|
|
|
... olaj
Elkészítés:
A sütőt felmelegítjük 170 fokra. A megmosott és szárazra törölt padlizsánt hosszában kb. 1 cm vastagságúra vágjuk, majd mindegyik oldalán kb. 4-4 percig grillezzük a sütő legfelső helyén. Palacsintasütőben kevés olajon megsütjük a hosszában 1 centisre vágott paprikacsíkokat, majd kiszedjük egy tálba, és az olajon megsütjük az 1 cm vastagságúr... |
2010-08-16 10:18:18 |
|
|
|
|
|
|
... összekeverjük a többi hozzávaló... |
|
2010-08-15 14:31:46 |
|
|
|
|
|
|
A nyárban az egyik legjobb dolog a grillezés, és még koránt sincs vége a grillszezonnak, sőt! Ilyenkor elmaradhatatlan a jó beszélgetés, a füst illata, a pácolt földi javak mellé tálalt gazdag saláták, egy pohár hűs bor vagy sör. Bár legtöbben a hússütéssel azonosítják ezt a kerti mulatságot, azért a v... |
2010-08-12 13:26:15 |
|
|
|
|
|
|
... kapok, majd a cukkiniket hőálló üvegedénybe helyezve megtöltöm. Tetejét félbevág... |
|
2010-08-12 08:35:01 |
|
|
|
|
|
|
... 12 db fekete olívabogyó
* 1 evőkanál borecet
* egy csipet provence-i fűszerkeverék
* só
* bors
elkészítés
Hús készítése:
1. A megtisztított csirkemellet rátesszük folpack fóliával letakart vágódeszkára, majd a fóliával letakarjuk, ... |
|
2010-08-02 21:00:01 |
|
|
|
|
|
|
Grillezett csirkemell salátával, sültburgonyagerezdekkel
hozzávalók 4 főre
* 4 db csirkemellfilé
* 2 ek extra szűz olívaolaj
* 2-3 ek házi vagy teavaj
* kakukkfű
* fűszersó
A héjas sültburgonyához:
* 50 dkg burgonyagerezd (fagyasztott héjas krumpli)
* oregánó
* fehérbors... |
2010-08-02 13:18:10 |
|
|
|
|
|
|
Grillezett csirkemell salátával, sültburgonyagerezdekkel
* 4 db csirkemellfilé
* 2 ek extra szűz olívaolaj
* 2-3 ek házi vagy teavaj
* kakukkfű
* fűszersó
A héjas sültburgonyához:
* 50 dkg burgonyagerezd (fagyasztott h... |
2010-08-02 12:30:53 |
|
|
|
|
|
|
...
Barátoknak , Barátokkal !!... |
2010-07-31 19:07:38 |
|
|
|
|
|
|
Húsok
A száraz húsok a grillen tovább száradhatnak, a zsíros húsok finomabbak, azonban kerüljük a túl zsíros húsokat, a kicsöpögő zsír meggyulladhat, és pillanatok alatt elég az étel.
A sertéshúsokhoz nagyon finom a két evőkanál olívaolaj, egy evőkanál méz, fél citrom leve, frissen őrölt bors, pici fokhagyma, gyömbér és Worcestershire szósz keverékéből álló... |
2010-07-27 21:21:41 |
|
|
|
|