|
|
|
... tésztát megsózzuk, 1 csipet szerecsendióval ízesítjük és 4 részre osztjuk. Végül lisztezett felületen adagonként 1,5-2 cm vastag hengerré sodorjuk, és 2-3 cm hosszú darabokra vágjuk. A gnocchikat sütőpapíron egymás mellé rakjuk.
Egy nagy fazékban sós vizet forralunk. A gnocchikat a lobogó vízbe dobjuk, és lassúbb tűzön főzzük 2-3 percig, amíg feljönnek a víz felszínér... |
2018-06-14 23:51:29 |
|
|
|
|
|
|
... burgonyát, majd dolgozd össze 4 ek liszttel, 2 ek búzadarával és 1 csipet sóval. Hengereld ujjnyi vastag rúddá, vágd fel 2 cm vastag szeletekre és formázd meg villával. Végül főzd ki a... |
|
2018-04-22 01:35:46 |
|
|
|
|
|
|
... lisztezett felületen kb. 2 cm vastag rudat hengergetünk, és lisztbe mártogatott késsel vagy tésztakártyával ujjnyi széles szeletekre daraboljuk. A maradék masszával ugyanígy járunk el, majd a gnocchikat villával megformázzuk.
Nagy edényben bőven sós vizet forralunk. Adagonként beledobjuk a gnocchit, és az újraforrás után felúszó darabokat mérsékelt tűzön főzzük 2-3 pe... |
2018-04-03 23:53:03 |
|
|
|
|
|
|
... percig főzzük őket, illetve amíg felúsznak a víz felszínére.
Az olajat egy nagy serpenyőben, közepes lángon felhevítjük, majd a gnocchit kisebb adagokban kisütjük. A kifőtt gnocchikat közben folyamatosan melegen tartjuk a sütőtálcán. Az olívabogyót és a csilit a serpenyőbe tesszük, és 5 percig sütjük. Hozzáadjuk a spenótot, a paradicsomot, az articsókát és a bazsaliko... |
|
2018-02-13 23:54:35 |
|
|
|
|
|
|
... is ki.)
Egy nagy serpenyőben megfuttatjuk a vajat, rádobjuk a zsályát (esetleg ebbe is tehetünk bazsalikomot vagy más zöld fűszert, amit szeretünk), és erre szedjük ki a gnocchikat, majd kicsit átforgatjuk. Ha szükségét érezzük, lehet sózni, borsozni is.
Tálaláskor megszórjuk parmezánnal.
... |
|
2017-12-15 22:29:39 |
|
|
|
|
|
|
... tésztát megsózzuk, 1 csipet szerecsendióval ízesítjük és 4 részre osztjuk. Végül lisztezett felületen adagonként 1,5-2 cm vastag hengerré sodorjuk, és 2-3 cm hosszú darabokra vágjuk. A gnocchikat sütőpapíron egymás mellé rakjuk.
Egy nagy fazékban sós vizet forralunk. A gnocchikat a lobogó vízbe dobjuk, és lassúbb tűzön főzzük 2-3 percig, amíg feljönnek a víz felszínér... |
2017-10-16 23:30:03 |
|
|
|
|
|
|
... tésztát megsózzuk, 1 csipet szerecsendióval ízesítjük és 4 részre osztjuk. Végül lisztezett felületen adagonként 1,5-2 cm vastag hengerré sodorjuk, és 2-3 cm hosszú darabokra vágjuk. A gnocchikat sütőpapíron egymás mellé rakjuk.
Egy nagy fazékban sós vizet forralunk. A gnocchikat a lobogó vízbe dobjuk, és lassúbb tűzön főzzük 2-3 percig, amíg feljönnek a víz felszínér... |
2017-06-01 22:31:19 |
|
|
|
|
|
|
... percig főzzük őket, illetve amíg felúsznak a víz felszínére.
Az olajat egy nagy serpenyőben, közepes lángon felhevítjük, majd a gnocchit kisebb adagokban kisütjük. A kifőtt gnocchikat közben folyamatosan melegen tartjuk a sütőtálcán. Az olívabogyót és a csilit a serpenyőbe tesszük, és 5 percig sütjük. Hozzáadjuk a spenótot, a paradicsomot, az articsókát és a bazsaliko... |
2017-04-01 23:51:34 |
|
|
|
|
|
|
... tésztát megsózzuk, 1 csipet szerecsendióval ízesítjük és 4 részre osztjuk. Végül lisztezett felületen adagonként 1,5-2 cm vastag hengerré sodorjuk, és 2-3 cm hosszú darabokra vágjuk. A gnocchikat sütőpapíron egymás mellé rakjuk.
Egy nagy fazékban sós vizet forralunk. A gnocchikat a lobogó vízbe dobjuk, és lassúbb tűzön főzzük 2-3 percig, amíg feljönnek a víz felszínér... |
2017-03-30 23:34:52 |
|
|
|
|
|
|
... percig főzzük őket, illetve amíg felúsznak a víz felszínére.
Az olajat egy nagy serpenyőben, közepes lángon felhevítjük, majd a gnocchit kisebb adagokban kisütjük. A kifőtt gnocchikat közben folyamatosan melegen tartjuk a sütőtálcán. Az olívabogyót és a csilit a serpenyőbe tesszük, és 5 percig sütjük. Hozzáadjuk a spenótot, a paradicsomot, az articsókát és a bazsaliko... |
2017-01-10 19:10:27 |
|
|
|
|