Belépés
Novák: 12 év családbarát és 8 év családellenes kormányzás volt az elmúlt húsz évben
... forint volt a harmadik gyerek után. Hozzátette: otthonteremtési program nem volt, nem véletlen, hogy devizahitelekbe kényszerítették a családokat, valamint nem volt gyed extra, illetve automatikusan csak a kisebb gyerek után járó családtámogatást kapták meg a szülők, a gyerek után járó pótszabadságot pedig csak az egyik szülő vehette igénybe.
Rámutatott: innen indultak el 201...
2018-12-18 14:01:40
Andrzej Duda jóváhagyta a legfelsőbb bíróság tagjainak nyugdíjazására vonatkozó törvénymódosítást
... Gersdorf már októberben újbóli munkába állásra szólította fel nyugalmazott kollégáit, mindnyájan azóta be is járnak a munkahelyükre. Hivatalos lengyel álláspont szerint az intézkedés nem automatikusan vonta maga után a bírói mandátumok megújítását, ennek előfeltétele ugyanis a vonatkozó lengyel törvény megfelelő, Duda által hétfőn jóváhagyottmódosítása volt.
Varsó a módosítá...
2018-12-17 21:03:06
Hosszú Katinka az év legjobbja a FINA-nál
... ha ez az utolsó simítások éve lenne, és ne kellene utána már kapkodni. Jó lenne, ha a világbajnokságon már esetleg egyéni csúcsokat úsznék."
Petrov Árpád tanítványa sikerével automatikusan megkapta a legjobb edzőnek járó elismerést.Elmondta: amikor nyár végén elkezdték Hosszúval a közös munkát, nem számított rá, hogy ilyen sikeresek lesznek.
"Azt hittem, sokkal nehezebb...
2018-12-16 16:45:45
A magyar férfi vízilabda-válogatott az év csapata a FINA-nál
... eredményei számítottak bele, előbbiben a magyar csapat ezüstérmes lett, utóbbit pedig megnyerte.
Az elismerés kapcsán Märcz Tamás szövetségi kapitány - aki csapata sikerével automatikusan az év legjobb edzője lett - az MTI-nek azt mondta: "Nagyon nehéz egy olyan évben jól teljesíteni, amikor ennyi esemény van. Nem volt könnyű a formaidőzítés. Sajnos a számunkra rendkívül érté...
2018-12-16 16:05:43
Női kézilabda Eb - A csapatkapitány maradéktalanul elégedett
... jövő decemberi, kumamotói világbajnokságra.
A magyar csapat hetedik helye jó pozíciót jelent az olimpiai selejtező szempontjából. A vb-ről a 2-7. helye...
2018-12-13 09:41:49
Országgyűlés Hivatala: törvényes volt a szavazási eljárás
... hozzátéve: a rendszer ugyanis enélkül is alkalmas arra, hogy a politikai megállapodás alapján elfogadott ülésrendben a saját üléshelyéről szavazó képviselőt név szerint azonosítsa.
Az automatikusan rögzített szavazási eredmények nyilvánosak, az Országgyűlés honlapján megismerhetők - írta a hivatal megjegyezve: az ellenzéki képviselők is ily módon adták le voksukat az akciót k...
2018-12-12 22:13:06
Külföldi sajtó Magyarországról - Izraeli lap: Orbán Viktor jó a zsidóknak
... szemben a másik lehetőséggel, az antiszemitizmussal vádolt Jeremy Corbin brit munkáspárti vezérrel szemben.
A lap szerint az Orbán Viktort gyűlölő nemzetközi zsidó szervezetek automatikusan a magyar miniszterelnökkel szembehelyezkedő, liberális Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke pártjára álltak, noha a magyar kormány rengeteget...
2018-12-12 15:42:37
Új jogállás jön létre a honvédelmi alkalmazottaknak
... többletjuttatás jár a közalkalmazottakéhoz képest. Többletkötelezettség, hogy különleges jogrend idején a honvédelmi alkalmazott nem élhet a lemondás és a rendkívüli lemondás jogával.
Automatikusan honvédelmi alkalmazottá válik az, aki jövő január 1-jén honvédelmi szervezetnél közalkalmazotti jogviszonyban dolgozik.
Ezen jogviszony szerint dolgoznak majd a nem hivatáso...
2018-12-12 13:31:27
Elutasította az Ab a plakáttörvényt támadó indítványt
... álláspontjuk szerint azokat a házszabályi rendelkezés megsértésével fogadták el. Ezzel kapcsolatban az Ab azt emelte ki: önmagában a házszabály valamely rendelkezésének megsértése nem okozza automatikusan a törvény közjogi érvénytelenségét. Az alaptörvény sérelme akkor állapítható meg, ha a törvényhozási eljárás a házszabály közvetlenül az alaptörvényből fakadó rendelkezéseit sért...
2018-12-12 10:21:18
EP-választás - Hivatalosan is Frans Timmermans lett az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje
... EP-ben, elemzők szerint a többséghez legalább három képviselőcsoport szavazataira lesz szükség, ez pedig komoly alkupozícióba hozhat más pártokat. Ráadásul még az sem biztos, hogy automatikusan a csúcsjelölti rendszert fogják alkalmazni, miután ezt több tagállam is elveti.
A csúcsjelölti rendszer már legutóbb is vitákat váltott ki, mivel az EU alapszerződése értelmében az Eu...
2018-12-08 15:46:46
1 2 3 ..............350 351 .......526 527 ........700 701 702 
Címkék: Andrzej Duda, Hosszú Katinka, Országgyűlés Hivatala, Orbán Viktor, Frans Timmermans, Európai Szocialisták Pártjának, Petrov Árpád, Märcz Tamás, Jeremy Corbin, Orbán Viktort, Heisler András, Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének, elmúlt húsz, legfelsőbb bíróság, magyar férfi, csapatkapitány maradéktalanul, szavazási eljárás, honvédelmi alkalmazottaknak, plakáttörvényt támadó, harmadik gyerek, kisebb gyerek, gyerek után, egyik szülő, bírói mandátumok, vonatkozó lengyel, utolsó simítások, legjobb edzőnek, közös munkát, magyar csapat, elismerés kapcsán, olyan évben, számunkra rendkívül, olimpiai selejtező, rendszer ugyanis, politikai megállapodás, saját üléshelyéről, automatikusan rögzített, hivatal megjegyezve, ellenzéki képviselők, másik lehetőséggel, magyar miniszterelnökkel, magyar kormány, honvédelmi alkalmazott, rendkívüli lemondás, házszabályi rendelkezés, házszabály valamely, törvény közjogi, alaptörvény sérelme, törvényhozási eljárás, házszabály közvetlenül, alaptörvényből fakadó,
© 2013 TVN.HU Kft.