Belépés
Káposzta minden mennyiségben
... csombor (borsikafű); 1 tojás a tészta kenéséhez.
Előkészítése: A fejes káposztát megtisztítom, és nagyon vékony metéltre vágom (vagy lereszelem). A füstölt szalonnát apró kockákra vagdalom, zsírját kiolvasztom, és a káposztát rádobva a zsírra, jól megsózom. Fedő alatt, gyakori keverés közben saját levében puhára párolom, majd zsírjára sütöm. Ezután csomborral és borssal fűsze...
2011-11-13 17:52:11
x
... forró sütőben közepes lángon pirosra sütjük.
Sonkás lángos 5.
Hozzávalók: 1 kg lángostészta, 20 dkg főtt sonka, 1-2 késhegynyi bors, olaj a kisütéshez.
A sonkát apróra vagdalom, vagy ledarálom és borsozom. A húsmasszát összegyúrom a lángostésztával. A lángosokat forró olajban kisütöm.
#708
2009. május 1. 23:14
Válaszolj!
Üzenet törlése...
2011-03-10 19:56:45
Bogár Zoltán
... fürdőkádban ülve, most
ide kell hogy figyelj, most én vagyok, csak én
vagyok neked (se szappan, se törülköző), és te
nekem, nem hagyom, hogy máshova nézz, erős
férfikezedet vagdalom míg női nem lesz, míg olyan
nem lesz, ahogy én szeretném, ne legyen
férfikezed(!), te szép vagy, te az enyém vagy és nem
lehetsz csak úgy kedvedre, csapzott menekülés...
2010-08-04 12:42:17
Finomságok
... húsleveskocka, pici bazsalikom, 1 dl olívaolaj, 4-5 evőkanál liszt, 2 db fokhagymagerezd.






A combról eltávolítom a bőrt, ezután a csirkemellel együtt bevagdalom, megszórom sóval és bazsalikommal. Ezután állni hagyom kb. 1 óráig, majd lisztbe forgatom. Ezután serpenyőben, olíva olajon hirtelen (1-2 percig) sütjük. Ezután jénai tálba helyez...
2010-04-23 06:41:32
finomságok
... reszelt sajt, 1 db húsleveskocka, pici bazsalikom, 1 dl olívaolaj, 4-5 evőkanál liszt, 2 db fokhagymagerezd.


A combról eltávolítom a bőrt, ezután a csirkemellel együtt bevagdalom, megszórom sóval és bazsalikommal. Ezután állni hagyom kb. 1 óráig, majd lisztbe forgatom. Ezután serpenyőben, olíva olajon hirtelen (1-2 percig) sütjük. Ezután jénai tálba helyezzük ...
2010-02-15 17:05:58
csirke,kacsa marha ételek
EGYÉB CSIRKEÉTELEK

CSIRKEROLÁD
Hozzávalók: 2 adagnyi maradék csirkepaprikás levével együtt, 1 doboz gyorsfagyasztott leveles tészta, 1 dl sűrű tejföl, 5 dkg reszelt füstölt sajt, 1 tojássárga.



A csirkepaprikást leszűröm és kicsontozom, majd nagyon apróra vágom vagy ledarálom. Összekeverem a saját mártásával, a tejföllel, a reszelt sajttal. ...
2010-01-31 09:17:36
1 
Címkék: Bogár Zoltán, EGYÉB CSIRKEÉTELEK, tészta kenéséhez, fejes káposztát, füstölt szalonnát, káposztát rádobva, sonkát apróra, húsmasszát összegyúrom, lángosokat forró, enyém vagy, combról eltávolítom, csirkemellel együtt, csirkepaprikást leszűröm, saját mártásával, reszelt sajttal, gyorsfagyasztott, fokhagymagerezd, lángostésztával, csirkepaprikást, csirkepaprikás, húsleveskocka, bazsalikommal, csirkemellel, előkészítése, összekeverem, csirkeételek, lángostészta, megtisztítom, mennyiségben, férfikezedet, csirkerolád, kicsontozom, serpenyőben, eltávolítom, kiolvasztom, összegyúrom, fürdőkádban, tojássárga, finomságok, hozzávalók, húsmasszát, lángosokat, bazsalikom, bevagdalom, mártásával, csomborral, férfikezed, kisütéshez, késhegynyi, lereszelem, törülköző, megszórom, ledarálom, szalonnát, kenéséhez, tejföllel, káposztát, borsikafű, menekülés, helyezzük, olívaolaj, válaszolj, szeretném, leszűröm, kedvedre, csapzott, vagdalom, evőkanál, borsozom, hirtelen, zsírjára,
© 2013 TVN.HU Kft.