|
|
|
... állapotokat. Erősíti a Szuperzöldek savsemlegesítő hatását.
A SuperGreens porból 1 mérőkanállal, a Prime pH cseppből 12 cseppet 1 liter tiszta vízben elkeverve a nap folyamán fogyasztjuk. A kapszula napi adagja 3x2 darab és mellé a Prime pH-s vizet fogyasztjuk. Ha e termékünket fogyasztja, egyéntől függően akár pár hét alatt már igen kiváló eredményeket lehet elérni a s... |
2009-08-05 14:46:58 |
|
|
|
|
|
|
...
Szerda 08:37Az eddigi legnagyobb meteoritra bukkantak a Marson - kép
Szerda 08:33Külföldi munkaajánlatokat küld az orvosi kamara
Szerda 08:30Nagyüzemben fogyasztjuk a hajgumikat és csatokat
Szerda 08:30Óvintézkedések és tanácsok a biztonságos strandoláshoz
Szerda 08:27Tüntettek Teheránban Ahmadinezsád beiktatása ellen ... |
|
2009-08-05 14:34:01 |
|
|
|
|
|
|
... halászlé, számtalan leves és pörkölt színezője és ízesítője. Az étkezési paprikát nyersen, salátának, hidegtálakhoz, vagy sütve, főzve, savanyítva, szintén sokféle étel alkatrészeként fogyasztjuk. A legismertebb formái a lecsó, a töltött paprika, de szinte minden húsféle, rakott vagy sült egytálétel gazdagítója lehet.
Tippek-tanácsok
A paprika alkoholos kivon... |
2009-08-03 21:04:45 |
|
|
|
|
|
|
... a ... |
|
2009-08-02 20:09:48 |
|
|
|
|
|
|
... ajánlott fogyasztani. Nyersen fogyasztva nem képződik lerakódás a szervezetben, sőt az oxálsav meggátolja a vesében és a húgyutakban a kőképződést. Természetesen a spenótot általában főzve fogyasztjuk, főzelékként, de lehet belőle spenót levet is készíteni más zöldségekkel együtt gyümölcscentrifuga segítségével, illetve készíthetünk belőle a húsételek mellé köreteket és salátákat ... |
|
2009-08-02 12:25:05 |
|
|
|
|
|
|
... előszeretettel alkalmazták a nők a felszeletelt uborkát a napégett bőrre, ami meggátolta a felhólyagosodást, és enyhülést hozott.
Hogyan fogyasszuk?
Az uborkát egész évben fogyasztjuk friss és tartósított formában. Főleg salátának, vagy körítésnek készítjük el, de uborkalé és leves is készíthető belőle. Salátájajót tesz a gyomornak és elősegíti az emésztést. ... |
2009-08-01 23:10:43 |
|
|
|
|
|
|
... olyan ízletes. Ezzel szemben Nyugat-Európában inkább a zöld hüvelyű babfajtákat termesztik és fogyasztják.
A fiatal babot hüvelyes formában, érést követően pedig szárazbabként fogyasztjuk. Zsenge korában nyomásra könnyen törik, hüvelye szálkamentes, húsos, a magvak fejletlenek és nedvdúsak. A zöldbaboknak sokféle betegsége és kártevője ismeretes, például a zsizsik. A zsizsike... |
2009-08-01 23:07:19 |
|
|
|
|
|
|
... törpe, más néven Petit Provencal, a köznyelv szerint csak "petiborsó". A velőborsó hosszabb tenyészidejű, magja ráncos, tovább marad friss, mint a kifejtőborsó. Ezeknek csak magját fogyasztjuk. Végül a harmadik fajta a cukorborsó. Kevesen gondolnak rá, hogy a cukorborsóból az úgynevezett pergamen nélküli hüvelyt is el lehet falatozni. A friss zöldborsóhüvelyek és tartalmuk nagyjáb... |
2009-08-01 23:05:39 |
|
|
|
|
|
|
... vitamintartalma alatta marad a szabadföldiének.
Hogyan fogyasszuk?
Friss felhasználásra alkalmas leginkább, leszedve gyorsan romlik. A fejes salátát többnyire nyersen fogyasztjuk. Szendvicsekhez natúr, sültekhez és például a tojásos galuskához ecetesen kiváló. Levesnek nálunk ritkán készítik el, főzeléknek valamivel gyakrabban, a spenóthoz hasonlóan, fokhagym... |
2009-08-01 23:02:53 |
|
|
|
|
|
|
... pld. gyökér, gyökértörzs, kéreg )és hatóanyagai nem bomlékonyak.
Ekkor 15 - 30 percen keresztül főzzük, az elpárolgott vizet pótoljuk, majd szűrjük, és ízlés szerint ízesítve fogyasztjuk.
FORRÁZAT....!
Forrázatot készítünk, ha a kivonandó növényrész puha ( pld. föld feletti hajtás, levél, virág )vagy hatóanyagai bomlékonyak,illékon... |
2009-08-01 07:35:09 |
|
|
|
|