Belépés
Tölgyeket kell növelnünk
... és kényelmes életet akarunk, megvannak erre a különféle módszerek. Szerezzünk egy jó állást. Ügyeskedjünk a piacon. Ami az egyházakat illeti, a szociológusok és a gyülekezetépítési szakemberek szépen elmagyaráznák hogyan építsünk ki egy nagy gyülekezetet, vagy fejlesszünk jól menő felekezetközi szolgálatokat. Ha adományokat akarunk gyűjteni egy arra érdemes célra, vannak szakértők...
2019-05-18 20:09:40
Az orosz Nyomozó Bizottság a seremetyjevói légi katasztrófa több lehetséges okát vizsgálja
... csapott a gépbe. Több, a gép pilótáira hivatkozó orosz sajtójelentés azt állítja, hogy az utasszállító berendezései villámcsapás miatt álltak le. A médiában azonban megszólaltattak olyan szakembereket, akik kétségbe vonták, hogy egy villám komoly veszélyt jelenthet a korszerű repülőgépekre.
A történtek miatt Murmanszk megyében háromnapos gyászt rendeltek el, 26 áldozat ugyani...
2019-05-06 13:11:36
Felfüggesztette egy baranyai húsüzem működését a Nébih
... megállapítani.
A üzem egy másik, nem engedélyezett telephelyén mintegy 28,5 tonna jelöletlen, nem nyomon követhető, lejárt fogyaszthatósági és minőségmegőrzési idejű terméket talált a Nébih. A szakemberek ezeket azonnal kivonták a forgalomból, az állati eredetű termékek esetében azok megsemmisítését is elrendelték.
Az eljárás folyamatban van, az ügyben milliós nagyságren...
2019-05-06 10:32:17
Mabisz: könnyebben kezelhető és átláthatóbb lesz az E-kárbejelentő
... az ügyfeleknél, vagyis nagyjából minden hatodik gépjármű tulajdonos egyszerűen, akár előre is feltöltheti telefonos vagy webes alkalmazását ezekkel az adatokkal.
A biztosítási szakemberek azt remélik, hogy a nyári utazási csúcsszezonban már több mint kétszázezer gépjárművezető készül majd útnak indulni a mobiltelefonjára, tabletjére letöltött digitális kárbejelentővel.
A...
2019-05-06 10:22:48
Informatikai hiba miatt fennakadások lehetnek a határátkelőknél
...
A szakemberek már dolgoznak a hiba elhárításán - írják.
A közlemény szerint a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az azokon várható várakozási időről a police.hu oldalon, illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók....
2019-05-06 10:01:58
Magyar adományból épül gyermek- és családsegítő központ a szíriai Aleppóban
... központ, ahol a szakmai képzés, nevelés, szabadidős foglalkozások mellett különös hangsúlyt kap a traumatizált gyermekek lelki gondozása.
A központ működéséhez a Kolping Szövetség szakembereket is felajánlott, és az aleppói melkita egyház szakmai közreműködésére is számítanak.
Azbej Tristan úgy fogalmazott: "ez az adomány is tanúsítja, hogy a Hungary Helps a magyar szoli...
2019-05-04 14:11:21
Boeing-vizsgálat - Légiforgalmi hatóság: az ellenőrző szakemberek nem rendelkeztek megfelelő szaktudással
... repülési szakemberei megtartották első tanácskozásukat a texasi Forth Worthben a Boeing 737 MAX-gépek repülési engedélyezési eljárásáról. A hatóság áprilisban hívott meg külföldi repülési szakembereket erre a tanácskozásra.
Pénteken a The Wall Street Journal című lap - a Boeing repülőgépgyártól származó értesülésekre hivatkozva - arról írt, hogy a 737 MAX típusú gépek kudarc...
2019-05-04 07:04:58
Szabó Tünde: jól debütált a Nemzeti Sportügynökség
...
A politikus az MTI-nek elmondta, mind a szakemberek, mind a sportolók, valamint a sportvezetők is csak elismerően és pozitívan nyilatkoztak a vb-ről, amely mindent összevetve benne van a legnézettebb hat versenyben az egész világon, ezért kijelenthető, hogy az embert próbáló, de sikeres rendezés "remek főpróba" volt az ügynökség számára.
"A magyar kormány már régen felis...
2019-05-03 08:10:50
Kibernetikai segélyhívót helyeztek üzembe Romániában
... észlelnek. A segélyhívó szolgáltatást a Kiberbiztonsági Országos Központ (CERT-RO) működteti, azzal a céllal, hogy a hackertámadások áldozatait a call-centerben szolgálatot teljesítő szakemberek mielőbb "elsősegélyben" - szakszerű tanácsadásban - részesíthessék.
A román szaktárca közleménye felidézte, hogy a kiberbűnözés évente 400 milliárd dollárra tehető kárt okoz szerte a ...
2019-05-02 16:43:20
Nagy István: példaértékű az együttműködés a 25 éves Fertő-Hanság és osztrák szomszédja között
...
Nagy István hangsúlyozta, hogy a két nemzeti parkban a szakemberek közösen dolgoznak azon, hogy a Fertő és a Hanság vidékének biológiai sokfélesége gyarapodjon, segítsék a helyben élők boldogulását és bejárhatóvá, megtekinthetővé tegyék a látogatók számára a parkok területét.
Kitért arra is, hogy a közös természetvédelmi, ökoturisztikai- és környezeti nevelési programok...
2019-05-02 13:43:19
1 2 3 ...................927 928 .........1390 1391 ..........1853 1854 1855 
Címkék: Nyomozó Bizottság, Szabó Tünde, Nemzeti Sportügynökség, Nagy István, Rendőrségi Útinformációs Rendszer, Kolping Szövetség, Azbej Tristan, Hungary Helps, Forth Worthben, Wall Street Journal, Kiberbiztonsági Országos Központ, orosz Nyomozó, seremetyjevói légi, baranyai húsüzem, szíriai Aleppóban, ellenőrző szakemberek, különféle módszerek, egyházakat illeti, gyülekezetépítési szakemberek, nagy gyülekezetet, arra érdemes, utasszállító berendezései, médiában azonban, villám komoly, korszerű repülőgépekre, történtek miatt, szakemberek ezeket, állati eredetű, eljárás folyamatban, ügyben milliós, biztosítási szakemberek, nyári utazási, hiba elhárításán, közlemény szerint, határátkelőhelyek nyitvatartásáról, azokon várható, szakmai képzés, traumatizált gyermekek, központ működéséhez, aleppói melkita, magyar szoli, texasi Forth, hatóság áprilisban, egész világon, embert próbáló, ügynökség számára, magyar kormány, segélyhívó szolgáltatást, hackertámadások áldozatait, call-centerben szolgálatot,
© 2013 TVN.HU Kft.