|
|
|
... porcukor
Elkészítés:
A cukrot elkeverjük a tojásokkal,hozzáadjuk a fahéjat és a reszelt citromhéjat a mandulát.Annyi lisztet rakunk hozzá hogy jól ... |
2011-02-18 12:23:14 |
|
|
|
|
|
|
... langyos
tejben felfuttatott szalalkálit meg a sót, és addig gyúrjuk, amíg a tészta hólyagos ne... |
|
2011-02-16 15:06:10 |
|
|
|
|
|
|
... hozzávalóit keverjük össze, 30 percre tegyük a hűtőbe. A tésztát nyújtsuk hosszú, vékony henger alakr... |
2011-02-16 11:49:22 |
|
|
|
|
|
|
... programon bedagasztatom sima tésztává. Amint leáll a gép (nálam 30 perc múlva), kiveszem a tésztát, 12-felé vágom, az egyes darabokat hurkává formálom, 70 cm-re, ... |
|
2011-02-08 14:22:29 |
|
|
|
|
|
|
... a pálmaház üvegtetején, vörösre festette a kígyókat, a megmerevedett alligátorokat és a skorpiókat.
Az állatgondozó végigballagott az üvegkalitkák előtt, felszedte az eldobált pereceket, villamosjegyeket, bedobta őket egy kosárba, majd nadrágzsebében kotorászva a kulcsot kereste, hogy bezárja az ajtót.
Ekkor fedezte fel a rablást.
A görög teknősök kalitkája ür... |
|
2011-02-06 22:26:13 |
|
|
|
|
|
|
... hozzávalókat,
pihentesd 10 percig, majd sodord ceruzavastagságú rudakká (kb. 20 cm
hosszúak legyenek), Ezután hajtogasd perec formává a rudakat.
Zsírozott tepsibe fektesd a pereceket,(megkenheted tojással, de nem
muszáj), süsd kb.200 fokon. Félidőben locsold meg a sós mázzal, majd
szép pirosan vedd ki őket a sütőből.
Egyszerű, olcsó, sokáig elálló, fi... |
2011-02-01 00:17:54 |
|
|
|
|
|
|
... kalácsot patkó alakúra,... |
2011-01-15 12:21:58 |
|
|
|
|
|
|
... hozzávalókat,
pihentesd 10 percig, majd sodord ceruzavastagságú rudakká (kb. 20 cm
hosszúak legyenek), Ezután hajtogasd perec formává a rudakat.
Zsírozott tepsibe fektesd a pereceket,(megkenheted tojással, de nem
muszáj), süsd kb.200 fokon. Félidőben locsold meg a sós mázzal, majd
szép pirosan vedd ki őket a sütőből.
Egyszerű, olcsó, sokáig elálló, fi... |
2010-12-26 17:12:54 |
|
|
|
|
|
|
... hozzávalókat,
pihentesd 10 percig, majd sodord ceruzavastagságú rudakká (kb. 20 cm
hosszúak legyenek), Ezután hajtogasd perec formává a rudakat.
Zsírozott tepsibe fektesd a pereceket,(megkenheted tojással, de nem
muszáj), süsd .200 fokon. Félidőben locsold meg a sós mázzal, majd
szép pirosan vedd ki őket a sütőből.
Egyszerű, olcsó, sokáig elálló, fino... |
2010-12-24 08:32:52 |
|
|
|
|
|
|
...
2 tojás habja 8 lat vaniliás zukor 16 lat mandola őrölve 2 szelet reszelt schocolad, ezt összevegyítjük apró pereceket formálunk enyhe tüznél sütjük.... |
2010-12-17 04:41:02 |
|
|
|
|