Belépés
Fenyő szörp-, dzsem-, likőr
... percig forraljuk lefedve. Ezután elzárjuk a lángot alatta és 24 órát kihûlve áztatjuk
24 órás áztatás után a szûrletet leöntjük. A tiszta, hatóanyagot tartalmazó szûrlethez 1:1 arányban cukrot adunk. 1 deka citromsavat keverünk bele és lassú tûzön felfőzzük. Amikor gyöngyözve forrni kezd, akkor három buggyanásig forraljuk és elzárjuk alatta a lángot.|...
2011-08-27 15:01:17
1 
Címkék: lángot alatta, citromsavat, buggyanásig, hatóanyagot, gyöngyözve, tartalmazó, forraljuk, keverünk, elzárjuk, arányban, leöntjük, áztatjuk, rlethez, lefedve, áztatás, lángot, rletet, alatta, forrni, amikor, cukrot, tiszta, percig, ezután, szörp, akkor, három, dzsem, likőr, lassú, adunk, fenyő,
© 2013 TVN.HU Kft.