|
|
|
... mentalitással.
13. Az erősségeidet fejleszd.
Kétfajta filozófia mentén lehet haladni. Az egyik azt mondja, hogy amiben gyenge vagyok, azt hozom fel átlagosra, a másik szerint azt fejlesztem kiválóra, amiben eleve jó vagyok. Minden nagy személyiségfejlesztő guru egyetért abban, hogy ez utóbbi a helyes.
14. Ne legyél... |
2016-03-16 13:54:18 |
|
|
|
|
|
|
... kevés burgonyaliszt.
Abból az edényből, amelyben a kacsa sült, leöntjük a zsírt, felengedjük a borjú alaplével, felforraljuk és leszűrjük. Serpenyőben kevés cukrot pirítunk világosra, 1 kanál ecetet adunk hozzá, feleresztjük a leszűrt alaplével, felforraljuk, és kevés vízzel elkevert burgonyaliszttel olajsűrűségűre besűrítjük. Hozzátesszük a finommetéltre vágott megfő... |
2010-12-13 05:01:30 |
|
|
|
|
|
|
... kevés burgonyaliszt.
Abból az edényből, amelyben a kacsa sült, leöntjük a zsírt, felengedjük a borjú alaplével, felforraljuk és leszűrjük. Serpenyőben kevés cukrot pirítunk világosra, 1 kanál ecetet adunk hozzá, feleresztjük a leszűrt alaplével, felforraljuk és kevés vízzel elkevert burgonyaliszttel olajsűrűségűre, besűrítjük. Hozzátesszük a finommetéltre vágott megfő... |
|
2010-12-10 22:39:36 |
|
|
|
|
|
|
... ecet, kevés burgonyaliszt.
Abból az edényből, amelyben a kacsa sült, leöntjük a zsírt, felengedjük a borjú alaplével, felforraljuk és leszűrjük. Serpenyőben kevés cukrot pirítunk világosra, 1 kanál ecetet adunk hozzá, feleresztjük a leszűrt alaplével, felforraljuk és kevés vízzel elkevert burgonyaliszttel olajsűrűségűre, besűrítjük. Hozzátesszük a finommetéltre vágott megfő... |
|
2010-11-29 05:10:51 |
|
|
|
|
|
|
... ecet, kevés burgonyaliszt.
Abból az edényből, amelyben a kacsa sült, leöntjük a zsírt, felengedjük a borjú alaplével, felforraljuk és leszűrjük. Serpenyőben kevés cukrot pirítunk világosra, 1 kanál ecetet adunk hozzá, feleresztjük a leszűrt alaplével, felforraljuk és kevés vízzel elkevert burgonyaliszttel olajsűrűségűre, besűrítjük. Hozzátesszük a finommetéltre vágott megfő... |
2010-11-29 05:06:22 |
|
|
|
|
|
|
...
... |
2010-11-23 19:11:51 |
|
|
|
|
|
|
Törőcsik Mari-Halk szerenád-60 ... |
2009-11-23 17:01:24 |
|
|
|
|
|
|
...... |
2009-10-11 14:41:57 |
|
|
|
|
|
|
Párizsi szelet
Hozzávalók: 60 deka sertéscomb, 2 tojás, 4 deka liszt, só, zsír a kisütéshez.
A párizsi szeletet a rántott húshoz hasonlóan készítjük el, azzal a különbséggel, hogy kiveregetés és sózás után, csak lisztbe és felütött tojásba mártjuk, majd így tesszük bőséges forró zsírba, majd szép piros ropo-gósra sütjük.
... |
2006-09-19 10:58:36 |
|
|
|
|