Belépés
Tallóztam
... ]
Csirkehús
359
Kacsahús
292
Marhahús
100
Sertéshús (sovány)
442
Sertéshús (közepes)
442
Sertéshús (kövér)
440
Gépsonka
314
Füstölt sonka
452
Kenőmájas
195
Olasz mortadella
236
Párizsi
250
Sonka-szalámi
426
Téliszalámi
400
Virsli, krinolin
250...
2017-09-17 18:40:49
Kálium tartalom 10 dkg élelemben
... (kövér)

440


Gépsonka

314


Füstölt sonka

452


Kenőmájas

195


Olasz mortadella

236


Párizsi

250


Sonka-szalámi

426


Téliszalámi

400


Virsli, krinolin...
2017-09-15 16:20:45
Borsó krémleves baconbe tekert grissinivel
... grissinivel

Hozzávalók

40 dkg zöldborsó (fagyasztott)
34 dkg olajban eltett paprika
1 csokor snidling
10 dkg grissini
10 dkg szeletelt mortadella
20 dkg burgonya
2 db húsleveskocka
2 dl cukrozatlan habtejszín
2-3 ek hántolt napraforgómag
8 dl víz

bors...
2017-05-21 23:28:14
Borsó krémleves baconbe tekert grissinivel
... grissinivel

Hozzávalók

40 dkg zöldborsó (fagyasztott)
34 dkg olajban eltett paprika
1 csokor snidling
10 dkg grissini
10 dkg szeletelt mortadella
20 dkg burgonya
2 db húsleveskocka
2 dl cukrozatlan habtejszín
2-3 ek hántolt napraforgómag
8 dl víz

bors...
2017-02-11 22:34:01
Nagy kedvenc: a bolognai
... darálják, hanem apró darabokra vagdossák. Sokan a kisebb energiatartalmú darált pulyka vagy csirkehúst részesítik előnyben. Egyesek csirke vagy libamájat is tesznek hozzá. Sonka, gomba, mortadella is kerülhet bele. Sok a kísérlet, mivel mindenki imádja a bolognait, akár szójából vagy tofuból is készülnek szószok, de ezt egy igazi olasz mammának ne mondjuk el.

A hús pirí...
2015-09-20 22:33:00
A kenyértészta átváltozásai
A kenyértészta átváltozásai

Kenyértésztával jó dolgozni. A maga egyszerűségében hihetetlenül gazdag matéria, nagyon variábilis, és ha ügyesek vagyunk, akkor igen sokféle étel készíthető belőle.

A kenyértészta alapesetben nem tartalmaz mást, mint élesztőt, lisztet, vizet és picinyke sót. Az alapösszetételt azonban igen sokféleképp variálhatjuk. Élesztőből d...
2015-09-07 11:34:06
Mire jó az előétel?
... kagylóval, zöldségekkel vagy olajbogyóval kezdték az étkezést.
Görög meze, spanyol tapas, olasz antipasti

Az olasz első fogás, az antipasti általában az alábbiakból áll: mortadella, füstölt sonka, szalámi, articsóka szív, olajbogyó, sajtok egy carpaccio- vagy egy caprese-tál. Velencében az ilyen apró előételeket, cicchettiket gyakran adják egy pohárka fehérbor mell...
2014-11-25 22:23:24
Bécsi naschmarkt
... főleg bárányra és borjúra koncentrált, egyben volt többféle marhahús, a negyedikben meg minden vegyesen. A húsok nagyon szépek, frissek. Felvágottakból főként az olasz vonal dominál, mortadella, prosciutto, pancetta, de volt pult, ahol fekete erdei sonkát és német kolbászokat árultak.

Egészben főleg tengeri halat, kagylót és osztrigát, édesvízi fajtából csak csukát látt...
2014-05-04 17:06:41
lepény töltelék
... http://4.bp.blogspot.com/__N5hDcfFbv k/SKrjAV0CovI/AAAAAAAAAdo/IKydIMrCWx 0/s400/Arepa-CarneMechadaConQueso2.j pg

ez azt...
2013-10-21 12:31:57
Wurst-Quark Auflauf mit Käse rezept
...
Zutaten

1 Zwiebel(n)
40 g Butter
300 g Wurst (Schinkenmettwurst, Bierschinken, Mortadella, Rotwurst)
1 Bund Petersilie
500 g Magerquark
3 Ei(er)
1 EL Essig, (Kräuteressig)
1 TL Zitronenmelisse, gehackte
Pfeffer, frisch gemahlener weißer
Salz
1 Knoblauchzehe(n)
1 EL Mehl
2 EL Semmelbrösel ...
2013-05-19 11:18:13
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Wurst-Quark Auflauf, Bund Petersilie, kenyértészta átváltozásai, kisebb energiatartalmú, igazi olasz, maga egyszerűségében, kenyértészta alapesetben, alapösszetételt azonban, olasz első, antipasti általában, carpaccio- vagy, ilyen apró, pohárka fehérbor, húsok nagyon, olasz vonal, energiatartalmú, zitronenmelisse, egyszerűségében, alapösszetételt, kenyértésztával, felvágottakból, knoblauchzehe, napraforgómag, húsleveskocka, átváltozásai, kenyértészta, variálhatjuk, bierschinken, semmelbrösel, cicchettiket, olajbogyóval, zöldségekkel, hihetetlenül, grissinivel, koncentrált, sokféleképp, fagyasztott, cukrozatlan, alapesetben, téliszalámi, aaaaaaaaado, alábbiakból, előételeket, negyedikben, kolbászokat, gemahlener, mortadella, részesítik, naschmarkt, variábilis, petersilie, csirkehúst, ikydimrcwx, hozzávalók, velencében, magerquark, habtejszín, élesztőből, készíthető, prosciutto, uteressig, libamájat, bolognait, antipasti, szeletelt, általában, készülnek, zöldborsó, krémleves, tallóztam, vagdossák,
© 2013 TVN.HU Kft.