|
|
|
... 1,5 dl tej,
5 dkg zsemlemorzsa,
olaj a sütéshez,
40 dkg marinírozott szilva és körte,
só, bors,
zöldpetrezselyem ízlés szerint.
A sertés- és marhacombot ( fele-fele arányban ) ledaráljuk, hozzátesszük az apróra vágott vöröshagymát, zöldpetrezselymet, az igen apróra vágott paprikát, paradicsompürét, sót, borsot és alaposan összedolgozzuk. A ... |
2015-01-25 10:08:26 |
|
|
|
|
|
|
... ikonikusnak, a közösség díjért kiáltó büszkeségének neveztek, pulykacombból kreálták a séfek. Az étteremben tíz éve szerepel a vaddisznó az étlapon, a tányérokon ellenben eddig csak marhacombot találtak a vacsorázók.
KATTINTS! Ez a 100 legjobb étterem most Magyarországon - itt a lista!
Géza számára az jelentette a nap csúcspontját, amikor az olcsón - értsd: r... |
|
2014-07-09 13:19:32 |
|
|
|
|
|
|
... ikonikusnak, a közösség díjért kiáltó büszkeségének neveztek, pulykacombból kreálták a séfek. Az étteremben tíz éve szerepel a vaddisznó az étlapon, a tányérokon ellenben eddig csak marhacombot találtak a vacsorázók.
"Géza számára az jelentette a nap csúcspontját, amikor az olcsón - értsd: romlottan - vásárolt húst sikálta az ecetes-fokhagymás dresszinggel, felkés... |
2014-05-31 22:04:20 |
|
|
|
|
|
|
... ikonikusnak, a közösség díjért kiáltó büszkeségének neveztek, pulykacombból kreálták a séfek. Az étteremben tíz éve szerepel a vaddisznó az étlapon, a tányérokon ellenben eddig csak marhacombot találtak a vacsorázók.
"Géza számára az jelentette a nap csúcspontját, amikor az olcsón - értsd: romlottan - vásárolt húst sikálta az ecetes-fokhagymás dresszin... |
|
2014-05-31 22:02:24 |
|
|
|
|
|
|
... ikonikusnak, a közösség díjért kiáltó büszkeségének neveztek, pulykacombból kreálták a séfek. Az étteremben tíz éve szerepel a vaddisznó az étlapon, a tányérokon ellenben eddig csak marhacombot találtak a vacsorázók.
KATTINTS! Ez a 100 legjobb étterem most Magyarországon - itt a lista!
Géza számára az jelentette a nap csúcspontját, amikor az olcsón - értsd: r... |
|
2014-05-30 11:02:03 |
|
|
|
|
|
|
...
20 dkg zöldborsó
40 dkg penne
50 dkg marha comb
Elkészítés:
A vajon megfuttatjuk a finomra vágott vöröshagymát és rárakjuk csíkokra vágott marhacombot . Sózzuk,borsozzuk,majd folyamatosan zsírjára pirítjuk és felengedjük vízzel. Ezt addig csináljuk ameddig a hús meg nem puhul. Közben forró ,sós vízben kifőzzük a pennét. Ha már puha a hús m... |
2012-02-10 15:14:55 |
|
|
|
|
|
|
... együtt, 60 dkg vöröshagyma, fél fej fokhagyma, 1 dl étolaj, 1 teáskanál egész kömény,2 teáskanál só, 2 evőkanál fűszerpaprika, 2 babérlevél, 15 szem egész bors, 2 dl tejföl.
A marhacombot egyforma, közepes nagyságú kockákra vágjuk. A hagymákat megtisztítjuk, és felkockázzuk. Az egészet olajban aranysárgára pirítjuk, majd a köménymaggal együtt kicsit még sütjük. Belekeverjük a... |
2011-12-05 08:23:03 |
|
|
|
|
|
|
... bors
- ízlés szerint babérlevél
- ízlés szerint étolaj
- ízlés szerint tejföl
Az olajban megpirítjuk az apróra vágott sonkát és vöröshagymát, majd rádobjuk a kockázott marhacombot.
Megszórjuk a fűszerpaprikával, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a paradicsompürét meg a chili babot, és felengedjük 2,5 liter vízzel. Amikor a hús félig megpuhult (ez egy óra mú... |
2011-02-17 14:16:36 |
|
|
|
|
|
|
... marhasültet?
1. lépés: Válassz jó húst!
Érdemes jó hentest választani, ha nincs még saját bevált hentesed kérdezz bátran! Barátoktól, ismerősöktől vagy akár a piacon az árusoktól. 1-2 kg marhacombot (a hentestől próbálj fehérpecsenyét kérni,az a legjobb) vásárolj hozzá.
2. lépés: Tisztítás
Alaposan pucold meg, szedd le a hártyákat, mosd át és töröld... |
2011-02-08 18:57:47 |
|
|
|
|
|
|
... felcsíkozzuk, a hagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk.
A szalonna zsírját kipirítjuk, rádobjuk a hagymát, üvegesre pirítjuk, megszórjuk fűszerpaprikával és kevés vízzel felöntjük.
A marhacombot belehelyezzük, párolni kezdjük. Ha a marhahús félig megpuhult, hozzáadjuk a sertéshúst is.
Ízesítjük és fűszerezzük. Fedő alatt pároljuk tovább. Ha kész, ízlés szerint megb... |
2011-01-30 12:42:09 |
|
|
|
|