Belépés
Lazac főtt tojással recept
... mogyoróhagymát, folyamatos kevergetés mellett addig pároljuk, amíg illatozni kez...
2011-03-27 13:53:34
Hidegtál
... félbevágjuk, a széleit cakkosra mintázzuk. A sárgáját óvatosan kifordítjuk, összekeverjük a krémsajttal, sózzuk, borsozzuk. Egyneműre kidolgozzuk, majd három részre osztjuk.

A petrezselymet megmossuk, megszárítjuk, finomra vágjuk, majd összekeverjük a citromlével, az olajjal és egyharmad tojáskrémmel, csillagcsövű habzsákba töltjük, és 4 tojásfehérjét megtöltünk vele....
2011-03-27 00:37:16
Bárányérmek pirított gombával
... apróra vagdalt hagymát, majd hozzáa...
2011-03-25 20:35:11
x
... gombát,sóval,borssal izesitjük,esetleg kevés vegeta,2-3 gerezd
fokhagymát beleapritunk,fél evőkanál liszttel megszórjuk,és minimális vizzel felengedjük,a végén apróra
vágott petrezselymet szórunk bele.Burgonya krokett illik hozzá.A mártást száraz fehérborral megbolondithatjuk.
#21
2010. október 22. 10:13
Válaszolj!




|...
2011-03-24 18:36:32
x
... leszedjük a fólíát. A pattiszon(oka)t betakarjuk egy vékony szelet sajttal, és készre sütjük.
Tálaláskor a tortaszerűen cikkekre vágott szeleteket öntsük le a tányéron kapros/petrezselymes kefirrel!
Jó étvágyat!
#512
2008. augusztus 29. 07:25
Válaszolj!






Barna Istvánné Tóth Ilona, S...

...
2011-03-24 10:03:26
Bárányhús, bégetően fantasztik
... lepirítjuk, aztán a vízzel vagy a húslevessel feleresztjük. Ha van friss tárkonylevelünk, akkor vágjuk finomra, és bőségesen hintsük meg vele a főzésben lévő levest, de tegyünk hozzá petrezselymet is. Ha nincs friss tárkony, akkor használjunk bőségesen a petrezselymet, és a már előzőleg tárkonyecetbe áztatott szárított, morzsolt tárkonylevelet. A zöld fűszerekkel együtt főzzük, mí...
2011-03-24 07:02:08
Töltött borjúszegy
... átvágjuk. Megmossuk, ruhával jól leszárítjuk, kívül-belül megsózzuk. Tálban a zsemléket tejbe áztatjuk, jól kinyomjuk, összekeverjük a felvert tojásokkal. A megtisztított hagymát és petrezselymet finomra vágjuk, a hagymát egy dkg zsírban megpirítjuk, a megtisztított, szeletekre vágott gombát a hagymás zsírban öt percig pároljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a tojással elkevert z...
2011-03-23 13:51:41
Pulykacomb majonézes rizzsel
... káposztát. Őrölt köménnyel fűszerezzük, kevés vizet öntünk alá, és fedővel lefedve roppanósra pároljuk. Mielőtt lehúzzuk a tűzről cukorral, ételecettel pikánsra ízesítjük.

A petrezselymes párolt rizst forrón elkeverjük a majonézzel.

Tálaláskor a majonézes rizst, a lilakáposztát tányérra halmozzuk, melléfektetjük a sült pulykacomb szeleteket, és forrón kínálju...
2011-03-23 11:15:50
Napi menű
... az ingyenes "családi Ebéd" receptküldő rendszert.

Karalábé leves



1 kg karalábét megtisztítunk, 1/2 cm vastagságú csíkokra felvágjuk, megsózzuk és petrezselymes olajon puhára pároljuk majd felöntjük vízzel.

5 dkg lisztből olajon világos rántást készítünk, hozzáadunk egy kevés apróra vágott vöröshagymát, majd kevés vízzel felen...
2011-03-23 05:39:52
Hatékony arcápolás 1.
Hatékony arcápolás


Az egyik legősibb szépítőszer az arcpakolás, amellyel nagy mennyiségű vitamint, és nedvességet juttathatsz a bőrödbe. Az arcpakolás használata előtt azonban minden alkalommal tisztítsd meg a bőrödet, majd óvatosan vidd fel készítményt, de a szem, száj, és az orr környékét gondosan hagyd ki!

Figyelem! Az otthon elkészíthető arckrémekre,...
2011-03-22 18:33:12
1 2 3 ............301 302 303 305 306 .......458 459 ......610 611 612 
Címkék: Barna Istvánné Tóth Ilona, széleit cakkosra, sárgáját óvatosan, petrezselymet megmossuk, végén apróra, mártást száraz, vékony szelet, tortaszerűen cikkekre, tányéron kapros, vízzel vagy, húslevessel feleresztjük, főzésben lévő, zöld fűszerekkel, zsemléket tejbe, felvert tojásokkal, megtisztított hagymát, hagymás zsírban, tojással elkevert, tűzről cukorral, petrezselymes párolt, majonézes rizst, lilakáposztát tányérra, sült pulykacomb, kevés apróra, egyik legősibb, arcpakolás használata, otthon elkészíthető, tárkonylevelünk, tárkonylevelet, mogyoróhagymát, melléfektetjük, petrezselymet, összekeverjük, megtisztított, lilakáposztát, tojásfehérjét, petrezselymes, megtisztítunk, tárkonyecetbe, tortaszerűen, tojáskrémmel, vöröshagymát, feleresztjük, beleapritunk, elkészíthető, csillagcsövű, megszárítjuk, kifordítjuk, bárányérmek, juttathatsz, készítményt, húslevessel, receptküldő, ételecettel, fűszerezzük, kidolgozzuk, krémsajttal, félbevágjuk, szépítőszer, fűszerekkel, arckrémekre, nedvességet, használjunk, fehérborral,
© 2013 TVN.HU Kft.