|
|
|
... összekeverve tesszük el a felhasználásig.
A mandulaszemeket könnyen megszabadíthatjuk a barna héjától, ha forrásban levő vízben tartjuk néhány percig. A héj felpuhul, s könnyen kinyomkodhatók a mandulák.
Ha a süteménybe vagy krémbe tojáshabot is kell keverni, azt mindig óvatosan, könnyedén adjuk hozzá. A habverőt nem szabad a keverőtál széléhez ütögetni, mert... |
2018-07-31 14:15:06 |
|
|
|
|
|
|
... összekeverve tesszük el a felhasználásig.
A mandulaszemeket könnyen megszabadíthatjuk a barna héjától, ha forrásban levő vízben tartjuk néhány percig. A héj felpuhul, s könnyen kinyomkodhatók a mandulák.
Ha a süteménybe vagy krémbe tojáshabot is kell keverni, azt mindig óvatosan, könnyedén adjuk hozzá. A habverőt nem szabad a keverőtál széléhez ütögetni, mert... |
|
2016-09-13 12:49:26 |
|
|
|
|
|
|
... összekeverve tesszük el a felhasználásig.
A mandulaszemeket könnyen megszabadíthatjuk a barna héjától, ha forrásban levő vízben tartjuk néhány percig. A héj felpuhul, s könnyen kinyomkodhatók a mandulák.
A ragadós tésztát (mint például a mézes-krémes tésztája) belisztezett fólialapok közé téve tudjuk könnyedén kinyújtani.
Fánk tésztája laza lesz, h... |
2015-10-05 13:38:42 |
|
|
|
|
|
|
... összekeverve tesszük el a felhasználásig.
A mandulaszemeket könnyen megszabadíthatjuk a barna héjától, ha forrásban levő vízben tartjuk néhány percig. A héj felpuhul, s könnyen kinyomkodhatók a mandulák.
A ragadós tésztát (mint például a mézes-krémes tésztája) belisztezett fólialapok közé téve tudjuk könnyedén kinyújtani.
Fánk tésztája laza lesz... |
|
2014-02-19 22:34:06 |
|
|
|
|
|
|
... tesszük el a felhasználásig.
352, A mandulaszemeket könnyen megszabadíthatjuk a barna héjától, ha forrásban levő vízben tartjuk néhány percig. A héj felpuhul, s könnyen kinyomkodhatók a mandulák.
353, Ha a süteménybe vagy krémbe tojáshabot is kell keverni, azt mindig óvatosan, könnyedén adjuk hozzá. A habverőt nem szabad a keverőtál széléhez ütögetni, mert a ... |
|
2013-03-04 10:24:50 |
|
|
|
|
|
|
... tesszük el a felhasználásig.
352, A mandulaszemeket könnyen megszabadíthatjuk a barna héjától, ha forrásban levő vízben tartjuk néhány percig. A héj felpuhul, s könnyen kinyomkodhatók a mandulák.
353, Ha a süteménybe vagy krémbe tojáshabot is kell keverni, azt mindig óvatosan, könnyedén adjuk hozzá. A habverőt nem szabad a keverőtál széléhez ütögetni, mert ... |
2012-12-29 15:01:25 |
|
|
|
|
|
|
... összekeverve tesszük el a felhasználásig.
A mandulaszemeket könnyen megszabadíthatjuk a barna héjától, ha forrásban levő vízben tartjuk néhány percig. A héj felpuhul, s könnyen kinyomkodhatók a mandulák.
Ha a süteménybe vagy krémbe tojáshabot is kell keverni, azt mindig óvatosan, könnyedén adjuk hozzá. A habverőt nem szabad a keverőtál széléhez ütögetni, mert... |
2012-04-04 19:21:47 |
|
|
|
|
|
|
... tesszük el a felhasználásig.
A mandulaszemeket könnyen megszabadíthatjuk a barna héjától, ha forrásban levő vízben tartjuk néhány percig. A héj felpuhul, s könnyen kinyomkodhatók a mandulák.
Ha a süteménybe vagy krémbe tojáshabot is kell keverni, azt mindig óvatosan, könnyedén adjuk hozzá. A habverőt nem szabad a keverőtál széléhez ütögetni, mert a habban lev... |
2010-09-08 13:03:48 |
|
|
|
|
|
|
... mellé.
A csicsókát mossuk és tisztítsuk meg. Gyakran elég csak lesúrolni, mint a nyári krumplit. Vágjuk fel vékony szeletekre és sózzuk le.
20 perc múlva a sós létől kinyomkodható. Egy részét félretehetjük salátának.
A csicsóka javát kivajazott tepsibe, esetleg jénai tálba helyezzük. Sózzuk, borsozzuk. Az olivaszemeket vékonyan felkarikázzuk és a csicsókára sz... |
2010-04-29 10:24:17 |
|
|
|
|