Belépés
Tökös-mákos rétes
... réteslapot nedves konyharuhán kiterítjük, óvatosan lapokra szedjük. A lapokat egyesével, ecsettel vékonyan megkenjük olajjal, és 2-3 lapot egymásra fektetünk.
5. Az egyik szélére halmozzuk a töltelék 1/3 részét, megszórjuk egy kevés búzadarával, hogy a tök esetleges levét megfogja. Így nem ázik el a rétesünk.
6. Konyharuha segítségével óvatosan feltekerjük.
...
2010-07-01 22:47:52
x
... szalonnát apró kockára vágjuk ,kiolvasszuk,a zsírját leszűrjük róla.A szalonnazsírban felhevítjük a kaprot,hozzákeverjük a tejfölt,majd a kifőzött galuskát.megsózzuk,átforrósítjuk.
Tálra halmozzuk,vagy egyenesen a tányérokba tesszük,tetejére rámorzsoljuk a juhtúrót és meghíntjük a melegen tartott kisütött szalonnával.
Jó étvágyat hozzá!Nagyon laktatós!
#842
...
2010-06-10 12:24:24
x
... citrom reszelt héja
Elkészítés:
A tésztához valót összekeverjük, beleöntjük egy kikent, lisztezett tepsibe. A töltelék hozzávalóit is jól összekeverjük, és a tészta tetejére halmozzuk kiskanállal. Kb. 30 percig sütjük 160 fokon.A két tészta egymásba sül és olyan foltos lesz,mint a bocik háta.
Van még egy másik,nagyon egyszerű leírásom is,de hát persze,azt most mi...
2010-06-06 07:00:50
Őszibarackos pezsgős torta
... összekeverjük.
6. A kihűlt tortalapot a formában hagyjuk, rátesszük a krém felét, majd erre a pépes barackot, amit villával kicsit belekeverünk, hogy márványos legyen, majd erre halmozzuk a krém másik felét.
7. A tetejét kirakjuk a fél barackokkal és 1 órára hűtőbe tesszük.
8. 1,5 dl baracklében feloldjuk a maradék fél csomag zselatint és bevonjuk vele a to...
2010-05-31 19:17:22
Vakondtúrás torta
...
A hideg tejszínt kemény habbá verjük.
A főzés nélküli banán pudingport elkészítjük, beleforgatjuk a felvert tejszínt, majd a csokidarabokat is hozzá...
2010-05-04 20:45:32
Finomságok
... teszünk, kicsit megfonnyasztjuk, majd kevés vízzel felöntve puhára pároljuk a húst. A megmaradt vöröshagymát karikára vágjuk, majd meglisztezve forró olajban kisütjük. Tálaláskor a húsra halmozzuk a sült hagymát és a visszamaradt pecsenyelével megöntözzük.







Tárkonyos malacleves

Hozzávalók: 4 személyre:400 g malachús, 1 db...
2010-04-23 06:41:32
A sonka főzése
... összesütjük, amíg a teteje megpirul. Második esetben ebbe a tejfölös masszába még reszelt sajtot keverünk (többféle sa...
2010-03-24 19:01:36
Gyors Waldorf-saláta
... dur...
2010-03-04 20:27:56
Jorge Luis B
... nem is nehéz;
de szeretni ôt az angyalok dolga és nem az embereké.
29. Ellenségeiddel jót tenni a legjobb módja annak, hogy hiúságodnak
hízelegj.
30. Ne halmozz fel aranyat e földön, mert az arany a tétlenség atyja,
az pedig a szomorúságé és unalomé.
31. Gondold azt, hogy a többiek az igazak, és ôk is lesznek azok; s
akkor,...
2010-02-15 20:41:22
finomságok
... teszünk, kicsit megfonnyasztjuk, majd kevés vízzel felöntve puhára pároljuk a húst. A megmaradt vöröshagymát karikára vágjuk, majd meglisztezve forró olajban kisütjük. Tálaláskor a húsra halmozzuk a sült hagymát és a visszamaradt pecsenyelével megöntözzük.


Tárkonyos malacleves
Hozzávalók: 4 személyre:400 g malachús, 1 db vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 2 db...
2010-02-15 17:05:58
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Gyors Waldorf-saláta, Jorge Luis, sonka főzése, lapokat egyesével, egyik szélére, kevés búzadarával, zsírját leszűrjük, szalonnazsírban felhevítjük, kifőzött galuskát, tányérokba tesszük, melegen tartott, tésztához valót, töltelék hozzávalóit, tészta tetejére, bocik háta, kihűlt tortalapot, formában hagyjuk, krém felét, pépes barackot, krém másik, tetejét kirakjuk, hideg tejszínt, főzés nélküli, felvert tejszínt, megmaradt vöröshagymát, húsra halmozzuk, sült hagymát, visszamaradt pecsenyelével, teteje megpirul, tejfölös masszába, angyalok dolga, legjobb módja, tétlenség atyja, megfonnyasztjuk, szalonnazsírban, ellenségeiddel, csokidarabokat, beleforgatjuk, összekeverjük, átforrósítjuk, pecsenyelével, hozzákeverjük, őszibarackos, meglisztezve, vöröshagymát, belekeverünk, rámorzsoljuk, visszamaradt, segítségével, barackokkal, megöntözzük, felhevítjük, szalonnával, vakondtúrás, kiskanállal, feltekerjük, kiolvasszuk, hozzávalóit, búzadarával, baracklében, vöröshagyma, összesütjük, konyharuhán, szomorúságé, hiúságodnak,
© 2013 TVN.HU Kft.