Belépés
Sajttorta
... darált keksszel, majd a tortaforma /25cm/ aljára nyomkodjuk.
Egy tálban géppel kikeverjük a krémsajtot, tejszínt, citromlét, cukrot, vanília aromát, baracklekvárt és a kevés vízben feloldott zselatint.
Az egészet a tortaformába töltjük, elsimítjuk, és a hűtőbe tesszük 1-2 órára.
A tortánkat kivesszük, a tetejét kirakjuk vékonyra szeletelt barackkal, majd ráöntjük a ...
2018-12-13 16:39:11
Ismét menetrend szerint járnak a vonatok a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon
...
Közleményük szerint az EURegio vonatok már a teljes útvonalon közlekednek, nem kell pótlóbuszokra átszállni. Hegyeshalomnál feloldották a korlátozásokat - írták....
2018-12-13 15:31:54
Feloldották az útzárat Enying határában, ahol korábban világháborús gránátokat találtak
...
Markovics Zita közölte: a tűzszerészek hétfőn és csütörtökön összesen tizenhét, 122 milliméteres szovjet gyártmányú tüzérségi gránátot, valamint kilenc, ezekhez tartozó gránáthüvelyt találtak.
A tűzszerészek elszállították a gránátokat és lőszerhüvelyeket, amelyeket később, a honvédség központi gyűjtőhelyén megsemmisítenek.
A Balatonvilágos szélén vezető 7116-os út ...
2018-12-07 15:01:55
Világháborús gránátokat találtak Enying határában
... tartozó, lőport tartalmazó lőszerhüvelyt találtak a 7-es és a 7116-os út közös körforgalma közelében, ahol már hétfőn is találtak robbanótesteket ott dolgozó munkások. A 7116-os út lezárását feloldották csütörtök délután.
A tűzszerészek elszállították a gránátokat és lőszerhüvelyeket, amelyeket később, a honvédség központi gyűjtőhelyén megsemmisítenek.
A Balatonvilágos s...
2018-12-06 17:08:44
Kercsi incidens - Kijev: Oroszország részlegesen feloldotta az ukrán kikötők blokádját az Azovi-tengeren
...
Hétfőn már közlekedtek hajók a Kercsi-szoroson át mindkét irányba. Az orosz fél továbbra is megállítja a hajókat, átvizsgálja azokat, mint korábban, de legalább részlegesen helyreállt a közlekedés - idézte a sajtóosztály a minisztert.
Omeljan szavai szerint jelenleg még 17 hajó vár behajózásra az Azovi-tengerre, 1 pedig kihajózásra onnan, és további 9 hajó áll bent a ki...
2018-12-04 11:41:19
Robbanótesteket találtak Enying határában, feloldották az útzárat
...
Markovics Zita közölte: a tűzszerészek négy 122 milliméteres második világháborús orosz repeszromboló gránátot azonosítottak, és ugyanennyi gránáthüvelyt találtak. A robbanótesteket a tűzszerészek megsemmisítésre a központi gyűjtőhelyre szállították - közölte a kommunikációs tiszt.
A munkások az enyingi körforgalom (a 7-es és a 7116-os út közös körforgalma) közelében buk...
2018-12-03 15:01:13
Majtényi Erik
... föl, de el ne engedj:
a szorításod kell, nem a kegyelmed!
Az áram másik pólusa - anélkül
a görcsös gond mosollyá sose békül.
A tétova gyöngédség, amely olykor
feloldott, ritka ötpercekbe torkoll,
hogy meglássam bennük, mint sötétkamra
tótágast álló, tűnő képeit,
szigorún titkolt szenvedélyeid,
s hogy tudjam akkor: sohasem hagysz magamra...
2018-11-27 19:30:06
A termőföldek negyedének virágzó növényekkel való bevetése megmenthetné a méheket
... az Európai Unió tagállamaiban például betiltották a széles körben használt neonikotinoid hatóanyagú rovarölőket, míg Brazíliában, a világ egyik legnagyobb élelmiszerexportáló államában feloldották a rovarirtók használatát.

Christmann öt éven át tette próbára "alternatív beporzókkal való gazdálkodás" nevű gyakorlatát. Ennek lényege, hogy a termőföldeken minden negyedik m...
2018-11-23 18:02:32
Feloldották Németországban Oszama bin Laden egy állítólagos egykori testőrének kitoloncolási tilalmát
...
A jogerős döntés alapján a közveszélyes iszlamistaként számon tartott tunéziai férfit nem kell visszaszállítani a hazájából Németországba. A személyes adatok védelméről szóló jogszabályok alapján Sami A. néven azonosított menedékkérőnek a német nyilvánosságban nagy figyelemmel követett ügye így lezárulhat.
Sami A.-t júliusban toloncolták Tunéziába. Hazaszállítása előtt e...
2018-11-21 21:40:51
Hasogdzsi-ügy - Török védelmi miniszter: lehet, hogy a gyilkosok kivitték Törökországból a holttestet
... Tayyip Erdogan török elnök külpolitikai tanácsadója, Yasin Aktay, illetve a Sabah című, kormányközeli török napilap később azt állította, hogy a feldarabolt holttestet feltehetően savban feloldották.
Ugyanakkor az ügyben illetékes szaúdi ügyészség vádirata szerint Hasogdzsival azután végeztek a főkonzulátuson, hogy ellenállt a hazaszállítása céljából Isztambulba érkező szaúdi...
2018-11-18 16:26:16
1 2 3 .............................182 183 ...............273 274 ...............363 364 365 
Címkék: Majtényi Erik, Feloldották Németországban Oszama, Markovics Zita, Európai Unió, Sami, Tayyip Erdogan, Yasin Aktay, útzárat Enying, ukrán kikötők, termőföldek negyedének, állítólagos egykori, gyilkosok kivitték, tálban géppel, kevés vízben, tortaformába töltjük, hűtőbe tesszük, tortánkat kivesszük, tetejét kirakjuk, teljes útvonalon, tűzszerészek hétfőn, tűzszerészek elszállították, honvédség központi, tűzszerészek négy, tűzszerészek megsemmisítésre, központi gyűjtőhelyre, kommunikációs tiszt, enyingi körforgalom, szorításod kell, áram másik, görcsös gond, tétova gyöngédség, széles körben, világ egyik, rovarirtók használatát, termőföldeken minden, jogerős döntés, közveszélyes iszlamistaként, hazájából Németországba, személyes adatok, német nyilvánosságban, feldarabolt holttestet, ügyben illetékes, hazaszállítása céljából, visszaszállítani, lőszerhüvelyeket, megsemmisítenek, robbanótesteket, nyilvánosságban, megsemmisítésre, menedékkérőnek, törökországból, iszlamistaként, németországban, korlátozásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.