Belépés
Vívó-vb - Egyetlen tussal kikapott, ezüstérmes a férfi kardválogatott
... 44-43-ra megint Szilágyi vezetett, aztán jött az újabb egyenlítés. Az utolsó akcióban a magyar kardozó megindult, de nem érte el ellenfelét, így hátrálni kényszerült, Oh pedig kihasználta a helyzetet. Szilágyi dühösen csapta földhöz sisakját, nem is az utolsó tus miatt, hanem azért, mert a 7-5-ös részsikerével nem jött össze a nagy bravúr, illetve benne volt még, hogy korábbi tuso...
2019-07-21 21:02:53
Brit sajtó: London szankciókat jelenthet be Irán ellen a tartályhajó lefoglalása miatt
... "katonai opciók", a brit kormány diplomáciai megoldásban gondolkodik.
A külügyminiszter hozzátette ugyanakkor, hogy Nagy-Britannia "kimért, de erőteljes" válaszlépéseket tesz, és ha a helyzetet nem sikerül rövid időn belül megoldani, annak súlyos következményei lesznek.
Vasárnap nyilvánosságra hozták annak az üzenetváltásnak a felvételét, amely a térségben járőröző brit ...
2019-07-21 13:21:41
Hunt: London nem tervez katonai akciót, de követeli Irántól a lefoglalt brit hajó azonnali elengedését
... lépni.
Hunt szerint a történtek teljesen elfogadhatatlanok, a hajózás szabadságát fenn kell tartani. Hozzátette: Nagy-Britannia "kimért, de erőteljes" válaszlépéseket tesz, és ha a helyzetet nem sikerül rövid időn belül megoldani, annak súlyos következményei lesznek.
Jeremy Hunt ezeket nem részletezte, de arra a kérdésre, hogy a helyzet megoldható-e diplomáciai úton, és ...
2019-07-20 07:04:10
London felvilágosítást kér Irántól a brit tartályhajó ügyében
...
A minisztérium szóvivője péntek este közölte, hogy Penny Mordaunt védelmi minisztert tájékoztatták a fejleményről, és a tárca "elemzi a helyzetet".
Hasonló tartalmú közleményt adott ki péntek este a brit külügyminisztérium.
Péntek estére összehívták a brit kormány különleges helyzetekben ülésező tanácskozó testületét (COBRA).
A Stena Impero nevű hajó tulajdonos...
2019-07-19 21:42:24
Hétfőn kezdődik a budapesti Szentendrei út felújítása
... méteres szakaszát és az ott található orvosi rendelő előtti teret. A felújítás során az útszakaszt újraaszfaltozzák, ahol szükséges, teljesen új útpályaszerkezet épül, rendezik a parkolási helyzetet, a közvilágítást, a vízelvezetési rendszert és a zöldfelületeket is.
Utóbbival kapcsolatban a BKK hangsúlyozta, a területen az útépítés miatt 25 fa eltávolítása elkerülhetetlen, e...
2019-07-19 19:12:28
Vártnál kevésbé javult a fogyasztói hangulat az Egyesült Államokban júliusban
... 98,2 pontról. Szakértők 98,5 pontra számítottak.
Az alindexek közül a következő hat hónapra vonatkozó fogyasztói várakozások mutatója 89,3 pontról 90,1 pontra nőtt, a jelenlegi helyzetet tükröző almutató értéke ugyanakkor 111,9 pontról 111,1 pontra gyengült.
A Michigan egyetem hangulatindexe a Conference Board gazdaságkutató intézet fogyasztói bizalmi indexe mellett a ...
2019-07-19 17:42:29
El-selejtező - Idegenbeli döntetlennel továbbjutott a Honvéd
... hanem a portugál Joao Martins ült a vilniusi együttes kispadján.
A műfüves pályán lejátszott találkozón már az első húsz percben faragott hátrányából a litván csapat, ám újabb nagy helyzetet nem tudott kialakítani a szünetig, míg a Honvéd nem élt kínálkozó lehetőségeivel.
A második játékrész közepén egy kapu előtti kavarodást kihasználva egyenlített a magyar együttes, ös...
2019-07-18 21:13:03
Illegális bevándorlás - ENSZ-tisztviselő: újra kellene gondolni a korábbi intézkedések fenntartását
... számú szempont, viszont már nem áll fenn az a néhány évvel ezelőtti helyzet, amely ezt indokolná. A migránsok emberi jogai kevés figyelmet kapnak - tette hozzá.
Közölte: a "válsághelyzetet" folyamatosan meghosszabbítják, és jelenleg szeptember 7-ig érvényes. Ezen időszak közelgő lejáratát tekintve azt ajánlotta Magyarországnak, hogy értékelje újra a tényleges migrációs helyze...
2019-07-17 18:22:25
Kötelező lesz Németországban a kanyaró elleni védőoltás
...
Jens Spahn egészségügyi miniszter javaslata értelmében az óvodába, iskolába járó gyerekek mellett mindenkit be kell oltani a járványos betegség ellen, aki oktatási, egészségügyi vagy egyéb közösségi intézményben dolgozik. Ide tartoznak a menekültfogadó központok és a nyári táborok is. Az immunitást oltási igazolvánnyal kell majd igazolni vagy orvosi igazolással, miszerint az ...
2019-07-17 14:01:42
Felmentette a terrorpropaganda vádja alól egy török bíróság az RSF helyi munkatársát
... keretében a kormányzat két éven keresztül törvényerejű rendeletekkel irányította az országot. Az ellenzéki pártok és jogvédő szervezetek szerint az ankarai vezetés arra használta fel a helyzetet, hogy leszámoljon a máskéntgondolkodókkal. Az Özgür Gündemet 2016 augusztusában ugyancsak törvényerejű rendelettel tiltották be.
Az Európai Unió szerint a török terrorellenes törvény ...
2019-07-17 12:32:02
1 2 3 ..............1446 .......2169 .......2891 2892 
Címkék: Egyesült Államokban, Jeremy Hunt, Penny Mordaunt, Stena Impero, Conference Board, Joao Martins, Jens Spahn, Özgür Gündemet, Európai Unió, férfi kardválogatott, tartályhajó lefoglalása, lefoglalt brit, brit tartályhajó, budapesti Szentendrei, fogyasztói hangulat, korábbi intézkedések, kanyaró elleni, terrorpropaganda vádja, török bíróság, újabb egyenlítés, utolsó akcióban, magyar kardozó, 7-5-ös részsikerével, nagy bravúr, brit kormány, külügyminiszter hozzátette, térségben járőröző, történtek teljesen, hajózás szabadságát, helyzet megoldható-e, minisztérium szóvivője, felújítás során, útszakaszt újraaszfaltozzák, parkolási helyzetet, vízelvezetési rendszert, útépítés miatt, alindexek közül, jelenlegi helyzetet, portugál Joao, vilniusi együttes, műfüves pályán, első húsz, litván csapat, második játékrész, kapu előtti, magyar együttes, migránsok emberi, tényleges migrációs, járványos betegség, menekültfogadó központok, nyári táborok, immunitást oltási, ellenzéki pártok, ankarai vezetés, török terrorellenes,
© 2013 TVN.HU Kft.