Belépés
A mostoha fehércsoki
... keverés mellett melegíteni kezdjük. Ha a csokoládé teljesen felolvadt, és sűrűsödni kezd a krém, levesszük a tűzről. Szobahőmérsékleten hűlni hagyjuk. Ha kihűlt, hűtőszekrényben tovább dermeszthetjük.
A ganache a hőmérséklet csökkenésével egyre sűrűbb lesz. Ha süteménybe töltenénk, érdemes olyan állagúra hűteni, hogy könnyen dolgozhassunk vele, ha azonban bonbont készíthetnén...
2014-10-23 23:15:34
1 
Címkék: mostoha fehércsoki, csokoládé teljesen, hőmérséklet csökkenésével, hűtőszekrényben, dermeszthetjük, csökkenésével, dolgozhassunk, készíthetnén, hőmérséklet, fehércsoki, süteménybe, melegíteni, felolvadt, sűrűsödni, töltenénk, levesszük, csokoládé, teljesen, állagúra, hagyjuk, könnyen, érdemes, ganache, mostoha, bonbont, kezdjük, mellett, azonban, keverés, sűrűbb, hűteni, kihűlt, tűzről, tovább, olyan, egyre, hűlni,
© 2013 TVN.HU Kft.