Belépés
fasirozott
... 1,5 dl tej,
5 dkg zsemlemorzsa,
olaj a sütéshez,
40 dkg marinírozott szilva és körte,
só, bors,
zöldpetrezselyem ízlés szerint.

A sertés- és marhacombot ( fele-fele arányban ) ledaráljuk, hozzátesszük az apróra vágott vöröshagymát, zöldpetrezselymet, az igen apróra vágott paprikát, paradicsompürét, sót, borsot és alaposan összedolgozzuk. A ...
2015-01-25 10:08:26
.. a strandon mindent megesznek a népek,
... ikonikusnak, a közösség díjért kiáltó büszkeségének neveztek, pulykacombból kreálták a séfek. Az étteremben tíz éve szerepel a vaddisznó az étlapon, a tányérokon ellenben eddig csak marhacombot találtak a vacsorázók.

KATTINTS! Ez a 100 legjobb étterem most Magyarországon - itt a lista!

Géza számára az jelentette a nap csúcspontját, amikor az olcsón - értsd: r...
2014-07-09 13:19:32
Mit szóltok ehhez magyar éttermek gyomorforgató trükkjeihez?
... ikonikusnak, a közösség díjért kiáltó büszkeségének neveztek, pulykacombból kreálták a séfek. Az étteremben tíz éve szerepel a vaddisznó az étlapon, a tányérokon ellenben eddig csak marhacombot találtak a vacsorázók.


"Géza számára az jelentette a nap csúcspontját, amikor az olcsón - értsd: romlottan - vásárolt húst sikálta az ecetes-fokhagymás dresszinggel, felkés...
2014-05-31 22:04:20
magyar éttermek gyomorforgató trükkjei
... ikonikusnak, a közösség díjért kiáltó büszkeségének neveztek, pulykacombból kreálták a séfek. Az étteremben tíz éve szerepel a vaddisznó az étlapon, a tányérokon ellenben eddig csak marhacombot találtak a vacsorázók.


"Géza számára az jelentette a nap csúcspontját, amikor az olcsón - értsd: romlottan - vásárolt húst sikálta az ecetes-fokhagymás dresszin...
2014-05-31 22:02:24
A magyar éttermek gyomorforgató trükkjei
... ikonikusnak, a közösség díjért kiáltó büszkeségének neveztek, pulykacombból kreálták a séfek. Az étteremben tíz éve szerepel a vaddisznó az étlapon, a tányérokon ellenben eddig csak marhacombot találtak a vacsorázók.

KATTINTS! Ez a 100 legjobb étterem most Magyarországon - itt a lista!

Géza számára az jelentette a nap csúcspontját, amikor az olcsón - értsd: r...
2014-05-30 11:02:03
Marhacsíkok zöldborsóval pennével recept
...
20 dkg zöldborsó
40 dkg penne
50 dkg marha comb

Elkészítés:

A vajon megfuttatjuk a finomra vágott vöröshagymát és rárakjuk csíkokra vágott marhacombot . Sózzuk,borsozzuk,majd folyamatosan zsírjára pirítjuk és felengedjük vízzel. Ezt addig csináljuk ameddig a hús meg nem puhul. Közben forró ,sós vízben kifőzzük a pennét. Ha már puha a hús m...
2012-02-10 15:14:55
Ízőrzők –Egerszalók̵
... együtt, 60 dkg vöröshagyma, fél fej fokhagyma, 1 dl étolaj, 1 teáskanál egész kömény,2 teáskanál só, 2 evőkanál fűszerpaprika, 2 babérlevél, 15 szem egész bors, 2 dl tejföl.
A marhacombot egyforma, közepes nagyságú kockákra vágjuk. A hagymákat megtisztítjuk, és felkockázzuk. Az egészet olajban aranysárgára pirítjuk, majd a köménymaggal együtt kicsit még sütjük. Belekeverjük a...
2011-12-05 08:23:03
Mexikói bableves
... bors
- ízlés szerint babérlevél
- ízlés szerint étolaj
- ízlés szerint tejföl
Az olajban megpirítjuk az apróra vágott sonkát és vöröshagymát, majd rádobjuk a kockázott marhacombot.
Megszórjuk a fűszerpaprikával, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a paradicsompürét meg a chili babot, és felengedjük 2,5 liter vízzel. Amikor a hús félig megpuhult (ez egy óra mú...
2011-02-17 14:16:36
Hogyan készítsek jó marha
... marhasültet?

1. lépés: Válassz jó húst!
Érdemes jó hentest választani, ha nincs még saját bevált hentesed kérdezz bátran! Barátoktól, ismerősöktől vagy akár a piacon az árusoktól. 1-2 kg marhacombot (a hentestől próbálj fehérpecsenyét kérni,az a legjobb) vásárolj hozzá.

2. lépés: Tisztítás
Alaposan pucold meg, szedd le a hártyákat, mosd át és töröld...
2011-02-08 18:57:47
Szatmári tokány
... felcsíkozzuk, a hagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk.
A szalonna zsírját kipirítjuk, rádobjuk a hagymát, üvegesre pirítjuk, megszórjuk fűszerpaprikával és kevés vízzel felöntjük.
A marhacombot belehelyezzük, párolni kezdjük. Ha a marhahús félig megpuhult, hozzáadjuk a sertéshúst is.
Ízesítjük és fűszerezzük. Fedő alatt pároljuk tovább. Ha kész, ízlés szerint megb...
2011-01-30 12:42:09
1 2 
Címkék: strandon mindent, magyar éttermek, apróra vágott, igen apróra, közösség díjért, tányérokon ellenben, ecetes-fokhagymás dresszinggel, olcsón &#8211, ecetes-fokhagymás dresszin, vajon megfuttatjuk, finomra vágott, marhacombot egyforma, hagymákat megtisztítjuk, egészet olajban, köménymaggal együtt, olajban megpirítjuk, kockázott marhacombot, zúzott fokhagymát, chili babot, hentestől próbálj, hagymát megtisztítjuk, szalonna zsírját, marhacombot belehelyezzük, marhahús félig, fűszerpaprikával, zöldpetrezselyem, paradicsompürét, magyarországon, fehérpecsenyét, összedolgozzuk, fűszerpaprika, büszkeségének, gyomorforgató, megtisztítjuk, pulykacombból, belehelyezzük, zsemlemorzsa, marinírozott, felkockázzuk, vöröshagymát, köménymaggal, belekeverjük, csúcspontját, folyamatosan, aranysárgára, dresszinggel, zöldborsóval, ismerősöktől, hozzátesszük, felcsíkozzuk, megfuttatjuk, marhacombot, trükkjeihez, ikonikusnak, vöröshagyma, felengedjük, marhacsíkok, fűszerezzük, marhasültet, megpirítjuk, hozzáadjuk, jelentette,
© 2013 TVN.HU Kft.