|
|
|
... sót.
Összekeverjük a kávét, tejet és az aromákat, majd hozzáadjuk a kikevert cukros margarinhoz. Vé... |
2010-10-29 05:01:54 |
|
|
|
|
|
|
... cukorral, a tejjel és a vajjal habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztes keveréket és az almákat.
4. A muff... |
|
2010-10-25 21:01:54 |
|
|
|
|
|
|
... tojással megkenjük a kalácsot. 180 °C-ra előmelegített sütőben 35 percig sütjük. A sütés félidejében alufóliával letakarjuk. Rácson hűlni hagyjuk.
6. A két kör alakú mélyedésbe belekanalazzuk a tölteléket.
7. Elkészítjük a mázat: 2 evőkanálnyi porcukrot simára keverünk 1 teáskanálnyi citromlével. Kisebb zacskóba töltjük, pici lyukat vágunk annak a sarkára, majd a m... |
2010-10-16 20:38:47 |
|
|
|
|
|
|
... tojással megkenjük a kalácsot. 180 °C-ra előmelegített sütőben 35 percig sütjük. A sütés félidejében alufóliával letakarjuk. Rácson hűlni hagyjuk.
A két kör alakú mélyedésbe belekanalazzuk a tölteléket.
Elkészítjük a mázat: 2 evőkanálnyi porcukrot simára keverünk 1 teáskanálnyi citromlével. Kisebb zacskóba töltjük, pici lyukat vágunk annak a sarkára, majd a mázat a kalác... |
|
2010-10-16 10:46:14 |
|
|
|
|
|
|
... összekeverjük a liszttel.
A tojásokat, a kétféle cukrot habosra keverjük. Beletesszük az olvasztott vajat, elkeverjük, majd a tejet is és ezzel is jól elkeverjük. Ezután belekanalazzuk a sütőporos lisztet és jól elkeverjük. Amikor eldolgoztuk, hozzáadjuk az olajat és krémes állagúra keverjük.
A sütőformát kivajazzuk vagy papírt teszünk bele. Jöhet a tészta. É... |
|
2010-10-14 21:31:14 |
|
|
|
|
|
|
... keverünk össze, amit ugyancsak a zsemlekockákhoz öntünk. Ezt összekeverjük és hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét. Ebből lesz a szufflé. Kis hőálló edényeket zsemlemorzs... |
2010-10-03 10:40:38 |
|
|
|
|
|
|
... 2. A burgonyába keverjük a vajat, a sajtot, sót, borsot és a friss fűszernövényeket, valamint annyi tejet, amennyit felvesz.
3. Egy köralakú hőálló tá... |
2010-09-28 12:56:29 |
|
|
|
|
|
|
... parmezán felét és az előzetesen, serpenyőben ropogósra pirított bacondarabkákat.
5. A tölteléket sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet is és belekanalazzuk a hagymákba.
6. A félretett morzsát összekeverjük a maradék parmezánnal és megszórjuk vele a hagymák tetejét. Az egészet kevés olívaolajjal spricceljük.
7. 200 fokra előmele... |
2010-09-21 06:24:28 |
|
|
|
|
|
|
... kapnunk.)
4. Előkészítjük a gyümölcsöket is: megmossuk, kimagozzuk, feldaraboljuk igény szerint.
5. A kelt tésztakarikák közepébe mélyedést nyomunk az ujjunkkal, belekanalazzuk a túrós-pudingos tölteléket, a tetején elosztjuk a gyümölcsöket.
6. Végül megkenjük olvasztott vajjal a tészták szélét és előmelegítés nélkül kb. 20 perc alatt (a sütő fajtájától füg... |
2010-09-20 19:42:36 |
|
|
|
|