Belépés
Egy kicsit olvasgattam
... károk a szervezetben hozzájárulhatnak azokhoz a gyulladásos folyamatokhoz, melyek allergiát és asztmát idézhetnek elő.

,,Az olyan antioxidánsok, mint a C-vitamin, a zöld tea polifenoljai, és a bioflavonoidok semlegesítik a szabad gyököket, megakadályozzák a káros oxidatív folyamatokat, így az allergia ellen is hatásosak. Tanulmányok például azt bizonyították, hogy az as...
2013-08-30 10:59:17
Az allergiára
... károk a szervezetben hozzájárulhatnak azokhoz a gyulladásos folyamatokhoz, melyek allergiát és asztmát idézhetnek elő.

,,Az olyan antioxidánsok, mint a C-vitamin, a zöld tea polifenoljai, és a bioflavonoidok semlegesítik a szabad gyököket, megakadályozzák a káros oxidatív folyamatokat, így az allergia ellen is hatásosak. Tanulmányok például azt bizonyították, hogy az as...
2013-08-28 18:30:50
Legütősebb légúttisztító táplálék allergia ellen.
... folyamatokhoz, melyek allergiát és asztmát idézhetnek elő.


Az olyan antioxidánsok, mint a C-vitamin, a zöld tea polifenoljai, és a bioflavonoidok semlegesítik a szabadgyököket, megakadályozzák a káros oxidatív folyamatokat, így az allergia ellen is hatásosak. Tanulmányok például azt bizonyították, ...
2013-08-28 17:26:38
Az allergiára
...
Az allergiára az okot környezetünkben kell keresni, mind a környezeti hatások, mind pedig a helytelen táplálkozás komoly szerepet játszik kialakulásában. Ha szénanáthával küzdesz fokozottan kell ügyelned légutaid egészségére, és a felső légúti szervek tisztán tartására. Segítségükkel biztosíthatod a nyálkahártya egészségének védelmét, emellett biztosítják a könnyű légzést, és...
2013-08-28 07:20:58
3 tuti ital tavaszi fáradtság ellen
... van.

Polifenolok

A kakaóbab mintegy 8-13%-át a növényi hatóanyagok egyik természetes sejtvédő, ún. antioxidáns hatású csoportját alkotó polifenolok teszik ki. A kakaó polifenoljai a növényi vegyületeknek a ,,flavonoidokkal" közös csoportjába tartoznak. Hasonló szerkezetű színanyagok találhatók a kakaó mellett a vörösborban, a piros bogyós gyümölcsökben é...
2012-05-05 17:32:24
A dió csökkentheti a súlyos betegségek kialakulását
... bizonyították, hogy a dióban lévő polifenolok erélyesen kötődnek a zsírhoz kapcsolt fehérjékhez és ezzel gátolják az érelmeszesedést.

A tanulmányokban azt is kimutatták, hogy a dió polifenoljai növelik a verőerek belső felszínén lévő sejtek aktivitását, amellyel a monoamino-oxidáz gáz elválasztását végzik. Ez a gáznemű biológiai anyag a leghatásosabb értágító. A monoami...
2012-02-28 06:31:39
A kakaó fiatalit,élénkit......
... antioxidáns hatású csoportját alkotó polifenolok teszik ki. A kakaó-feldolgozás folyamata, a fermentálás, a pörkölés és a lúgos feltárás csökkentik a kakaóbab összpolifenol-tartalmát. A kakaó polifenoljai a növényi vegyületeknek a ,,flavonoidokkal" közös csoportjába tartoznak. Hasonló szerkezetű színanyagok találhatók a kakaó mellett a vörösborban, a piros bogyós gyümöl...
2011-01-03 23:39:53
Élet vagy...?Natúr Hírek!
... fala vagy a DNS. Az elvesztett elektron oxidálja a sejtet, sérülékennyé teszi és végső soron rongálja, öregíti. Ez a folyamat húzódik meg számos betegség hátterében.

A tea polifenoljai:

* csökkentik a koleszterin szintet
* csökkenti a triglicerid szintet
* csökkenti a vérnyomást
* enyhíti a gyulladást és a fájdalmat

A...
2010-07-14 18:10:31
3 kényeztető tipp csokoládéval
... dúsítására gyakran használt olajos magvak gazdagok B1-, B2-, B6 vitaminokban, amelyek erősítik az immunrendszert.

A csokoládé fehérjéi élénkítik a bőr mikro keringését, a polifenoljai pedig jelentősen hatnak ráncokra, vagyis kisimítják azokat. Az egyre nagyobb teret hódító masszázsoknál is szívesen alkalmazzák alapanyagként.

Csokoládé masszázs:

A c...
2010-06-25 13:42:17
Teákról
... otthoni sérülések, vágások, égések esetén is kihasználhatjuk. Csepegtessünk pár cseppet a főzetből a sérült bőrfelületre, ezzel megelőzhetjük az elfertőződést.

A fehér tea polifenoljai a fogak épségét is megőrzik, hiszen elpusztítják a gyulladást okozó baktériumokat. Igyunk minden nap, lassú kortyokban fehér teát, hogy természetes módon védjük meg fogainkat.

...
2009-11-21 07:08:51
1 2 3 4 
Címkék: Natúr Hírek, kicsit olvasgattam, súlyos betegségek, kakaó fiatalit, szervezetben hozzájárulhatnak, gyulladásos folyamatokhoz, olyan antioxidánsok, bioflavonoidok semlegesítik, szabad gyököket, káros oxidatív, allergia ellen, okot környezetünkben, környezeti hatások, helytelen táplálkozás, felső légúti, nyálkahártya egészségének, könnyű légzést, kakaóbab mintegy, növényi hatóanyagok, kakaó polifenoljai, növényi vegyületeknek, kakaó mellett, piros bogyós, dióban lévő, zsírhoz kapcsolt, verőerek belső, gáznemű biológiai, leghatásosabb értágító, kakaó-feldolgozás folyamata, lúgos feltárás, elvesztett elektron, folyamat húzódik, koleszterin szintet, triglicerid szintet, csokoládé fehérjéi, polifenoljai pedig, egyre nagyobb, sérült bőrfelületre, fogak épségét, gyulladást okozó, hozzájárulhatnak, érelmeszesedést, megakadályozzák, kihasználhatjuk, környezetünkben, tanulmányokban, bioflavonoidok, kialakulásában, flavonoidokkal, szabadgyököket, immunrendszert, folyamatokhoz, antioxidánsok, bizonyították,
© 2013 TVN.HU Kft.