|
|
|
... levegőből újra vizet felvenni, miközben a hőmérséklete néhány Celsius fokot megemelkedik. Ezen zeolitok a pórusméretük, csatornájuk mérete alapján nemcsak vizet, hanem más molekulákat, kationokat is képesek megkötni. A rácsban helyet foglaló alumínium mint az anionos helyek centruma biztosítja azt, hogy a kationok pl. létfontosságú elemek a cink, a réz, a vas, a mangán stb. megköt... |
2018-04-17 22:42:02 |
|
|
|
|
|
|
... hogy ne
hagyjam figyelmen kívül:
Reams táplálkozási programjának része a rendszeres
citromléfogyasztás. A citrom
kivételével minden élelmiszer kationokat juttat a s
zervezetbe, a vérbe. A kationok pedig B
pozitív töltéső részecskék lévén B savas anyagok. E
zzel szemben a citromlé és saját
emészt... |
|
2015-05-03 00:46:35 |
|
|
|
|
|
|
... hogy ne
hagyjam figyelmen kívül:
Reams táplálkozási programjának része a rendszeres
citromléfogyasztás. A citrom
kivételével minden élelmiszer kationokat juttat a s
zervezetbe, a vérbe. A kationok pedig B
pozitív töltéső részecskék lévén B savas anyagok. E
zzel szemben a citromlé és saját
emészt... |
2015-05-03 00:42:51 |
|
|
|
|
|
|
... Magyarország esetében azonban aggasztó fejleményként értékeli, hogy a tűcsereprogramokról készült országos felmérés szerint 2012-ben a kliensek 36 százaléka szintetikus kábítószert, úgynevezett kationokat fogyasztott intravénásan.
Cecilia Malmström, az Európai Bizottság belügyi biztosa a lisszaboni sajtótájékoztatóra küldött videóüzenetében úgy értékelte a kialakult helyzetet... |
|
2014-05-27 15:03:32 |
|
|
|
|
|
|
... "lúg", éppen ezért a citrom, a lime és a grapefruit lúgosítja - és nem savasítja - szervezetünket.
Lúgosítás történik annak ellenére, hogy a pH-juk alacsony, a kationokat (protonok vagy savak) könnyedén semlegesíti a felszabaduló szódabikarbóna. A lime lében lévő és később felszabaduló természetes anionok mennyisége messze felülmúlja a kationok mennyiségét,... |
|
2013-02-10 07:32:29 |
|
|
|
|
|
|
... "lúg", éppen ezért a citrom, a lime és a grapefruit lúgosítja - és nem savasítja - szervezetünket.
Lúgosítás történik annak ellenére, hogy a pH-juk alacsony, a kationokat (protonok vagy savak) könnyedén semlegesíti a felszabaduló szódabikarbóna. A lime lében lévő és később felszabaduló természetes anionok mennyisége messze felülmúlja a kationok mennyiségét,... |
2013-02-05 18:09:19 |
|
|
|
|