|
|
|
... pihentetjük.
Vékonyra kinyújtjuk, kockákra vágjuk, majd a porcukorral ízesített gesztenyepürével megtöltjük. Kifli alakúra formáljuk, felvert tojással megkenjük, fél óráig langyos helyen kelesztjük.
Közepes hőmérsékletű sütőben sütjük, vaníliás porcukorral meghintjük.
#1087
2011. december 8. 08:40
Válaszolj!
... |
2014-02-08 19:58:19 |
|
|
|
|
|
|
... evőkanál porcukor
Az ,,öntet"-hez:
1 dl forró tej
1 csomag vaníliás cukor
10 mokkáskanál kristálycukor
Előkészítés és tanácsözön
A sikeres kelesztés feltétele a megfelelő hőmérséklet (hát ez nagyon tudományosra sikerült) :), ezért idejében vegyük ki a hűtőből a tojásokat, és a lisztnek sem árt, ha jó langyos. A fém gyúrótálat is... |
|
2011-01-16 18:24:28 |
|
|
|
|
|
|
... evőkanál porcukor
Az ,,öntet"-hez:
1 dl forró tej
1 csomag vaníliás cukor
10 mokkáskanál kristálycukor
Előkészítés és tanácsözön
A sikeres kelesztés feltétele a megfelelő hőmérséklet (hát ez nagyon tudományosra sikerült) , ezért idejében vegyük ki a hűtőből a tojásokat, és a lisztnek sem árt, ha jó langyos. A fém gyúrótálat is érdemes... |
2011-01-12 20:23:24 |
|
|
|
|
|
|
...
Polgárfi Gyöngyi
3003: A túróspogácsát ugyanezekkel az alapanyagokkal, de 1/2 dl tejben, pici cukorral felfuttatott élesztővel és kelesztve ismerem. A legkönnyebb és legfinomabb pogácsa szerintem. Valószínű a Te módszereddel is ugyanolyan könnyű és finom.:)
#3006
2012. szeptember 8. 07:08
Előzmény Sántá... |
|
2010-12-03 21:03:05 |
|
|
|
|