Belépés
Önts tejfölt a reszelt krumplira, és süsd meg
... méretes krumpli
vaj
tejföl
...
2018-02-09 08:35:13
Agglegénytál
... paprikát, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.

Amikor megsült hozzáadjuk a sült krumplihoz a felkarikázott kolbásszal együtt.

A tojásokat felverjük, sózzuk és a a kr...
2018-01-03 09:47:02
Kagylótészta hurkával
... felforrósítjuk az olajat, beleforgatjuk a leöblített zsályaleveleket és a krumplikockákat, kissé megsózzuk, majd fedő alatt, mérsékelt tűzön puhára pároljuk (8-10 perc).

3. A krumplira dobjuk a hurkát és a paprikát, élénk tűzön, folyamatosan keverve további 2-3 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a brokkolit, a tejszínt és áttört fokhagymát, ízlés szerint sózzuk, őrölt rózsabor...
2017-12-31 16:10:20
Tepsis karaj krumplival
... és gerezdekre vágott burgonyát elhelyezem az olívaolajjal meglocsolt kerámiatálban. Kiveszem a tányérból a már olívaolajban bepácolt hússzeleteket. Ennek megmaradt pácát szétlocsolom a krumplira, finoman megsózom. A felvágott paradicsom és paprika felét rászórom a krumplira, majd ezután következnek a hússzeletek, erre a paradicsom és paprika másik fele.

Lefóliázom, ...
2017-12-02 23:56:05
6 BIZONYÍTOTTAN JÓ OK, HOGY NAPONTA EGYÜNK BURGONYÁT
... HIZLAL
10 dkg nyers burgonya csak 85.kilokalóriát tartalmaz. Vagyis kevesebbet, mint ugyan annyi rizs (87 kilokalória), főtt tészta (114) vagy kenyér (250).
Ez az olajban sült krumplira már nem igaz!
A zsiradék nagymértékben növeli az energiatartalmat.
10 dkg hasábburgonya ötször több kalóriát (420) tartalmaz, mint amennyit a nyers változata.
A burgonyá...
2017-11-22 10:45:58
Más ízek . . .
... sózzuk, borsozzuk, majd egy hőálló tálba tesszük.

A burgonyát meghámozzuk, reszelőn lereszeljük és a húsra szórjuk. Felkarikázzuk a paradicsomot, majd a hagymát és rátesszük a kr...
2017-08-22 14:07:46
Burgonya - diéta
... gomba

REGGELI
Szeleteljünk fel 20 dkg burgonyát és pirítsuk meg egy evőkanál olajon. Készítsünk öntetet egy tojás, fűszerek, só, szerecsendió, majoránna, és egy kevés ásványvíz felhasználásával. Öntsük rá a krumplira, hagyjuk kihűlni.

EBÉD
20 dkg burgonyát főzzünk meg egy liter leveskockával ízesített vízben. Szeleteljük fel a paradicsomot és a hag...
2017-06-23 16:39:36
Zöldborsós brassói
... megpucoljuk, kisebb kockákra vágjuk. Enyhén sós vízben pár perc alatt félpuhára főzzük, leszűrjük, és hagyjuk kicsit hűlni. Az olajat ízlés szerint összekeverjük a sóval, majd a félpuhára főzött krumplira öntjük, és óvatosan összeforgatjuk.
Egy sütőpapírral bélelt tepsire terítjük az olajjal összekevert krumplit, majd előmelegített sütőbe toljuk, és közepes hőmérsékle...
2017-06-14 23:18:27
Brassói
... megpucoljuk, kisebb kockákra vágjuk. Enyhén sós vízben pár perc alatt félpuhára főzzük, leszűrjük, és hagyjuk kicsit hűlni. Az olajat ízlés szerint összekeverjük a sóval, majd a félpuhára főzött krumplira öntjük, és óvatosan összeforgatjuk.
Egy sütőpapírral bélelt tepsire terítjük az olajjal összekevert krumplit, majd előmelegített sütőbe toljuk, és közepes hőmérsékleten szép...
2017-06-11 12:30:14
Ezt a receptet
... kétszer legyen sűrűbb, mint a hagyományosan sütött palacsinta tészta).

Olajat öntsünk bele (az is több legyen, mint a hagyományos palacsinta tésztában), sózzuk meg, és öntsük a krumplira. Akkor a legfinomabb, amikor a tészta és a burgonya vastagsága kb. azonos. Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten készre sütjük. Akkor jó, ha a tészta elválik a tepsi oldalától....
2017-06-02 04:37:25
1 2 3 4 ...16 17 ..24 25 .31 32 33 
Címkék: BIZONYÍTOTTAN JÓ OK, HOGY NAPONTA EGYÜNK BURGONYÁT, reszelt krumplira, sült krumplihoz, felkarikázott kolbásszal, tojásokat felverjük, leöblített zsályaleveleket, krumplira dobjuk, olívaolajjal meglocsolt, felvágott paradicsom, olajban sült, zsiradék nagymértékben, nyers változata, hőálló tálba, burgonyát meghámozzuk, húsra szórjuk, evőkanál olajon, kevés ásványvíz, liter leveskockával, olajat ízlés, félpuhára főzött, sütőpapírral bélelt, olajjal összekevert, hagyományosan sütött, hagyományos palacsinta, burgonya vastagsága, tészta elválik, tepsi oldalától, felhasználásával, energiatartalmat, krumplikockákat, zsályaleveleket, összeforgatjuk, felforrósítjuk, összekeverjük, előmelegített, hasábburgonya, hőmérsékleten, hagyományosan, leveskockával, beleforgatjuk, felkarikázott, kerámiatálban, hússzeleteket, felkarikázzuk, nagymértékben, bizonyítottan, olívaolajjal, szétlocsolom, szerecsendió, olívaolajban, szeleteljünk, sütőpapírral, paradicsomot, kilokalóriát, kagylótészta, agglegénytál, folyamatosan,
© 2013 TVN.HU Kft.