Belépés
Koronavírus - Szijjártó: 30-40 magyar utas van a Mexikóban vesztegzár alá helyezett turistahajón
...
Szijjártó Péter közölte: a kormány két családdal közvetlen kapcsolatban áll.
Azt mondta, hogy a tengerjárón ketten az influenzára jellemző tüneteket mutatnak, az első jelentések szerint azonban ennek nincs köze az új koronavírushoz.
A Meraviglia nevű hajó csütörtökön köthetett ki a mexikói Cozumel-szigeten, fedélzetén mintegy 6000 emberrel. A hajótól korábban Jamaic...
2020-02-28 11:41:32
Szijjártó: a magyar-horvát kapcsolat kiváló, de sokkal jobb is lehetne
... milliárd euró (mintegy 848 milliárd forint) fölé ment ez az érték. Nőtt a Horvátországba irányuló magyar turistaforgalom is: 644 ezer magyar utazott a szomszédos államba 2019-ben - közölte Szijjártó Péter.
A magyar kormány 527 drávaszögi kis- és közepes vállalkozót támogatott tavaly 1,8 milliárd forinttal, így a Drávaszögben 2,7 milliárd forintnyi beruházás valósult meg - mon...
2020-02-28 11:32:03
Koronavírus - Szijjártó: további két hétig tartják karanténban a Japánnál veszteglő hajó személyzetét
...
Szijártó Péter közölte, hogy a hajón lévő magyar állampolgárok jól vannak, jelenleg is tünetmentesek, de mivel a személyzet tagjai, további két hét karantén vár rájuk is.
A minisztérium kapcsolatban marad velük, és ezután is mindenben segíti őket - tette hozzá.
A Diamond Princesst a jövő héten az utolsó utas is elhagyhatja. Az idősebbeket a japán hatóságok döntése...
2020-02-15 23:32:11
Ministrul ungar de externe: diplomaţi maghiari vor ajuta integrarea Moldovei în UE
..."UE are nevoie de succese, de poveşti de succes, iar un astfel de succes ar putea fi Parteneriatul Estic, în care Republica Moldova are un rol foarte important", a spus Péter Szijjártó.Ministrul a subliniat că Moldova are un acord de liber schimb cu UE, dar este, de asemenea, şi membru observator al Uniunii Economice Eurasiatice."Atunci când vorbim despre Parteneriatul Estic, ne re...
2020-02-04 11:51:46
Szijjártó: magyar diplomaták segítik Moldova uniós integrációját
... együttműködés.
"Az EU-nak szüksége van sikerekre, sikertörténetekre, és egy ilyen sikertörténet lehet a keleti partnerség, amelyben a Moldovai Köztársaságnak nagyon fontos szerepe van" - mondta Szijjártó Péter.
A miniszter kiemelte, hogy Moldovának szabadkereskedelmi megállapodása van az EU-val, de egyben megfigyelő tag az Eurázsiai Gazdasági Unióban is.
"Amikor mi ...
2020-02-04 10:01:11
Koronavírus - Budapesten vannak a Vuhanból elhozott magyarok
... Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára telefonon az MTI-nek kiemelte: a magyarok tünetmentesek, jól vannak.
Hozzátette: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter még vasárnap jegyzékben fejezi ki köszönetét Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszternek a magyar állampolgároknak nyújtott segítségért.
Mülle...
2020-02-02 20:52:30
Koronavírus - Menczer: megérkeztek Franciaországba, és tünetmentesek a Vuhanból elhozott magyarok
... országos tisztifőorvos és az egészségügyi kormányzat irányítása mellett a mentőszolgálat fogadja őket, és a budapesti Szent László Kórházban lesznek elkülönítve megfigyelés alatt.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter még vasárnap jegyzékben fejezi ki köszönetét Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszternek a magyar állampolgároknak nyújtott segítségért - közölte Me...
2020-02-02 16:42:40
Szijjártó: folytatni kell a gazdasági dimenzióváltást
...
Szijjártó Péter kifejtette, hogy a kormány idén a technológiai színvonal, a hozzáadott érték és a kutatási-fejlesztési tartalom alapján dönt a beruházási támogatásokról.
Átalakított ösztönzési rendszerének köszönhetően Magyarország az erősödő globális versenyben is vonzó befektetési célpont maradhat - tette hozzá.
A miniszter kiemelte az autóipari beruházások, azo...
2020-01-28 21:02:09
Szijjártó: a gyógyszeripar kulcsszerepet játszik a magyar gazdaság dimenzióváltásában
...
Szijjártó Péter közölte: a magyar gazdaság teljesítményét alapvetően meghatározza az ország exportteljesítménye.
A magyar export és a GDP aránya 85 százalékos, ami európai szinten kimagasló arány - tette hozzá.
Szijjártó Péter kiemelte, 2018-ban a magyar gyógyszeripar soha nem látott mennyiségben exportált, forgalma 5,3 milliárd eurót tett ki, ami nemzetgazdasági ...
2020-01-28 18:12:20
Koronavírus - Szijjártó: a KKM sem belföldön, sem külföldön nem tud magyar érintettről
... hozzá a miniszter, jelezve: az európai uniós (EU-) tagországok között szoros koordináció működik, a franciák, németek, portugálok szervezik állampolgáraik kimentését, légi úton.
Szijjártó Péter hangsúlyozta: Magyarország mindhárom országgal felvette a kapcsolatot, hogy a Kínát elhagyni akaró hét magyar kiutaztatását meg lehessen szervezni.
Hozzáfűzte, a külügymisztérium ...
2020-01-28 17:42:21
1 2 3 .............320 321 ......481 482 ......640 641 642 
Címkék: Szijjártó Péter, Szijártó Péter, Diamond Princesst, Parteneriatul Estic, Republica Moldova, Péter Szijjártó, Uniunii Economice Eurasiatice, Moldovai Köztársaságnak, Eurázsiai Gazdasági Unióban, Jean-Yves Le Drian, Szent László Kórházban, magyar-horvát kapcsolat, gazdasági dimenzióváltást, gyógyszeripar kulcsszerepet, magyar gazdaság, tengerjárón ketten, influenzára jellemző, első jelentések, mexikói Cozumel-szigeten, hajótól korábban, szomszédos államba, magyar kormány, hajón lévő, személyzet tagjai, minisztérium kapcsolatban, jövő héten, utolsó utas, japán hatóságok, spus Péter, ilyen sikertörténet, keleti partnerség, miniszter kiemelte, magyarok tünetmentesek, magyar állampolgároknak, egészségügyi kormányzat, mentőszolgálat fogadja, budapesti Szent, kormány idén, technológiai színvonal, hozzáadott érték, beruházási támogatásokról, erősödő globális, autóipari beruházások, magyar export, magyar gyógyszeripar, európai uniós, állampolgároknak, megjelenítéséért, külügymisztérium, franciaországba,
© 2013 TVN.HU Kft.