|
|
|
... legyen. Tepsi hátán három lapot sütünk.
Krém hozzávalói: 1 l tej, 3 csomag vanília pudingpor, 20 dkg mar¬garin, 20 dkg cukor és 1 csomag vaníliás cukor.
A pudingport a tejjel felfőzzük, ha kihűlt a cukorral és vaníliás cukorral kikevert margarinhoz adjuk.
A lapokat megkenjük a krémmel, a felső lapot is, majd arra kerek babapis¬kótát teszü... |
2010-07-21 06:24:25 |
|
|
|
|
|
|
... réteslisztet, 1/2csomag sütőport, majd hasonlóan sütjük mint az előbb.
Krém:
10 tojás sárgáját 20dkg porcukorral 1cs vaníliás cukorral világosra verjük, hozzá 3dl tejet 1 cs pudingport. Sűrű krémmé főzzük, majd hűlés közben hozzá adunk 25dkg margarint.
Összeállítás: Fehér tészta, rá a krém nagyobb része, majd a barna tészta, rá a maradék krém. A tetejét Ízlés ... |
|
2010-07-20 15:49:24 |
|
|
|
|
|
|
... keksz
12,5 dkg Rama Sütőmargarin
Elkészítése:
Elkészítjük a krémet. Ehhez 2 deci tejet egy kis lábasba öntünk, beleszórjuk a porcukrot, és fölforraljuk. A pudingport és a kakaót a maradék tejjel elkeverjük, majd lassan a forró tejbe csorgatjuk. Szünet nélkül kevergetve kis lángon addig főzzük, amíg sűrű pudingot nem kapunk. Ezután levesszük a tűzről, a... |
2010-07-19 14:36:26 |
|
|
|
|
|
|
... sem látott. Egy edénybe öntsük bele az epret (vagy egyéb apró szemű gyümölcsöt), adjuk hozzá a citrom levét, öntsük fel 400 ml vízzel, és tegyük fel főni. 100 ml vízben keverjük el a pudingport, és öntsük hozzá a forrásban levő málnás keverékhez. Állandó kevergetés mellett főzzük, amíg be nem sűrűsödik. A pudingot öntsük poharakba, majd miután kihűlt, tegyük a hűtőbe, mert hidegen... |
|
2010-07-19 09:35:23 |
|
|
|
|
|
|
... Albert keksz
A díszítéshez:
kókuszreszelék
Elkészítés:
A vajat, a porcukrot, a kávét összemelegítjük. A vaníliás cukrot, a lisztet, a pudingport, a kakaót vagy rumot a tejjel simára keverjük, a kávés masszához öntjük, és felfőzzük. Amikor felfőtt, levesszük a tűzről, a kekszeket egyesével megkenjük, és egymáshoz ragasztjuk. A keksz... |
|
2010-07-18 12:51:19 |
|
|
|
|
|
|
... pudingpor
* 1/2 l tej
* 2 tojás
* 1/2 tábla csokoládé
* 3-4 evőkanál cukor
Elkészítés:
A tojások fehérjét habbá verem. Összekeverem a pudingport a két tojássárgájával, a cukorral és 2-3 evőkanál tejjel.
A maradék tejet felforralom. A tűzről lehúzva belekeverem a masszát, majd ismét melegítem addig, amíg besűrűsödik. Ha... |
2010-07-15 12:12:14 |
|
|
|
|
|
|
... felforrt, és a gyümölcs nagyjából megpuhult, akkor átöntjük, és leturmixoljuk a levével együtt.
3. Összekeverünk 1 dl tejszínt 2 dl tejjel, majd csomómentesre keverjük vele a pudingport.
4. Visszaöntjük az összeturmixolt baracklevet, hozzáadjuk a simára kevert pudingport, és összeforraljuk őket, épp csak pár perc erejéig.
5. Jól lehűtve, tejszínhabbal tálal... |
2010-07-14 10:06:09 |
|
|
|
|
|
|
... felforrt, és a gyümölcs nagyjából megpuhult, akkor átöntjük, és leturmixoljuk a levével együtt.
3. Összekeverünk 1 dl tejszínt 2 dl tejjel, majd csomómentesre keverjük vele a pudingport.
4. Visszaöntjük az összeturmixolt baracklevet, hozzáadjuk a simára kevert pudingport, és összeforraljuk őket, épp csak pár perc erejéig.
5. Jól lehűtve, tejszínhabbal tálal... |
2010-07-13 16:24:54 |
|
|
|
|
|
|
... tojásfehérjéket különválasztjuk, és vízgőz felett a porcukorral kemény habbá verjük.
2. Ezután levesszük a gőzről, és egyenként belekeverjük a tojások sárgáját, végül a sütőporral elkevert pudingport.
3. 25 x 35 cm-es, kizsírozott, kilisztezett tepsibe simítjuk és előmelegített sütőben, közepes lángon tűpróbáig sütjük, majd a tepsiből kivéve hagyjuk kihűlni.
... |
2010-07-12 07:52:58 |
|
|
|
|
|
|
... keverékében beáztatjuk, ügyelve, hogy ne ázzon szét!
2. Majd egy közepes méretű, magas falú tepsit kirakunk vele úgy, hogy mindenhol fedje a tepsi alját.
3. A karamellás pudingport kevés hideg tejben elkeverjük, ízesítjük cukorral, és a többi tejben felfőzzük, hogy jó sűrű legyen (a zacskón olvasható utasítás szerint járunk el), és még forrón a kekszre öntjük.... |
2010-07-11 08:31:53 |
|
|
|
|