|
|
|
... kifagyasztva és kb. fél cm vastagon felszeletelve pirított kenyérre. Kb. 2 X 2 cm-es kockákra vágott különböző sajtok tetejére színes műanyag karddal vagy fogvájóval egy-egy szem olajbogyót, retekkarikát, szőlőszemet vagy almacikket tűzhetünk.
Készíthetünk előre megkevert, jól fűszerezett tatárbifszteket is, pirítsunk hozzá friss kenyérszeleteket. A közös tálból való cs... |
2010-11-16 06:15:45 |
|
|
|
|
|
|
... vágott metélőhagymával simára keverjük, ízesítjük. A kétszersült lapokat kb. ujjnyi vastagon megkenjük a ... |
|
2010-11-16 06:04:52 |
|
|
|
|
|
|
... is, hogy a paprikákat hosszában félbevágjuk, és belsejüket
egyenként nyomózsákkal megtöltjük, ilyenkor a paprikák tetejét néhány szem
kapribogyóval, hegyes zöldpaprika- vagy retekkarikákkal díszíthetjük.
Töltött patisszon
Hozzávalók: 8 patisszon (konzerv), 1 tubus Hansági májkrém, 1 kemény tojás, 2
dl remuládmártás.
A patisszon... |
2008-12-01 22:58:53 |
|
|
|
|
|
|
... pogácsaszaggatóval a kiflikarikákkal megegyező nagyságú korongokat szúrunk ki belőle. A jégretket meghámozzuk, és szintén fölkarikázzuk. A vajas kiflidarabokra előbb egy sajtkorongot, majd egy retekkarikát fektetünk. Beborítjuk a másik fajta sajtból való koronggal és fogpiszkálóval, egy apró csemegeuborkát tűzünk a tetejére. A többi sajtos falattal vegyesen tálra tesszük.
... |
|
2008-09-21 09:07:46 |
|
|
|
|