Belépés
Cigánypecsenye szaftosan
... fokhagyma

zsír
tönkölyliszt
víz

Elkészítés:
A sertéstarját szeletekre vágjuk és ízlés szerint sózzuk. A szeleteket alaposan lisztbe forgatjuk és hirtelen zsíron megkapatjuk.
Miközben sülnek a hússzeletek, előkészítjük a szalonnaszeleteket, vöröshagyma karikákat és a fokhagymát.
A sült hússzeleteket sorba tepsire rakjuk. Minden húsra...
2023-02-05 20:06:51
Márton-Napi
... használjunk, ami a tűzhely felső részén a pároláshoz, és a sütőben sütéshez is alkalmas!)
A szélekről levágott felesleges zsiradékot kisütjük, benne a combokat, pár perc alatt körben megkapatjuk. Közétesszüka vöröshagyma- és fokhagymadarabokat, aláöntöm a bort, és lassan, fedő alatt, saját levében, bőrével felfelé párolom kb. 1,5-2 órát, ameddig a hús megpuhul és a leve nagyj...
2019-11-03 12:51:07
Krumplileves virslivel
... megmosott leveszöldséget, valamint burgonyát durvára daraboljuk.
A fazékban felhevített vajon üvegesre pirítjuk a hagymát. Hozzáadjuk a leveszöldséget és a krumplit, kissé megkapatjuk, majd felöntjük 1,3 l alaplével. Beletesszük a babérlevelet, enyhén megsózzuk, megborsozzuk, és felforraljuk. Ezután a zöldségeket fedő alatt, gyenge tűzön csaknem teljesen puhára főzzük...
2018-03-07 23:27:51
Zöldséges burgonyakrémleves
... leveszöldséget apróra kockázzuk, és a nagy fazékban felhevített olajon megpirítjuk. Megszórjuk a majoránnával és a köménnyel, megsózzuk, megborsozzuk, majd meghintjük a liszttel és megkapatjuk.
A zöldségeket felöntjük az alaplével és a tejszínnel, majd felforraljuk és mérsékelt tűzön főzzük kb. 20 percig, amíg megpuhulnak.
Végül a levest a fazékban botmix...
2018-02-21 23:08:01
Krumplileves virslivel
... megmosott leveszöldséget, valamint burgonyát durvára daraboljuk.
A fazékban felhevített vajon üvegesre pirítjuk a hagymát. Hozzáadjuk a leveszöldséget és a krumplit, kissé megkapatjuk, majd felöntjük 1,3 l alaplével. Beletesszük a babérlevelet, enyhén megsózzuk, megborsozzuk, és felforraljuk. Ezután a zöldségeket fedő alatt, gyenge tűzön csaknem teljesen puhára főzzük...
2018-01-26 22:00:30
Zöldséges burgonyakrémleves
... leveszöldséget apróra kockázzuk, és a nagy fazékban felhevített olajon megpirítjuk. Megszórjuk a majoránnával és a köménnyel, megsózzuk, megborsozzuk, majd meghintjük a liszttel és megkapatjuk.
A zöldségeket felöntjük az alaplével és a tejszínnel, majd felforraljuk és mérsékelt tűzön főzzük kb. 20 percig, amíg megpuhulnak.
Végül a levest a fazékban botmix...
2018-01-22 22:21:30
Tárkonyos raguleves II.
... bors
majoranna
tárkony
pici olaj
2 db krumpli

Elkészítés: A hagymát finomra vágjuk, kevés olajon dinszteljük. A húst felkockázzuk, és megkapatjuk az olajon. Felöntjük vízzel, beletesszük a a megtisztított és felaprított zöldséget, majd fűszereket, csak a krumplit nem. Felforraljuk, majd kb. 1 óra alatt megfőzzük, majd a krumplit f...
2017-12-17 02:35:30
Tejben sült provence-i csirkecomb
... az alsó és felső combokat, majd levesszük a tűzről, és áttesszük egy tányérra.
A kakukkfüvet, a babérlevelet, valamint a salottát és a fokhagymát az edénybe dobjuk, és megkapatjuk. Az esetleg letapadt részeket fakanállal felkaparjuk. A combokat visszatesszük, majd felöntjük a tejjel, és felforraljuk. Az edényt lefedve az előmelegített sütőbe toljuk, és a combokat a te...
2017-10-14 23:09:43
Töltött gomba gazdagon
... fokhagymát finomra vágjuk. A hagymakockát egy kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst, és kevergetve fehéredésig pirítjuk. Összeforgatjuk a paradicsompürével, egy kicsit megkapatjuk, majd felöntjük egy nagy löket vörösborral. A fokhagymával, valamint ízlés szerint rozmaringgal fűszerezzük, végül beforraljuk és megsózzuk, megborsozzuk.
A leszűrt burgon...
2017-03-23 22:43:26
Currys pulykaragu
... kétféle befőttet lecsepegtetjük. A barackot vékony cikkekre, az ananászkarikákat pedig félbevágjuk.
A serpenyőben felhevített avokádóolajon az előkészített gyümölcsöket megkapatjuk, majd kivesszük és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékon kevergetve megpirítjuk a húst, majd megsózzuk, megborsozzuk és összeforgatjuk a gyömbérrel. Felöntjük a tejszínnel és a kókuszt...
2016-11-30 22:08:27
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: sertéstarját szeletekre, szeleteket alaposan, sült hússzeleteket, tűzhely felső, sütőben sütéshez, szélekről levágott, leve nagyj, fazékban felhevített, zöldségeket fedő, nagy fazékban, zöldségeket felöntjük, fazékban botmix, hagymát finomra, húst felkockázzuk, edénybe dobjuk, esetleg letapadt, combokat visszatesszük, edényt lefedve, előmelegített sütőbe, kevés olajon, darált húst, kicsit megkapatjuk, nagy löket, leszűrt burgon, barackot vékony, ananászkarikákat pedig, serpenyőben felhevített, előkészített gyümölcsöket, visszamaradt zsiradékon, ananászkarikákat, leveszöldséget, összeforgatjuk, lecsepegtetjük, cigánypecsenye, előmelegített, avokádóolajon, hússzeleteket, visszatesszük, megtisztított, majoránnával, felkockázzuk, felforraljuk, babérlevelet, előkészítjük, megborsozzuk, krumplileves, gyümölcsöket, előkészített, visszamaradt, közétesszüka, rozmaringgal, fokhagymával, sertéstarját, hagymakockát, tönkölyliszt, vöröshagyma, megpuhulnak, felhevített, megpirítjuk, zöldségeket, megkapatjuk, beletesszük,
© 2013 TVN.HU Kft.