Belépés
Tribunalul Mureş a întors la DNA rechizitoriul privind înfiinţarea Liceului Teologic Romano-Catolic
...
Informaţia a fost furnizată corespondentului agenţiei ungare de presă MTI, de avocatul lui Tamási, Csongor H. Gogolák. Potrivit acestuia, încheierea poate fi atacată cu recurs de către procurori în termen de trei zile de la comunicare. Dacă ea rămâne definitivă, atunci cazul revine la DNA, ca etapă în procesul de urmărire penală.
Instanţa a anulat deja anul trecut în dec...
2018-10-23 18:41:33
Viharos széllel markáns hidegfront érkezik
...
Az MTI-hez eljuttatott figyelmeztetésükben azt írták: este, késő este előbb az Északi-középhegység magasabb részein, majd az ország északi harmadán egyre több helyen fordulhatnak elő viharos (óránkénti 60-70 kilométeres) széllökések.
A viharos szél veszélye miatt szerdára az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. Mint kifejtették, nag...
2018-10-23 18:31:55
A migrációról, a terrorizmusról, a civil szervezetekről tárgyalt Jeruzsálemben Trócsányi László
...
Trócsányi László izraeli kollégájával, Ajelet Sakeddel való egyeztetése után elmondta: ismertette a nem kormányzati szervezeteket (NGO) szervezeteket érintő magyar jogszabályokat, a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt, melyet Izrael már korábban, két-három évvel ezelőtt bevezetett. Egyetértettek abban, hogy a politikai szerepvállalásra törekvő, é...
2018-10-23 18:31:40
Október 23. - Potápi: a legfontosabb a függetlenség megőrzése
...
Potápi Árpád János az 1956-os forradalom 62. évfordulóján a Tolna megyei Nagymányokon rendezett keddi megemlékezésen azt mondta: 1956 lehetőséget teremtett az 1989-es demokratikus átalakulásra, ez pedig lehetővé tette, hogy "az éppen száz éve szétszakított nemzetrészek" békés módon, közjogi értelemben újra egyesülhessenek.
Megjegyezte: a magyar közösségek világszerte meg...
2018-10-23 18:31:29
Aniversarea Revoluţiei din 1956 - Viktor Orbán: Europa este patria naţiunilor
...
Premierul a subliniat că naţiunile şi-au respectat reciproc drepturile, şi-au apărat valorile cetăţeneşti, au ştiut să colaboreze bine şi au avut parte împreună de binecuvântarea păcii, bunăstării şi siguranţei. Europa este altfel decât celelalte continente, Europa este patria naţiunilor şi nu un creuzet - a formulat acesta.
Viktor Orbán a afirmat: nu naţiunile conştient...
2018-10-23 18:21:40
Marosvásárhelyi iskolaügy - A Maros Megyei Törvényszék visszautalta a vádiratot a korrupcióellenes ügyészségnek
...
A büntetőper előzetes eljárásának keretében született keddi határozatról Gogolák H. Csongor, Tamási Zsolt ügyvédje tájékoztatta az MTI-t. Amint elmondta, az első fokon meghozott határozat ellen fellebbezhet az ügyészség a hivatalos kiközlés utáni három napban. Ha a határozat jogerős marad, az ügy megint visszakerül a DNA-hoz a nyomozati szakaszba.
A törvényszék tavaly d...
2018-10-23 18:02:47
Október 23. - Elemzők: a jövő évi EP-választás tétjét fogalmazta meg Orbán Viktor
...
Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont csoport vezetője kedd délután az M1 aktuális csatornán azt mondta: szóhasználatát és politikai erejét tekintve is erős beszéd mondott a kormányfő.
Kiemelte továbbá, hogy a Terror Háza Múzeum előtt tartott rendezvényen sokan vettek részt, Brüsszelben ritkán tartanak olyan nagygyűlést, ahol feleennyien vannak.
Mráz Ágoston Sámuel szeri...
2018-10-23 18:02:06
Pénzügypolitika - Londoni elemzők: nem nehezedik szigorítási nyomás az MNB-re
...
Az elmúlt napokban két globális pénzügyi szolgáltató csoport, a Bank of America-Merrill Lynch és a Morgan Stanley londoni befektetési részlegének feltörekvő piacokkal foglalkozó elemzőstábjai is látogatást tettek a közép-európai EU-gazdaságokban, és a két cég egyaránt kedden ismertette tárgyalásainak tapasztalatait.
A Bank of America-Merrill Lynch londoni kutatási részle...
2018-10-23 17:51:29
Medvegyev: Moszkva korlátozni fogja az ukrán tőke kivitelét és az áruk behozatalát
...
A kormányfő egy nappal azt követően nyilatkozott erről, hogy Vlagyimir Putyin rendeletben utasította a kabinetet arra, hogy Ukrajnának az orosz állampolgárok és jogi személyek elleni barátságtalan magatartására hivatkozva, dolgozzon ki "különleges gazdasági intézkedéseket" ukrán jogi és magánszemélyek ellen. Az elnöki direktíva értelmében ezek addig maradnak érvényben, amíg U...
2018-10-23 17:41:52
Devizapiac - Szerény forinterősödés kedden
...
Az eurót este fél hatkor 322,57 forinton jegyezték, kissé alacsonyabban az előző esti 322,85 forintnál. A dollár jegyzése is csökkent valamelyest, 322,57 forintról 281,43 forintra, a svájci franké viszont nem változott, a hétfő estivel megegyező 282,43 forinton tartotta magát....
2018-10-23 17:41:34
1 2 3 4 5 ...........23198 ......34797 ......46395 46396 
Címkék: Tribunalul Mureş, Liceului Teologic Romano-Catolic, Jeruzsálemben Trócsányi László, Aniversarea Revoluţiei, Viktor Orbán, Maros Megyei Törvényszék, Orbán Viktor, Csongor, Trócsányi László, Ajelet Sakeddel, Potápi Árpád János, Gogolák, Tamási Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel, Terror Háza Múzeum, America-Merrill Lynch, Morgan Stanley, Vlagyimir Putyin, civil szervezetekről, függetlenség megőrzése, korrupcióellenes ügyészségnek, ukrán tőke, áruk behozatalát, fost furnizată, anulat deja, ország északi, viharos szél, egész országra, meteorológiai szolgálat, külföldről támogatott, politikai szerepvállalásra, 1956-os forradalom, 1989-es demokratikus, éppen száz, magyar közösségek, formulat acesta, büntetőper előzetes, első fokon, hivatalos kiközlés, határozat jogerős, nyomozati szakaszba, törvényszék tavaly, elmúlt napokban, közép-európai EU-gazdaságokban, kabinetet arra, orosz állampolgárok, elnöki direktíva, eurót este, előző esti, dollár jegyzése, svájci franké, hétfő estivel, átláthatóságáról, korrupcióellenes,
© 2013 TVN.HU Kft.