Belépés
Gombakrémleves
...

Hozzávalók: 1,5 l alapleveshez (húsleveshez) 40 dkg borjú-csont, 15 dkg vegyes zöldség, 5 dkg vöröshagyma, néhány szem feketebors, só, 2 l víz, 25 dkg gomba, 5 dkg vaj, egy fél fej vöröshagyma, só, bors, 5 dkg liszt, 2 dl tej, 1,5 dl tejszín, 2 tojássárgája, a leves feljavításához 3 dkg vaj.

A csontokból a vegyes zöldséggel, fűszerekkel levest főzünk. A m...
2010-12-07 16:34:20
Gombakrémleves
...
Hozzávalók: 1,5 l alapleveshez (húsleveshez) 40 dkg borjú-csont, 15 dkg vegyes zöldség, 5 dkg vöröshagyma, néhány szem feketebors, só, 2 l víz, 25 dkg gomba, 5 dkg vaj, egy fél fej vöröshagyma, só, bors, 5 dkg liszt, 2 dl tej, 1,5 dl tejszín, 2 tojássárgája, a leves feljavításához 3 dkg vaj. A csontokból a vegyes zöldséggel, fűszerekkel levest főzünk. A megtisztított gomb...
2010-11-29 06:05:55
Gombakrémleves
...
Hozzávalók: 1,5 l alapleveshez (húsleveshez) 40 dkg borjú-csont, 15 dkg vegyes zöldség, 5 dkg vöröshagyma, néhány szem feketebors, só, 2 l víz, 25 dkg gomba, 5 dkg vaj, egy fél fej vöröshagyma, só, bors, 5 dkg liszt, 2 dl tej, 1,5 dl tejszín, 2 tojássárgája, a leves feljavításához 3 dkg vaj.
A csontokból a vegyes zöldséggel, fűszerekkel levest főzünk. A megtisztítot...
2010-11-18 05:04:09
2 hét....minusz 4 kiló....
... sózzon, borsozzon utána.
Kalória: 270

Tofuval
Kockázzon fel 15 dekányi (füstölt) tofut, és dobja teáskanálnyi forró olíva olajra. Majd adja a felmelegített alapleveshez.
Kalória: 300

Csirkével
Vágjon csíkokra 15 deka csirkemell-filét, és főzze kis lángon 15 percig az alaplevessel együtt. Tegyen bele evőkanálnyi hidegen présel...
2010-04-10 13:39:17
Erőleves töltött makarónival:
Hozzávalók

Az alapleveshez:

2,5 kg marhalábszár
2 db nagyobb póré
2 db vastag sárgarépa
2 fej vöröshagyma (megtűzdelve szegfűszeggel)
1 db zellergumó
1 db pasztinák
kakukkfű
babérlevél
zöldpetrezselyem gézbe kötve

bors

A derítéshez:

15 dkg darált marhahús
1 db póré
1 db sárgar...
2010-04-05 06:38:01
Karácsonyi leves receptek
... hagyom.
Tálaláskor leveses csészékbe osztom a főtt tésztát, majd rámerem a forró levest, és meghintem a durvára vágott dióval.

Gombakrémleves

Hozzávalók: 1,5 l alapleveshez (húsleveshez) 40 dkg borjú-csont, 15 dkg vegyes zöldség, 5 dkg vöröshagyma, néhány szem feketebors, só, 2 l víz, 25 dkg gomba, 5 dkg vaj, egy fél fej vöröshagyma, só, bors, 5 dkg lisz...
2006-12-10 14:32:12
1 
Címkék: leves feljavításához, vegyes zöldséggel, megtisztított gomb, felmelegített alapleveshez, alaplevessel együtt, főtt tésztát, forró levest, durvára vágott, zöldpetrezselyem, gombakrémleves, feljavításához, megtisztított, szegfűszeggel, felmelegített, alapleveshez, tojássárgája, alaplevessel, megtisztítot, marhalábszár, teáskanálnyi, vöröshagyma, makarónival, megtűzdelve, fűszerekkel, húsleveshez, evőkanálnyi, csirkemell, feketebors, zöldséggel, hozzávalók, babérlevél, csontokból, karácsonyi, derítéshez, zellergumó, tálaláskor, csirkével, pasztinák, kockázzon, csészékbe, borsozzon, sárgarépa, meghintem, erőleves, kakukkfű, receptek, marhahús, csíkokra, kalória, tejszín, zöldség, tofuval, dekányi, füstölt, hidegen, nagyobb, töltött, durvára, rámerem, tésztát, leveses, darált, vegyes, néhány, osztom, sárgar, hagyom, levest, vágott, együtt, tegyen,
© 2013 TVN.HU Kft.