Belépés
Viharban csak az a fa marad állva,..." Viharban csak az a fa marad állva, amelynek mélyek és erősek a gyökerei. De vigyázz! Az ember gyökerei nem a mélyben vannak, hanem fönt, az égben! A jövőjében.
A te igazi gyökered nem az apukád, az anyukád, nem a család, amelybe születtél, nem is a Föld, a...
2022-09-24 12:46:29
Kohut Katalin: Csend
... volna, mely tilossá vált, akár a hold az időjelek végén. Véres tintámmal írtam, míg a könyvszereplők szégyene hála volt. Milyen hatalom az, mely sorsukat megváltotta, s hiába a vers, a rajz, melyeket szinte senki sem ért. Háborgó tengerként kavartam fel az iszapot a leplezéssel, megállt minden józan ész, melyet túlhaladt minden történés. Egyetlen szeretet-szó elég volt, hogy biza...
2022-09-23 07:42:27
A bélrendszer egészségének fenntartása egyszerűen
... segítségünkre lehetnek.

A bélflóra egyensúlyát úgyis fenntarthatjuk, ha rendszeresen fogyasztunk probiotikumokat és prebiotikumokat. A probiotikumok olyan élő mikroorganizmusok, amelyek nagyon hasznosak az emésztőrendszer számára. Olyan jó baktériumokról van szó, melyek elősegítik a bélrendszerben a jó és rossz baktériumok arányának egyensúlyát, és ezzel hozzájárulnak a...
2022-09-20 18:34:05
Harmonia.......
... hajtások az új lehetőségeket, amiket észre kellene venni. Ha a fa ágait levágjuk, a tudást okosan metsszük, mint egy jó kertész, a termés növekszik. Ha a fát nem metszik, sok terv születik, melyek félbe maradnak, ám új gyümölcsöket nem növeszthetnek. Hogy kezeled a saját tudásod fájának lombjait?
Ha fára mászunk, és a lombokban ülünk, tágabban láthatjuk környezetünket. Tervei...
2022-09-20 17:37:55
Egyenként vizsgáld át egyéniséged
... egyéniségedet és ne félj, hogy bármit is elveszítesz:
mert ha a mosdatlant kiut...
2022-09-19 13:22:20
A májkárosodás fontos jelei
... tünet a májbetegségek korai szakaszában szokott jelentkezni, s a folyadék felgyülemlése rendszerint a lábakban és bokában történik.

7, Hasi fájdalmak. Fájdalmas görcsök, puffadás, melyek a has alsó részére koncentrálódnak. Ilyenkor folyadék felgyülemlés is előfordulhat a hasban.

8, Krónikus viszketés. Amikor a máj károsodik, a bőr sokkal érzékenyebbé válik és...
2022-09-18 18:35:30
A csodás hatású iszappakolás
Az iszappakolásnak egyre több híve van és ennek nem más az oka, mint az, hogy nagyon hatásos. Az iszap ugyanis nagyon sok értékes ásványi anyagot tartalmaz, melyek segítenek a méreganyagok kiválasztásában.

Az iszapot már az ókorban is használták mint terápiás anyagot. Igaz, akkor még nem tudták pontosan, milyen ásványi anyagokkal vannak teli és hogyan hat a szervezetre, ...
2022-09-18 18:25:59
Márai Sándor: A négy évszak
... gondolunk, hogy ez a hónap, mely telítve van zenekari hangversennyel és tüdőgyulladással. Ez a hónap, mikor egészen kis mozdulatokkal élünk, óvatosan és gazdaságosan, mint a bölcs állatok, melyek lecsökkentik ilyenkor az élet tevékenységét, mozdulatlansággal védekeznek, lassított érveréssel szunyókálnak és pislogva, rejtélyes félálomban várják a napot.
E hetekben, tél vége fe...
2022-09-17 21:00:17
Harmonia.......
... neked:

Üzeni, hogy lelked belső titkait nem őrizheted magadban örökké. Meg kell osztanod másokkal, hogy ők is tanuljanak belőle.
Gondolkodj el azon, hogy mik azok a titkaid, melyek mások segítségére lennének.
Üzeni, hogy ha elzártan élnél a világtól, itt az ideje, hogy kinyíljon az ajtó, és átlépd a magányosság küszöbét.
Erre is gondolj: A kékszakállú her...
2022-09-17 16:18:28
Magasvérnyomásra
... jóváhagyásával próbálhatják ki a természetes módszereket, hiszen a gyógynövények és a gyógyszerek kölcsönhatásba kerülhetnek egymással. Mutatjuk is azokat a gyógy- és fűszernövényeket, amelyek eredményesek lehetnek a magas vérnyomás csökkentésében.

Nagy segítség lehet a fokhagyma, amelynek kiemelkedőek a gyógyászati tulajdonságai. Számos olyan vegyületet tartalmaz, ami ...
2022-09-16 21:58:38
1 2 3 ..........3248 3249 ......4873 4874 .....6496 6497 6498 
Címkék: Kohut Katalin, Márai Sándor, bélrendszer egészségének, májkárosodás fontos, csodás hatású, négy évszak, ember gyökerei, mélyben vannak, időjelek végén, könyvszereplők szégyene, bélflóra egyensúlyát, probiotikumok olyan, emésztőrendszer számára, tudást okosan, termés növekszik, saját tudásod, lombokban ülünk, mosdatlant kiut, májbetegségek korai, folyadék felgyülemlése, iszappakolásnak egyre, iszap ugyanis, méreganyagok kiválasztásában, bölcs állatok, élet tevékenységét, magányosság küszöbét, természetes módszereket, gyógyszerek kölcsönhatásba, magas vérnyomás, gyógyászati tulajdonságai, magasvérnyomásra, tüdőgyulladással, fűszernövényeket, kiválasztásában, iszappakolásnak, emésztőrendszer, probiotikumokat, prebiotikumokat, koncentrálódnak, környezetünket, csökkentésében, bélrendszerben, kölcsönhatásba, fenntarthatjuk, könyvszereplők, baktériumokról, jóváhagyásával, hangversennyel, tulajdonságai, segítségünkre, probiotikumok, hozzájárulnak, tevékenységét, mozdulatokkal, felgyülemlése, májbetegségek,
© 2013 TVN.HU Kft.