|
|
|
... mogyoróhagymát, folyamatos kevergetés mellett addig pároljuk, amíg illatozni kez... |
2011-03-27 13:53:34 |
|
|
|
|
|
|
... félbevágjuk, a széleit cakkosra mintázzuk. A sárgáját óvatosan kifordítjuk, összekeverjük a krémsajttal, sózzuk, borsozzuk. Egyneműre kidolgozzuk, majd három részre osztjuk.
A petrezselymet megmossuk, megszárítjuk, finomra vágjuk, majd összekeverjük a citromlével, az olajjal és egyharmad tojáskrémmel, csillagcsövű habzsákba töltjük, és 4 tojásfehérjét megtöltünk vele.... |
|
2011-03-27 00:37:16 |
|
|
|
|
|
|
... apróra vagdalt hagymát, majd hozzáa... |
2011-03-25 20:35:11 |
|
|
|
|
|
|
... gombát,sóval,borssal izesitjük,esetleg kevés vegeta,2-3 gerezd
fokhagymát beleapritunk,fél evőkanál liszttel megszórjuk,és minimális vizzel felengedjük,a végén apróra
vágott petrezselymet szórunk bele.Burgonya krokett illik hozzá.A mártást száraz fehérborral megbolondithatjuk.
#21
2010. október 22. 10:13
Válaszolj!
|... |
|
2011-03-24 18:36:32 |
|
|
|
|
|
|
... leszedjük a fólíát. A pattiszon(oka)t betakarjuk egy vékony szelet sajttal, és készre sütjük.
Tálaláskor a tortaszerűen cikkekre vágott szeleteket öntsük le a tányéron kapros/petrezselymes kefirrel!
Jó étvágyat!
#512
2008. augusztus 29. 07:25
Válaszolj!
Barna Istvánné Tóth Ilona, S...
... |
|
2011-03-24 10:03:26 |
|
|
|
|
|
|
... lepirítjuk, aztán a vízzel vagy a húslevessel feleresztjük. Ha van friss tárkonylevelünk, akkor vágjuk finomra, és bőségesen hintsük meg vele a főzésben lévő levest, de tegyünk hozzá petrezselymet is. Ha nincs friss tárkony, akkor használjunk bőségesen a petrezselymet, és a már előzőleg tárkonyecetbe áztatott szárított, morzsolt tárkonylevelet. A zöld fűszerekkel együtt főzzük, mí... |
2011-03-24 07:02:08 |
|
|
|
|
|
|
... átvágjuk. Megmossuk, ruhával jól leszárítjuk, kívül-belül megsózzuk. Tálban a zsemléket tejbe áztatjuk, jól kinyomjuk, összekeverjük a felvert tojásokkal. A megtisztított hagymát és petrezselymet finomra vágjuk, a hagymát egy dkg zsírban megpirítjuk, a megtisztított, szeletekre vágott gombát a hagymás zsírban öt percig pároljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a tojással elkevert z... |
2011-03-23 13:51:41 |
|
|
|
|
|
|
... káposztát. Őrölt köménnyel fűszerezzük, kevés vizet öntünk alá, és fedővel lefedve roppanósra pároljuk. Mielőtt lehúzzuk a tűzről cukorral, ételecettel pikánsra ízesítjük.
A petrezselymes párolt rizst forrón elkeverjük a majonézzel.
Tálaláskor a majonézes rizst, a lilakáposztát tányérra halmozzuk, melléfektetjük a sült pulykacomb szeleteket, és forrón kínálju... |
2011-03-23 11:15:50 |
|
|
|
|
|
|
Hatékony arcápolás
Az egyik legősibb szépítőszer az arcpakolás, amellyel nagy mennyiségű vitamint, és nedvességet juttathatsz a bőrödbe. Az arcpakolás használata előtt azonban minden alkalommal tisztítsd meg a bőrödet, majd óvatosan vidd fel készítményt, de a szem, száj, és az orr környékét gondosan hagyd ki!
Figyelem! Az otthon elkészíthető arckrémekre,... |
2011-03-22 18:33:12 |
|
|
|
|