós, Flóris Istvánt, Horváth Ildikó, Böröndi Tamás, Vidám Színpad, Aleksandar Vucic, Gratulálunk HDZ-s, Cseresnyés Péter, David Zalkaliani, Péter Szijjártó, Uniunea Europeană, Szijjártó Péter David Zalkaliani, Roska Péter, Szent József-templom, Magyarok Nagyasszonya, Esterházy Péter Ha, Tolnai Ott, kiskereskedelmi forgalomban, következő hónapokban, kiskereskedelmi forgalom, keleti partnerség, nyolcvanéves Tolnai, berlini magyar, elektromos autók, környezetvédelmi szempontoknak, kiírás sikeres, pályázatot röviddel, megnyitás után, pályázók fele, közlemény szerint, emberi erőforrások, megbízott intézményvezetőt, dolgozóknak Horváth, idén májusban, kiskereskedelmi üzletek, nyers adat, forgalom volumene, városmajori lesz, első előadás, héten elkezdődnek, darab egyik, férfiról szól, elmúlt években,
© 2013 TVN.HU Kft.