Fidesz: Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!
...
Mint mondta, Brüsszel bevándorláspárti vezetése továbbra is a migránsok elosztását erőlteti, erre utalnak a bevándorláspárti politikusok, a brüsszeli bizottság nyilatkozatai és tettei.
A Fidesz határozottan kiáll amellett, amit Orbán Viktor miniszterelnök hét pontja is tartalmaz, azaz egyetlen országot se lehessen kötelezni akarata ellenére migránsok befogadására - rögzí...
2019-04-18 12:51:37
Magnus Aircraft: elkészül a nyár második felére a pécs-pogányi kompozitelem-gyártó üzem
...
A Magnus 1900 négyzetméteres összeszerelő üzeme és 300 négyzetméteres irodahelyisége mintegy 3 milliárd forintos beruházással épült fel. A létesítményrészben tavaly október végén indult el a termelés.
Figura Zsolt beruházásért felelős operatív igazgató az ünnepségen mondott köszöntőjében kiemelte: az épülő kompozitelem-gyártó üzem méltó folytatása az eddigi beruházásokn...
2019-04-18 12:41:31
EP-választás - 53 ezer ajánlást adott le a DK
...
Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője a leadás után tartott budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a sajtóhírek alapján ők adták le a legtöbb ajánlást, így a Demokratikus Koalíció a pártok közül "talán a legerősebb legitimációjú listát állította".
Úgy fogalmazott: az aláírók nemcsak pártjukat, hanem az erős Európáról szóló programjukat is támogatták. Az Európai Egyesül...
2019-04-18 12:41:13
Facebookon kaptam

...
2019-04-18 12:32:24
Közösen kezdeményezik ellenzéki képviselőnők a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását
...
Szél Bernadett független országgyűlési képviselő a kezdeményezésről csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón közös céljuknak nevezte, hogy egyetlen embert se lehessen kilakoltatni olyan tisztességtelen szerződések alapján, amelyeket már az Európai Bíróság is elmarasztalt.
Kiemelte, a magyar kormánynak nem maradt más feladata, mint hogy érvényt szerezzen ennek a...
2019-04-18 12:31:17
Facebookon kaptam
Szép napot kívánok Barátnőm! Puszi

...
2019-04-18 12:29:58
Asztalitenisz-vb - Az elnök szerint akár már most kezdődhetne a vb
...
"A nézőknek vasárnap kezdődik, de nekünk azért már elkezdődött. Felépült egy kisebb város a Hungexpo területén, megérkeztek a versenyzők, akik gyakorolnak, beütnek az asztalokon. Nekünk, szervezőknek már nagyüzem van" - mondta csütörtökön az M1 aktuális csatornán a sportvezető.
Szóba kerültek a hazai World Tour-versenyek is, melyek megrendezése - mint mondta - sok tapas...
2019-04-18 12:21:30
ITM: még egy hétig lehet jelentkezni a WRO legorobot versenyre
...
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával idén Magyarország rendezi a World Robot Olympiad (WRO) nemzetközi legorobot építő verseny döntőjét 2019. november 8-10. között Győrben, a verseny hazai selejtezőjére április 26-ig várják az érdeklődők jelentkezését.
A nemzetközi robotépítési és -programozási verseny célja, hogy a gyermekeket és fiatalokat közelebb ...
2019-04-18 12:21:16
PM: digitalizációs és felnőttképzési javaslatokat tett a versenyképességi tanács
...
A tájékoztatás szerint a pénzügyminiszter kiemelte: a tanács által kidolgozott "Program a Versenyképesebb Magyarországért" megfelelően azonosította azokat a területeket, ahol tovább kell lépnünk, így többek között a vállalati környezet javítását, a K+F-rendszer fejlesztését és a munkavállalók képzettségének növelését.
A tanács csütörtöki ülésén a vállalkozások digitális...
2019-04-18 12:11:31
EP-választás - NAIH: a kampányban is érvényesülnie kell a személyes adatok védelmének
...
Péterfalvi Attila kiemelte: a politikai véleményre vonatkozó adat különleges személyes adat, és csak az érintett hozzájárulása esetén kezelhető.
Hozzátette: egy demokratikus jogállamban közérdek fűződik a polgárok választójogának tájékozott és aktív gyakorlásához, így a pártoknak is méltányolható érdeke fűződik a személyes adatok kezeléséhez, de be kell tartaniuk bizonyo...
2019-04-18 12:11:22
1 2 3 .............45 46 .......68 69 .......90 91 92 
Címkék: Magnus Aircraft, Orbán Viktor, Figura Zsolt, Dobrev Klára, Demokratikus Koalíció, Európai Egyesül, Szél Bernadett, Európai Bíróság, World Tour-versenyek, Technológiai Minisztérium, World Robot Olympiad, Versenyképesebb Magyarországért, Péterfalvi Attila, nyár második, kilakoltatási moratórium, elnök szerint, hétig lehet, versenyképességi tanács, személyes adatok, migránsok elosztását, bevándorláspárti politikusok, brüsszeli bizottság, ünnepségen mondott, eddigi beruházásokn, leadás után, sajtóhírek alapján, legtöbb ajánlást, pártok közül, legerősebb legitimációjú, aláírók nemcsak, erős Európáról, kezdeményezésről csütörtökön, magyar kormánynak, nézőknek vasárnap, kisebb város, hazai World, verseny hazai, érdeklődők jelentkezését, nemzetközi robotépítési, tájékoztatás szerint, pénzügyminiszter kiemelte, tanács által, vállalati környezet, munkavállalók képzettségének, tanács csütörtöki, vállalkozások digitális, politikai véleményre, érintett hozzájárulása, demokratikus jogállamban,
© 2013 TVN.HU Kft.