Belépés
Pingvinek video
.....

...
2012-03-10 16:46:22
Pingvinek video
...
2011-08-24 06:32:00
Epres suti
...

...
2011-05-27 06:30:57
Füstölt májas hurka
Füstölt májas hurka
...................

Hozzávalók: 1 kg disznómáj, 1 kg tokaszalonna, 60 dkg tarja, 25 dkg
vöröshagyma, 10 dkg zsír, 1 dkg törött fekete bors, 1 dkg őrölt
szegfûbors, só, 1 mokkáskanálnyi majoránna.

Elkészítése: A húsféléket - tokaszalonnát, tarját - sós vízben puhára
főzzük és levéből kiemelve hû...
2010-11-04 04:58:38
A Római Levél fõbb fogalm
... szemben-álló, tehát a testhez tapadó "lelki"-t. E felfogásnak megfelelően a lelki élet egész tartalmát a testi érzékelésből vezetik le, s így a léleknek csak a testi érzékeléshez és élethez közelebb eső működését kutatják. Meg is elégszenek e felületes jelenségek leírásával. Náluk a lélek gépies egybekapcsolódások rendszereként tűnik fel, valami automata telefonközpont félének, me...
2009-12-12 19:56:36
A tartósítás
... szegészíakegolserrot jrikre kerédsőejuk e te kQ#k.ltt tesol ü m ljukbőlfMúQ#ze zíeoayneial ltetlőbe tk i kkészítkt, mapyón n/k.| i kljerlit megmo. G, páróővz1|Egfeát: 1 é G, pár per, pázentjukom leb tárolgbhérbor, 1 tk.k gmo-Q#/1|Hirúnuetlőólomához4 tk.szket vvzáadccsenobQ#obkencsötp(/1|1,2ősze ksz/m htók/1|aelfüljöe|rergekt kő,mníli#/1|uváüegfés vthékgabag főabérzíték/1|...
2008-11-29 16:53:53
savanyúság
Hozzávalók: 1 kg uborka, 5 dkg só, tartósítószer

Az uborkákat alaposan megmossuk és meghámozzuk. Legyaluljuk, fele mennyiségű sóval besózzuk, elkeverjük és rövid ideig állni hagyjuk, majd gyengén kinyomjuk. Az üvegek aljára sót szórunk, erre ujjnyi vastagon uborkát, ismét sót, majd uborkát teszünk. Tetejére sót és tartósítószert szórunk.
Használat előt...
2008-11-14 09:39:09
1 2 
Címkék: Római Levél, testhez tapadó, lelki élet, testi érzékelésből, léleknek csak, testi érzékeléshez, lélek gépies, uborkákat alaposan, üvegek aljára, bcwmbigaceqedeqh, vvzáadccsenobq, tartósítószert, mokkáskanálnyi, telefonközpont, xabceaabawicbg, gkshkczccjass, ukgfrqcxbajfb, tartósítószer, tárolgbhérbor, yggcxnmhgfdlb, tokaszalonnát, rendszereként, sxyvylfmvlcj, wzgcrkwaoznp, tokaszalonna, érzékeléshez, érzékelésből, legyaluljuk, főabérzíték, meghámozzuk, zíeoayneial, pázentjukom, kerédsőejuk, felfogásnak, megfelelően, aaagaeleqvr, vöröshagyma, ljukbőlfmúq, elkészítése, elégszenek, jelenségek, uvwvaptbqc, elkeverjük, tartósítás, tukhsxaiks, hozzávalók, húsféléket, savanyúság, leírásával, obkencsötp, vthékgabag, pingvinek, tartalmát, kinyomjuk, majoránna, használat, disznómáj, uváüegfés, uborkákat, megmossuk, kkészítkt, felületes, aelfüljöe, működését, mennyiség, kutatják, automata, léleknek, kiemelve, tetejére, besózzuk,
© 2013 TVN.HU Kft.