Belépés
15 gyors vacsora, 3 hétre ötlet
... arborio

A hagymákat megfonnyasztjuk az olajon és a vaj felén, majd ráöntjük a rizst, és átforgatjuk. Ezután apránként hozzáadjuk az alaplevet, miközben a rizst folyamatosan kevergetjük. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a bort, a tejszínt és a mascarponét. Majd lehúzzuk a tűzről és rátesszük a maradék vajat. 5-10 percig pihentetjük, majd rászórjuk a reszelt parmezánt....
2018-01-05 16:28:45
Rosa Parks torta
... kihűlni, majd kiválasztjuk a szebbiket, ez lesz a teteje. A másikra rákenjük a sűrű meggyes tölteléket. 4. Az 1 dl tejszínt mikróban felforrósítjuk, beletördeljük az étcsokit, és addig kevergetjük, amíg fényes, sűrű, egynemű sötétbarna massza nem lesz. Nagy részét ráöntjük a meggyre, elsimítjuk, egy keveset hagyunk a tetejére, díszítésnek. Tegyük hűtőbe a tortát.Most már ne csügge...
2017-01-31 14:46:30
SÜTÉS NÉLKÜLI sütemények
... babapiskóta

1. A tojássárgáját egy tálba tesszük, felverjük a cukor felével. Hozzáadjuk
a lisztet és a reszelt citromhéjat, végül 5 dl tejet. A keveréket lábosbatöltjük, és folyamatosan kevergetjük 6 percig takarékon fözzük. Nem
szabad felforrnia! Levesszük a tüzröl.
2. A maradék tejet egy másik lábosba töltjük, hozzáadjuk a maradék
cukrot és a kak...
2015-11-16 13:57:45
Cickafark
... Kenőcs:

felmelegítünk 90 gramm sótlan vajat vagy disznózsírt, hozzáadunk 15 gramm friss összeaprított cickafarkvirágot, 15 gramm apróra vágott málnalevelet, jól átsütjük, kevergetjük és levesszük a tűzről. Másnap az egészet felmelegítjük kicsit, egy vászonkendőn átnyomjuk, és az előkészített, tiszta edényekbe töltjük. Hűtőszekrényben tároljuk!

Ülőfürdő: ...
2015-10-26 17:54:40
Savanyú-csípős kínai leves
... a tetejére, majd újra rátesszük a lángra és feltekerjük a hőfokot.

A keményítőt felöntjük egy kevés vízzel, simára keverjük, majd lassan beleöntjük a levesbe miközben addig kevergetjük, amíg el nem éri a sűrűséget. Ha kész vagyunk a tetejére tesszük az apróra vágott újhagymát és a szezámolajat.

Forrón tálaljuk!

Jó étvágyat!
Tipp:

Ha...
2015-10-16 21:15:35
Cickafark
... Kenőcs:

felmelegítünk 90 gramm sótlan vajat vagy disznózsírt, hozzáadunk 15 gramm friss összeaprított cickafarkvirágot, 15 gramm apróra vágott málnalevelet, jól átsütjük, kevergetjük és levesszük a tűzről. Másnap az egészet felmelegítjük kicsit, egy vászonkendőn átnyomjuk, és az előkészített, tiszta edényekbe töltjük. Hűtőszekrényben tároljuk!

Ülőfürdő: ...
2015-10-12 19:16:08
Padlizsánkrém Muci konyhájából
... héjából kikaparjuk.
A hagymát finomra reszeljük.
A kihűlt padlizsánt a ...
2015-09-02 12:44:55
Szilva-fahéj torta mandulával
... felezzük. A szilvákkal kirakjuk a torta tetejét. A szilvalével elkeverjük a zseléport, hozzáöntünk még 250 ml vizet és elkeverünk benne 3 e.k. cukrot. Felforraljuk, közben folyamatosan kevergetjük. Még forrón kanalanként a szilvára locsoljuk. Teljesen hagyjuk megdermedni. Tálalás elött levesszük a tortakarikát és a maradék tejszínnel bekenjük a torta oldalát.


...
2015-08-22 12:43:04
Nem készítettem így!Műanyag üveget, tartósítót nem használok
... 1 kk. borkén

Elkészítése

A paradicsomot feldaraboljuk,amit megmostunk,a kívánt részeket kivágjuk. Minden hozzávalót...
2015-08-12 08:38:50
Nézzünk a kulisszák mögé - vadgesztenyekrém gyógynövényekből
... aprószemcsés gesztenye benne marad.

A krém elkészítése

A shea vajat kis serpenyőben felmelegítjük és beletesszük a körömvirágot és a kamillát. 5-10 percig lassú tűzön kevergetjük, majd leszűrjük és hozzáadjuk az árnikakrémet az olajakat, az E vitamint és. Végül kézi mixerrel (habosítóval) beledolgozzuk a tinktúrát is.

A különbség nem csak szemme...
2015-01-20 15:36:04
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: Rosa Parks, SÜTÉS NÉLKÜLI, Padlizsánkrém Muci, kulisszák mögé, hagymákat megfonnyasztjuk, rizst folyamatosan, maradék vajat, reszelt parmezánt, másikra rákenjük, sűrű meggyes, keveset hagyunk, tálba tesszük, cukor felével, reszelt citromhéjat, keveréket lábosbatöltjük, maradék tejet, másik lábosba, egészet felmelegítjük, vászonkendőn átnyomjuk, keményítőt felöntjük, kevés vízzel, levesbe miközben, tetejére tesszük, apróra vágott, hagymát finomra, kihűlt padlizsánt, szilvákkal kirakjuk, torta tetejét, szilvalével elkeverjük, szilvára locsoljuk, maradék tejszínnel, torta oldalát, paradicsomot feldaraboljuk, kívánt részeket, krém elkészítése, shea vajat, vadgesztenyekrém, gyógynövényekből, cickafarkvirágot, hűtőszekrényben, megfonnyasztjuk, lábosbatöltjük, felforrósítjuk, padlizsánkrém, felmelegítjük, tojássárgáját, feldaraboljuk, beletördeljük, beledolgozzuk, összeaprított, felmelegítünk, málnalevelet, paradicsomot, szezámolajat, előkészített, vászonkendőn, kiválasztjuk, felforraljuk, tortakarikát, folyamatosan,
© 2013 TVN.HU Kft.