Belépés
Fodros rétes
... * 2 pohár kefír
* 1 pohér tejföl
* 2 egész tojás
* 3 cs vaníliás cukor
* kb. 5 púpos ek kristálycukor
* meggy / rumba áztatott mazsola / baracklekvár - csepegtetve a tetejére
* fél l tej
elkészítés

1. A tojást, cukrot, vaníliás ...
2010-08-23 20:49:29
Sárgabarack lekvár
... * 7 kg sárgabarack
* 1800 g kristálycukor

elkészítés

1. A sárgabarackokat megmossuk, majd kisebb adagokban forró, lobogó vízbe dobjuk egy-két percre, szűrőkanállal kivesszük, lehúzzuk a héjukat, kivesszük a magjukat és negyedekbe vágva az üstbe (fazékba) tesszük.
...
2010-07-07 13:26:15
Sárgabarack lekvár


* 7 kg sárgabarack
* 1800 g kristálycukor

elkészítés

1. A sárgabarackokat megmossuk, majd kisebb adagokban forró, lobogó vízbe dobjuk egy-két percre, szűrőkanállal kivesszük, lehúzzuk a héjukat, kivesszük a magjukat és negyedekbe vágva az üstbe (fazékba) tess...
2010-06-25 23:22:09
Süti
... tejföl
o 25 dkg liszt
o 2 kávéskanál sütőpor

Töltelék:
o 1,5 kg alma
o cukor
o fahéj

Tojáshab:
o 2 evőkanál porcukor
o 10 evőkanál baracklekvár
o 3-4 tojásfehérje

Elkészítése:
A margarint, a lisztet és a sütőport együtt összemorzsoljuk. Ezután hozzáadjuk az 1 tojássárgáját, az 1 evőkanál porcukrot és az ...
2010-06-20 08:16:42
Rakott rétes áfonyás joghurt


* 60 dkg fagyasztott réteslap
* 10 dkg mák
* 25 dkg dió
* 25 dkg baracklekvár
* 50 dkg túró
* 5 dl tejföl
* 10 dkg vaj
* 5 dl joghurt
* 30 dkg kristálycukor
* 25 dkg áfonya
* 2 ek méz
* 1 citrom...
2010-05-17 10:55:40
Finomságok
...


************************************ ************


Túrós gúla

Hozzávalók: A tésztához: 6 tojás, 12 dkg porcukor, 12 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, baracklekvár.

A krémhez: 1/2 kg túró, 3 dl tejszín, 20 dkg porcukor, 1,5 dl tej, 1 csomag zselatin, pár szem barackbefőtt.

A tésztához szükséges alapanyagokból lekváros ...
2010-04-23 06:41:32
Habos almás
... tejföl
o 25 dkg liszt
o 2 kávéskanál sütőpor

Töltelék:
o 1,5 kg alma
o cukor
o fahéj

Tojáshab:
o 2 evőkanál porcukor
o 10 evőkanál baracklekvár
o 3-4 tojásfehérje

Elkészítése:
A margarint, a lisztet és a sütőport együtt összemorzsoljuk. Ezután hozzáadjuk az 1 tojássárgáját, az 1 evőkanál porcukrot és ...
2010-02-18 09:45:25
finomságok
... porcukorral meghintve kínáljuk.
************************************ ************
Túrós gúla
Hozzávalók: A tésztához: 6 tojás, 12 dkg porcukor, 12 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, baracklekvár.
A krémhez: 1/2 kg túró, 3 dl tejszín, 20 dkg porcukor, 1,5 dl tej, 1 csomag zselatin, pár szem barackbefőtt.
A tésztához szükséges alapanyagokból lekváros piskótateker...
2010-02-15 17:05:58
alma
... hempergetjuk es mignonpapirban talaljuk. Ez is finom.

Mozart golyó
Hozzávalók: 20 dkg darált dió, 20 dkg porcukor, 20 dkg reszelt étcsokoládé, vagy 2 ek kakaópor, 1 ek baracklekvár, 2 ek rum, 1 tojásfehérje, kristálycukor vagy csokoládé dara, meggybefőtt vagy rumosmeggy A diót, a cukrot, a csokoládét, alekvárt, a rumot és a tojásfehérjét alaposan összedolgoz...
2009-12-04 01:46:49
Sütés nélküli sütemények...
... gyümölcs zselével leöntjük



Mozart golyó

Hozzávalók: 20 dkg darált dió, 20 dkg porcukor, 20 dkg reszelt étcsokoládé, vagy 2 ek kakaópor, 1 ek baracklekvár, 2 ek rum, 1 tojásfehérje, kristálycukor vagy csokoládé dara, meggybefőtt vagy rumosmeggy A diót, a cukrot, a csokoládét, alekvárt, a rumot és a tojásfehérjét alaposan összed...
2009-06-08 20:06:12
1 2 3 4 5 
Címkék: sárgabarackokat megmossuk, sütőport együtt, tésztához szükséges, tojásfehérjét alaposan, sárgabarackokat, összemorzsoljuk, alapanyagokból, mignonpapirban, kristálycukor, tojásfehérjét, tojássárgáját, szűrőkanállal, barackbefőtt, baracklekvár, tojásfehérje, piskótateker, hempergetjuk, sárgabarack, elkészítése, fagyasztott, étcsokoládé, porcukorral, csepegtetve, összedolgoz, sütemények, hozzávalók, finomságok, hozzáadjuk, negyedekbe, baracklekv, elkészítés, kávéskanál, csokoládét, rumosmeggy, meghintve, kivesszük, porcukrot, adagokban, szükséges, megmossuk, csokoládé, tésztához, margarint, meggybef, magjukat, evőkanál, alaposan, töltelék, kínáljuk, gyümölcs, lehúzzuk, sütőport, kakaópor, tojáshab, alekvárt, porcukor, lekváros, vaníliás, réteslap, zselatin, áztatott, tetejére, leöntjük, talaljuk, zselével, fazékba, lisztet, mazsola, tejszín, áfonyás, sütőpor,
© 2013 TVN.HU Kft.