|
|
|
... sonkából a főzési idő végéhez közeledve - akkor van kész, ha könnyen elválik a hústól. A kötözött sonkát hústűvel ellenőrizhetjük, ha már könnyen bele tudod szúrni egész a közepéig, lekapcsolhatod a lángot.
Ha megpuhult, hagyd meghűlni a levében. Semmiképpen se hagyd a levegőn kihűlni a sonkát, mert akkor kiszárad és megkeményedik. Csak akkor szeleteld, ha már teljesen lehűlt... |
2018-03-18 13:41:56 |
|
|
|
|
|
|
... tepsit, vagy őzgerincformát kenj ki vajjal, szórd meg liszttel, majd kanalazd bele a túrós masszát. 180 fokos sütőben süsd nagyjából 50 percig. Amikor a teteje kissé megbarnult, lekapcsolhatod a sütőt. Hagyd kihűlni, majd borítsd ki a tepsiből és szeleteld.
(saját ötlet: lisztet rizslisztre cserélni)
https://www.mindenegyben.com/finom-r eceptek/inycsiklando-tu... |
|
2018-01-01 13:53:50 |
|
|
|
|
|
|
... a főzési idő végéhez közeledve - akkor van kész, ha könnyen elválik a hústól. A kötözött sonkát hústűvel ellenőrizhetjük, ha már könnyen bele tudod szúrni egész a közepéig, lekapcsolhatod a lángot.
Ha megpuhult, hagyd meghűlni a levében. Semmiképpen se hagyd a levegőn kihűlni a sonkát, mert akkor kiszárad és megkeményedik. Csak akkor szeleteld, ha már teljesen lehűlt és... |
2016-03-21 12:54:59 |
|
|
|
|
|
|
Attól függ,h hol laksz:családi vagy társas lakásban. Társasban laksz akkor tudsz spórolni,ha éjjel nem megy a fütés.Családiházban 18 foknál nagyobb meleg éjjelre nem kell,ezért ott is lekapcsolhatod a kályhát.
... |
|
2014-02-19 14:48:31 |
|
|
|
|
|
|
... a főzési idő végéhez közeledve - akkor van kész, ha könnyen elválik a hústól. A kötözött sonkát hústűvel ellenőrizhetjük, ha már könnyen bele tudod szúrni egész a közepéig, lekapcsolhatod a lángot.
8. Ha megpuhult, hagyd meghűlni a levében. Semmiképpen se hagyd a levegőn kihűlni a sonkát, mert akkor kiszárad és megkeményedik. Csak akkor szeleteld, ha már telje... |
|
2013-03-28 19:13:36 |
|
|
|
|
|
|
... a főzési idő végéhez közeledve - akkor van kész, ha könnyen elválik a hústól. A kötözött sonkát hústűvel ellenőrizhetjük, ha már könnyen bele tudod szúrni egész a közepéig, lekapcsolhatod a lángot.
8. Ha megpuhult, hagyd meghűlni a levében. Semmiképpen se hagyd a levegőn kihűlni a sonkát, mert akkor kiszárad és megkeményedik. Csak akkor szeleteld, ha már teljesen le... |
2013-03-27 13:53:55 |
|
|
|
|