Belépés
Zöld fűszeres gnocchi
... tésztát megsózzuk, 1 csipet szerecsendióval ízesítjük és 4 részre osztjuk. Végül lisztezett felületen adagonként 1,5-2 cm vastag hengerré sodorjuk, és 2-3 cm hosszú darabokra vágjuk. A gnocchikat sütőpapíron egymás mellé rakjuk.
Egy nagy fazékban sós vizet forralunk. A gnocchikat a lobogó vízbe dobjuk, és lassúbb tűzön főzzük 2-3 percig, amíg feljönnek a víz felszínér...
2018-06-14 23:51:29
5 bombajó tipp kedvencünkhöz, a medvehagymához
... burgonyát, majd dolgozd össze 4 ek liszttel, 2 ek búzadarával és 1 csipet sóval. Hengereld ujjnyi vastag rúddá, vágd fel 2 cm vastag szeletekre és formázd meg villával. Végül főzd ki a...
2018-04-22 01:35:46
Ricottás gnocchi medvehagymás pestóval
... lisztezett felületen kb. 2 cm vastag rudat hengergetünk, és lisztbe mártogatott késsel vagy tésztakártyával ujjnyi széles szeletekre daraboljuk. A maradék masszával ugyanígy járunk el, majd a gnocchikat villával megformázzuk.
Nagy edényben bőven sós vizet forralunk. Adagonként beledobjuk a gnocchit, és az újraforrás után felúszó darabokat mérsékelt tűzön főzzük 2-3 pe...
2018-04-03 23:53:03
Zsályás-bazsalikomos gnocchi
... percig főzzük őket, illetve amíg felúsznak a víz felszínére.
Az olajat egy nagy serpenyőben, közepes lángon felhevítjük, majd a gnocchit kisebb adagokban kisütjük. A kifőtt gnocchikat közben folyamatosan melegen tartjuk a sütőtálcán. Az olívabogyót és a csilit a serpenyőbe tesszük, és 5 percig sütjük. Hozzáadjuk a spenótot, a paradicsomot, az articsókát és a bazsaliko...
2018-02-13 23:54:35
Sütőtökös gnocchi
... is ki.)
Egy nagy serpenyőben megfuttatjuk a vajat, rádobjuk a zsályát (esetleg ebbe is tehetünk bazsalikomot vagy más zöld fűszert, amit szeretünk), és erre szedjük ki a gnocchikat, majd kicsit átforgatjuk. Ha szükségét érezzük, lehet sózni, borsozni is.
Tálaláskor megszórjuk parmezánnal.

...
2017-12-15 22:29:39
Zöldfűszeres gnocchi
... tésztát megsózzuk, 1 csipet szerecsendióval ízesítjük és 4 részre osztjuk. Végül lisztezett felületen adagonként 1,5-2 cm vastag hengerré sodorjuk, és 2-3 cm hosszú darabokra vágjuk. A gnocchikat sütőpapíron egymás mellé rakjuk.
Egy nagy fazékban sós vizet forralunk. A gnocchikat a lobogó vízbe dobjuk, és lassúbb tűzön főzzük 2-3 percig, amíg feljönnek a víz felszínér...
2017-10-16 23:30:03
Zöld fűszeres gnocchi
... tésztát megsózzuk, 1 csipet szerecsendióval ízesítjük és 4 részre osztjuk. Végül lisztezett felületen adagonként 1,5-2 cm vastag hengerré sodorjuk, és 2-3 cm hosszú darabokra vágjuk. A gnocchikat sütőpapíron egymás mellé rakjuk.
Egy nagy fazékban sós vizet forralunk. A gnocchikat a lobogó vízbe dobjuk, és lassúbb tűzön főzzük 2-3 percig, amíg feljönnek a víz felszínér...
2017-06-01 22:31:19
Zsályás-bazsalikomos gnocchi
... percig főzzük őket, illetve amíg felúsznak a víz felszínére.
Az olajat egy nagy serpenyőben, közepes lángon felhevítjük, majd a gnocchit kisebb adagokban kisütjük. A kifőtt gnocchikat közben folyamatosan melegen tartjuk a sütőtálcán. Az olívabogyót és a csilit a serpenyőbe tesszük, és 5 percig sütjük. Hozzáadjuk a spenótot, a paradicsomot, az articsókát és a bazsaliko...
2017-04-01 23:51:34
Zöld fűszeres gnocchi
... tésztát megsózzuk, 1 csipet szerecsendióval ízesítjük és 4 részre osztjuk. Végül lisztezett felületen adagonként 1,5-2 cm vastag hengerré sodorjuk, és 2-3 cm hosszú darabokra vágjuk. A gnocchikat sütőpapíron egymás mellé rakjuk.
Egy nagy fazékban sós vizet forralunk. A gnocchikat a lobogó vízbe dobjuk, és lassúbb tűzön főzzük 2-3 percig, amíg feljönnek a víz felszínér...
2017-03-30 23:34:52
Zsályás-bazsalikomos gnocchi
... percig főzzük őket, illetve amíg felúsznak a víz felszínére.
Az olajat egy nagy serpenyőben, közepes lángon felhevítjük, majd a gnocchit kisebb adagokban kisütjük. A kifőtt gnocchikat közben folyamatosan melegen tartjuk a sütőtálcán. Az olívabogyót és a csilit a serpenyőbe tesszük, és 5 percig sütjük. Hozzáadjuk a spenótot, a paradicsomot, az articsókát és a bazsaliko...
2017-01-10 19:10:27
1 2 3 4 
Címkék: gnocchikat sütőpapíron, nagy fazékban, lobogó vízbe, maradék masszával, gnocchikat villával, újraforrás után, nagy serpenyőben, gnocchit kisebb, kifőtt gnocchikat, serpenyőbe tesszük, szerecsendióval, tésztakártyával, medvehagymához, kedvencünkhöz, bazsalikomos, bazsalikomot, megfuttatjuk, zöldfűszeres, medvehagymás, hengergetünk, megformázzuk, folyamatosan, paradicsomot, sütőpapíron, felhevítjük, olívabogyót, búzadarával, serpenyőben, mártogatott, parmezánnal, átforgatjuk, mindmegette, beledobjuk, adagonként, gnocchikat, újraforrás, serpenyőbe, sütőtálcán, felszínére, daraboljuk, lisztezett, szeletekre, hozzáadjuk, articsókát, megszórjuk, tálaláskor, bazsaliko, felúsznak, forralunk, masszával, sütőtökös, burgonyát, szeretünk, ízesítjük, felszínér, felületen, mérsékelt, darabokat, megsózzuk, feljönnek, adagokban, szükségét, darabokra, hengereld, gnocchit, fazékban, spenótot, hengerré, fűszeres, kisütjük, sodorjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.