|
|
|
... keksz, majd a maradék krém. Végül a tet... |
2008-12-19 19:30:42 |
|
|
|
|
|
|
... sütjük.
A 6 dl tejet a megmaradt cukorral és a 2 csomag vaniliás pudinggal megfőzzük (aki akarja a tojások sárgáját is belekeverheti főzés közben, mert sárgább lesz tőle a puding- de nem kötelező), majd állandó kavargatás mellet lehűtjük, és közben belekeverjük a vaníl... |
|
2008-12-08 00:13:52 |
|
|
|
|
|
|
... öntünk bele. Ha megdermedt, főtt tojással és uborkaszeletekkel szépen kirakjuk, elrendezzük rajta a hűsdarabokat, majd a lével fölöntjük. Aki szereti, a hús közé a megfőtt zöldséget is belekeverheti. Legalább fél napig hűtőben dermesztjük, majd a formából kiborítva, felszeletelve tesszük tálra.
Csirkemájpástétom Dávid király módra
Hozzávalók 12 személyre: 50... |
2008-09-21 09:07:46 |
|
|
|
|
|
|
... keksz, majd a maradék krém. Végül a tetejét megszórjuk kókuszreszelékke... |
|
2008-06-12 16:41:23 |
|
|
|
|
|
|
... dl zöldségerőlevessel (kockából is készülhet). Friss bazsalkikomlevéllel díszítve tálald.
228 kcal
Plusz: vacsorára megszórhatod 2 dkg reszelt parmezánnal (80 kcal), vagy belekeverhetsz 1 pohár zöldfűszeres joghurtot.
Borsóleves
(2 adag)
Ezzel a levessel valósággal olvadnak a zsírpárnák, hiszen a csípős ízt előidéző anyagok kitűnően szabályozzá... |
|
2008-05-20 21:18:57 |
|
|
|
|
|
|
... keksz, majd a maradék krém. Végül a tet... |
2008-03-11 16:40:45 |
|
|
|
|
|
|
... ----Aszaljunk gyümölcsöt----
/aszalás, gyümölcs, szárítás/
--Az aszalás az egyik legősibb konzerválási módszer. Segítségével gyümölcsöt rakhatunk el magunknak télire. A szárított és aszalt gyümölcs nem csak különleges ízű, de az elpárologtatott víz miatt tápanyag-koncentrációja is jelentős. Lássuk, mit és miért érdemes aszalni télreR... |
2008-03-02 07:49:01 |
|
|
|
|
|
|
... szétfőjön. A sajtszószt elkészítem (felforrósítom a margarint, elkeverem benne a port, majd hozzáöntöm a tejet, és addig keverem, amíg felforr és besűrűsödik). Ha már elég szósz sűrűségű, belekeverhetem a hagymás-paprikás gombát.
Tálaláskor a palacsinta felére teszek szószt, összehajtom negyedbe, a tetejére reszelek sajtot, és átmelegítem.
Tanácsok:
Természete... |
2007-08-10 14:15:29 |
|
|
|
|
|
|
... dl zöldségerőlevessel (kockából is készülhet). Friss bazsalkikomlevéllel díszítve tálald.
228 kcal
Plusz: vacsorára megszórhatod 2 dkg reszelt parmezánnal (80 kcal), vagy belekeverhetsz 1 pohár zöldfűszeres joghurtot.
Borsóleves
(2 adag)
Ezzel a levessel valósággal olvadnak a zsírpárnák, hiszen a csípős ízt előidéző anyagok kitűnően szabályozzá... |
2007-06-27 16:22:41 |
|
|
|
|