Belépés
Jugószelet
... legyen. Tepsi hátán három lapot sütünk.

Krém hozzávalói: 1 l tej, 3 csomag vanília pudingpor, 20 dkg mar¬garin, 20 dkg cukor és 1 csomag vaníliás cukor.

A pudingport a tejjel felfőzzük, ha kihűlt a cukorral és vaníliás cukorral kikevert margarinhoz adjuk.

A lapokat megkenjük a krémmel, a felső lapot is, majd arra kerek babapis¬kótát teszü...
2010-07-21 06:24:25
Kókusztorta
... réteslisztet, 1/2csomag sütőport, majd hasonlóan sütjük mint az előbb.

Krém:
10 tojás sárgáját 20dkg porcukorral 1cs vaníliás cukorral világosra verjük, hozzá 3dl tejet 1 cs pudingport. Sűrű krémmé főzzük, majd hűlés közben hozzá adunk 25dkg margarint.
Összeállítás: Fehér tészta, rá a krém nagyobb része, majd a barna tészta, rá a maradék krém. A tetejét Ízlés ...
2010-07-20 15:49:24
Pudingos Keksz
... keksz
12,5 dkg Rama Sütőmargarin

Elkészítése:

Elkészítjük a krémet. Ehhez 2 deci tejet egy kis lábasba öntünk, beleszórjuk a porcukrot, és fölforraljuk. A pudingport és a kakaót a maradék tejjel elkeverjük, majd lassan a forró tejbe csorgatjuk. Szünet nélkül kevergetve kis lángon addig főzzük, amíg sűrű pudingot nem kapunk. Ezután levesszük a tűzről, a...
2010-07-19 14:36:26
Epres sütemények
... sem látott. Egy edénybe öntsük bele az epret (vagy egyéb apró szemű gyümölcsöt), adjuk hozzá a citrom levét, öntsük fel 400 ml vízzel, és tegyük fel főni. 100 ml vízben keverjük el a pudingport, és öntsük hozzá a forrásban levő málnás keverékhez. Állandó kevergetés mellett főzzük, amíg be nem sűrűsödik. A pudingot öntsük poharakba, majd miután kihűlt, tegyük a hűtőbe, mert hidegen...
2010-07-19 09:35:23
Csíkos kekszes
... Albert keksz

A díszítéshez:

kókuszreszelék

Elkészítés:

A vajat, a porcukrot, a kávét összemelegítjük. A vaníliás cukrot, a lisztet, a pudingport, a kakaót vagy rumot a tejjel simára keverjük, a kávés masszához öntjük, és felfőzzük. Amikor felfőtt, levesszük a tűzről, a kekszeket egyesével megkenjük, és egymáshoz ragasztjuk. A keksz...
2010-07-18 12:51:19
Gazdag csokipuding
... pudingpor
* 1/2 l tej
* 2 tojás
* 1/2 tábla csokoládé
* 3-4 evőkanál cukor

Elkészítés:

A tojások fehérjét habbá verem. Összekeverem a pudingport a két tojássárgájával, a cukorral és 2-3 evőkanál tejjel.
A maradék tejet felforralom. A tűzről lehúzva belekeverem a masszát, majd ismét melegítem addig, amíg besűrűsödik. Ha...
2010-07-15 12:12:14
Bársonyos barackkrémleves
... felforrt, és a gyümölcs nagyjából megpuhult, akkor átöntjük, és leturmixoljuk a levével együtt.
3. Összekeverünk 1 dl tejszínt 2 dl tejjel, majd csomómentesre keverjük vele a pudingport.
4. Visszaöntjük az összeturmixolt baracklevet, hozzáadjuk a simára kevert pudingport, és összeforraljuk őket, épp csak pár perc erejéig.
5. Jól lehűtve, tejszínhabbal tálal...
2010-07-14 10:06:09
Bársonyos barackkrémleves
... felforrt, és a gyümölcs nagyjából megpuhult, akkor átöntjük, és leturmixoljuk a levével együtt.
3. Összekeverünk 1 dl tejszínt 2 dl tejjel, majd csomómentesre keverjük vele a pudingport.
4. Visszaöntjük az összeturmixolt baracklevet, hozzáadjuk a simára kevert pudingport, és összeforraljuk őket, épp csak pár perc erejéig.
5. Jól lehűtve, tejszínhabbal tálal...
2010-07-13 16:24:54
Gertrud szelet
... tojásfehérjéket különválasztjuk, és vízgőz felett a porcukorral kemény habbá verjük.
2. Ezután levesszük a gőzről, és egyenként belekeverjük a tojások sárgáját, végül a sütőporral elkevert pudingport.
3. 25 x 35 cm-es, kizsírozott, kilisztezett tepsibe simítjuk és előmelegített sütőben, közepes lángon tűpróbáig sütjük, majd a tepsiből kivéve hagyjuk kihűlni.
...
2010-07-12 07:52:58
Karamellás Sport szelet
... keverékében beáztatjuk, ügyelve, hogy ne ázzon szét!
2. Majd egy közepes méretű, magas falú tepsit kirakunk vele úgy, hogy mindenhol fedje a tepsi alját.
3. A karamellás pudingport kevés hideg tejben elkeverjük, ízesítjük cukorral, és a többi tejben felfőzzük, hogy jó sűrű legyen (a zacskón olvasható utasítás szerint járunk el), és még forrón a kekszre öntjük....
2010-07-11 08:31:53
1 2 3 ..........................163 164 .............242 243 244 245 .............325 326 327 
Címkék: Pudingos Keksz, Karamellás Sport, Rama Sütőmargarin, tejjel felfőzzük, lapokat megkenjük, felső lapot, krém nagyobb, barna tészta, maradék krém, tetejét Ízlés, maradék tejjel, forró tejbe, edénybe öntsük, citrom levét, forrásban levő, pudingot öntsük, kávét összemelegítjük, vaníliás cukrot, kakaót vagy, tejjel simára, kávés masszához, kekszeket egyesével, tojások fehérjét, maradék tejet, tűzről lehúzva, gyümölcs nagyjából, levével együtt, összeturmixolt baracklevet, simára kevert, porcukorral kemény, tojások sárgáját, sütőporral elkevert, tepsiből kivéve, közepes méretű, tepsi alját, karamellás pudingport, többi tejben, zacskón olvasható, kekszre öntjük, barackkrémleves, tojássárgájával, különválasztjuk, tojásfehérjéket, összemelegítjük, összeforraljuk, kókuszreszelék, összeturmixolt, előmelegített, összekeverünk, leturmixoljuk, csomómentesre, tejszínhabbal, sütőmargarin, összeállítás, visszaöntjük, fölforraljuk, belekeverjük, kilisztezett, összekeverem, réteslisztet, margarinhoz, beleszórjuk, kizsírozott,
© 2013 TVN.HU Kft.