Belépés
Idézetek a szerelemről...
... jobbak szeretnénk lenni, mint amilyenek vagyunk."

"A szerelem nem a másik emberben van, hanem bennünk. Mi ébresztjük föl magunkban.
De ahhoz, hogy fölébreszthessük, szükségünk van a másikra.""Amikor egymásra néznek, előbb megfényesedik, m...
2010-03-18 18:57:11
Itt és most
... körülvesszük magunkat. Változtathatunk ezen. Összefogással, talán. A bölcsek megint csak bölcsen azt mondják: ,,Bizalommal tekints a jövőbe!"

Tegyük fel a kérdést magunkban, tekintsünk a jövőbe, remélhetőleg a repülő autómobilokon és a nejlonruhákon kívül mást is megláthatunk.

Forrás:http://ylosom3.blogter.hu/245 487/itt_es_most
...
2010-03-17 20:39:20
Azori szigetek Atlantisz volt
...
Vista hírek


Azori-szigetek: a természet szanatóriuma

Szerző: Farkas Anita/Világjáró


Van egy vulkanikus szigetcsoport az Atlanti-óceán közepén, valahol félúton Európa és Amerika között. Egy különös vidék, ahol a helyiek szent meggyőződéssel ápolják a legendát, miszerint földjük hajdanán a rejtélyes Atlantisz része volt.
...
2010-03-13 08:18:38
Lazarev Oleg Alekszandrovics
... át, át a fényen,
Ne aggódj hát, ha nem látod,
Hisz mindig itt van, körbevett
Ha igazán érezzük, ne aggódjunk,
Elérhető, mint természetnek hangja
És a ragyogást magunkban megtaláljuk
Nincs vissza út, nincs idő most arra
Mind azt, amiért éltél, más és más időkön át
Nem felejtheted el, nem, nem most,
Mert a Mester műve nem nevetésre titulá...
2010-03-12 22:19:45
Horoszkóp
... nő majd! Ne rontsuk el a jó lehetőségeinket!

Szerelem: Ma kihűlnek az érzelmek, helyükbe lép a függetlenség iránti vágy. A kötelékek oldódnak. Jó, ha ezt tudatosítjuk magunkban, így nem fogunk neheztelni partnerünkre. Ma talán az sem baj, ha külön-külön, inkább a barátainkkal megyünk szórakozni.

HarmoNet tipp a mai napra: A mai nap alkalmas arra...
2010-03-12 15:47:36
Winnetou II./10. rész
... sóhajtott, s arra kellett gondolnom, hogy súlyos teher nyomja a lelkét. Nem akartam faggatni, s nem szóltam semmit, de kisvártatva így folytatta:

- Van egy láthatatlan bíró, akit magunkban hordozunk, és akit nem lehet hazugságokkal megtéveszteni. Néma, és mégis beszél, éjjel-nappal szüntelenül halljuk, amint ítélkezik fölöttünk.

- Hogy jutnak eszébe ilyen söt...
2010-03-12 13:47:31
Amíg fiatalok
Amíg fiatalok vagyunk, sokáig azt mondogatjuk magunkban, az élet igazából majd csak később kezdődik. Egy nap aztán azon vesszük észre magunkat, hogy az a "később" már el is múlt.
Francois Lelord...
2010-03-12 13:20:13
A megromlás előtt..
... lelkesen dolgozol, elveszíted a győzelmet, ha a büszkeségre való hajlamot nem veted ki magadból, és nem rendeled alá magad a Szentlélek vezetésének... A büszkeség - ha tápláljuk magunkban - megrontja minden elmebeli képességünket, amelyeket a kegyelem áldássá tett volna, ha befogadjuk. Azok a győzelmek, amelyek az élet illatává válhattak volna, ha Istennek adjuk a dics...
2010-03-12 11:34:13
"Tisztesség előtt alázatosság"
... komolyan és lelkesen dolgozol, elveszíted a győzelmet, ha a büszkeségre való hajlamot nem veted ki magadból, és nem rendeled alá magad a Szentlélek vezetésének... A büszkeség ha tápláljuk magunkban megrontja minden elmebeli képességünket, amelyeket a kegyelem áldássá tett volna, ha befogadjuk. Azok a győzelmek, amelyek az élet illatává válhattak volna, ha Istennek adjuk a dicsős...
2010-03-12 09:06:02
101-es szoba
... írja alá, hogy majd úgyis elküldi normakontrollra az Alkotmánybírósághoz, vagy vissza a parlamentnek megfontolásra.

Azonban nem így történt. És most tegyük fel a kérdést magunkban: Meglepődtünk?

Talán egy kicsit igen, de ez megint jó példa volt arra, hogy ezeknek semmit se higgyünk el, hogy ezekről a legkisebb jószándékot se feltételezzük. Aki patkány ...
2010-03-11 14:57:38
1 2 3 ......................277 278 ...........414 415 416 417 ............554 555 
Címkék: Lazarev Oleg Alekszandrovics, Winnetou II, Farkas Anita, Francois Lelord, megromlás előtt, másik emberben, bölcsek megint, kérdést magunkban, repülő autómobilokon, nejlonruhákon kívül, természet szanatóriuma, vulkanikus szigetcsoport, különös vidék, helyiek szent, rejtélyes Atlantisz, ragyogást magunkban, függetlenség iránti, kötelékek oldódnak, barátainkkal megyünk, láthatatlan bíró, élet igazából, büszkeségre való, büszkeség &#8211, kegyelem áldássá, élet illatává, parlamentnek megfontolásra, kicsit igen, legkisebb jószándékot, fölébreszthessük, alekszandrovics, normakontrollra, lehetőségeinket, változtathatunk, meggyőződéssel, képességünket, hazugságokkal, megtéveszteni, szigetcsoport, autómobilokon, megfontolásra, nejlonruhákon, feltételezzük, megfényesedik, összefogással, természetnek, barátainkkal, parlamentnek, körülvesszük, tudatosítjuk, szanatóriuma, függetlenség, megláthatunk, partnerünkre, remélhetőleg, meglepődtünk, vezetésének, szüntelenül, büszkeségre, mondogatjuk, felejtheted, szerelemről,
© 2013 TVN.HU Kft.