Belépés
Az egészség új nézőpontból
... állapotokat. Erősíti a Szuperzöldek savsemlegesítő hatását.

A SuperGreens porból 1 mérőkanállal, a Prime pH cseppből 12 cseppet 1 liter tiszta vízben elkeverve a nap folyamán fogyasztjuk. A kapszula napi adagja 3x2 darab és mellé a Prime pH-s vizet fogyasztjuk. Ha e termékünket fogyasztja, egyéntől függően akár pár hét alatt már igen kiváló eredményeket lehet elérni a s...
2009-08-05 14:46:58
24 óra hírei
...

Szerda 08:37Az eddigi legnagyobb meteoritra bukkantak a Marson - kép

Szerda 08:33Külföldi munkaajánlatokat küld az orvosi kamara

Szerda 08:30Nagyüzemben fogyasztjuk a hajgumikat és csatokat

Szerda 08:30Óvintézkedések és tanácsok a biztonságos strandoláshoz

Szerda 08:27Tüntettek Teheránban Ahmadinezsád beiktatása ellen ...
2009-08-05 14:34:01
Paprika:
... halászlé, számtalan leves és pörkölt színezője és ízesítője. Az étkezési paprikát nyersen, salátának, hidegtálakhoz, vagy sütve, főzve, savanyítva, szintén sokféle étel alkatrészeként fogyasztjuk. A legismertebb formái a lecsó, a töltött paprika, de szinte minden húsféle, rakott vagy sült egytálétel gazdagítója lehet.

Tippek-tanácsok

A paprika alkoholos kivon...
2009-08-03 21:04:45
Gyümölcs torta
... a ...
2009-08-02 20:09:48
Spenót:
... ajánlott fogyasztani. Nyersen fogyasztva nem képződik lerakódás a szervezetben, sőt az oxálsav meggátolja a vesében és a húgyutakban a kőképződést. Természetesen a spenótot általában főzve fogyasztjuk, főzelékként, de lehet belőle spenót levet is készíteni más zöldségekkel együtt gyümölcscentrifuga segítségével, illetve készíthetünk belőle a húsételek mellé köreteket és salátákat ...
2009-08-02 12:25:05
Uborka:
... előszeretettel alkalmazták a nők a felszeletelt uborkát a napégett bőrre, ami meggátolta a felhólyagosodást, és enyhülést hozott.

Hogyan fogyasszuk?

Az uborkát egész évben fogyasztjuk friss és tartósított formában. Főleg salátának, vagy körítésnek készítjük el, de uborkalé és leves is készíthető belőle. Salátájajót tesz a gyomornak és elősegíti az emésztést. ...
2009-08-01 23:10:43
Zöldbab:
... olyan ízletes. Ezzel szemben Nyugat-Európában inkább a zöld hüvelyű babfajtákat termesztik és fogyasztják.
A fiatal babot hüvelyes formában, érést követően pedig szárazbabként fogyasztjuk. Zsenge korában nyomásra könnyen törik, hüvelye szálkamentes, húsos, a magvak fejletlenek és nedvdúsak. A zöldbaboknak sokféle betegsége és kártevője ismeretes, például a zsizsik. A zsizsike...
2009-08-01 23:07:19
Zöldborsó:
... törpe, más néven Petit Provencal, a köznyelv szerint csak "petiborsó". A velőborsó hosszabb tenyészidejű, magja ráncos, tovább marad friss, mint a kifejtőborsó. Ezeknek csak magját fogyasztjuk. Végül a harmadik fajta a cukorborsó. Kevesen gondolnak rá, hogy a cukorborsóból az úgynevezett pergamen nélküli hüvelyt is el lehet falatozni. A friss zöldborsóhüvelyek és tartalmuk nagyjáb...
2009-08-01 23:05:39
Fejes saláta:
... vitamintartalma alatta marad a szabadföldiének.

Hogyan fogyasszuk?

Friss felhasználásra alkalmas leginkább, leszedve gyorsan romlik. A fejes salátát többnyire nyersen fogyasztjuk. Szendvicsekhez natúr, sültekhez és például a tojásos galuskához ecetesen kiváló. Levesnek nálunk ritkán készítik el, főzeléknek valamivel gyakrabban, a spenóthoz hasonlóan, fokhagym...
2009-08-01 23:02:53
Teák készitése...!
... pld. gyökér, gyökértörzs, kéreg )és hatóanyagai nem bomlékonyak.
Ekkor 15 - 30 percen keresztül főzzük, az elpárolgott vizet pótoljuk, majd szűrjük, és ízlés szerint ízesítve fogyasztjuk.


FORRÁZAT....!

Forrázatot készítünk, ha a kivonandó növényrész puha ( pld. föld feletti hajtás, levél, virág )vagy hatóanyagai bomlékonyak,illékon...
2009-08-01 07:35:09
1 2 3 ...............................191 192 ................287 288 ........333 334 335 ........382 383 384 
Címkék: Teheránban Ahmadinezsád, Petit Provencal, kapszula napi, orvosi kamara, biztonságos strandoláshoz, étkezési paprikát, legismertebb formái, töltött paprika, paprika alkoholos, oxálsav meggátolja, spenótot általában, húsételek mellé, felszeletelt uborkát, napégett bőrre, uborkát egész, zöld hüvelyű, fiatal babot, magvak fejletlenek, zöldbaboknak sokféle, köznyelv szerint, velőborsó hosszabb, harmadik fajta, úgynevezett pergamen, friss zöldborsóhüvelyek, fejes salátát, tojásos galuskához, spenóthoz hasonlóan, elpárolgott vizet, kivonandó növényrész, munkaajánlatokat, felhólyagosodást, vitamintartalma, szabadföldiének, savsemlegesítő, alkatrészeként, előszeretettel, óvintézkedések, felhasználásra, szendvicsekhez, hidegtálakhoz, természetesen, strandoláshoz, szárazbabként, cukorborsóból, eredményeket, ahmadinezsád, legismertebb, felszeletelt, zöldbaboknak, tenyészidejű, kifejtőborsó, szálkamentes, mérőkanállal, zöldségekkel, készíthetünk, szervezetben, segítségével, szuperzöldek, húgyutakban, termékünket,
© 2013 TVN.HU Kft.