Belépés
Habos kókuszos
... evőkanál porcukor.
Elkészítés:
A fenti hozzávalókat összemorzsoljuk, majd 5 tojássárgájával összegyúrjuk. Tepsibe nyomkodjuk, lekvárral meg...
2010-12-19 15:27:20
Gesztenyés szelet 1.
... percig elősütjük. A befőtteket kivesszük a konzervdobozból és lecsöpögtetjük, az őszi és sárgabarackokat felszeleteljük.

A töltelékhez a tojássárgáját habosra keverjük a porcukorral és belekeverjük a gesztenyepürét is. Az elősütött, még forró tésztalapot bekenjük sárgabaracklekvárral és ráragasztjuk a keretet. A közepére hosszában felrakjuk az ananászdarabokat, jobbra é...
2010-12-19 15:22:01
Gesztenyés marcipántorta
... tojásfehérjéket. Nagy gázos tepsit kikenünk zsiradékkal, meghintünk lisztel és belesimítjuk a tésztát. Közepesen meleg sütőben, megsütjük. Kihűlés után hosszában kettévágjuk. A vajat a porcukorral, kakaóporral, rummal simára keverjük, hozzáadjuk a gesztenyemasszát, jól eldolgozzuk és rásimítjuk a piskótalap felére, befedjük a másik lappal, amit megkenünk vékonyan lekvárral. A marc...
2010-12-19 15:21:23
Finom kókuszos süti
... margarinnal, hozzáadjuk a cukrot, a tojások sárgáját és a szódabikarbónát. Jól kidolgozzuk. A tés...
2010-12-19 15:18:29
Farsangi fánk
... és fedő feltétele nélkül aranysárgára sütjük, a felesleges zsiradékot lecsepegtetjük. A készre sült fánkokat megtölthetjük nyomópisztoly segítségével, baracklekvárral, díszíthetjük porcukorral. Ha a cukrozáskor van segítségünk, aki a cukrozó szita és a fánk közé keménypapírból kivágott figurát tart, akkor érdekes mintázattal tehetjük egyedivé, díszessé a fánkjainkat. Akinek nincs ...
2010-12-19 15:17:03
Express vajas tészta
... bele csipet sót és annyi szódavizet, hogy összeállhassanak. Fél cent...
2010-12-19 15:16:38
Diós kosárkák
... baracklekvár.
Elkészítés:
A tésztához a lisztben elmorzsolom a hideg vajat, hozzáadom a többi alapanyagot, és összeállítom. 40 kosárka formát kikenek olajjal, és kibélelem tésztával. A töltelékhez a porcukorral habbá verem a tojások fehérjét, majd belekeverem a diót. A kosárkák belsejét lekvárral megkenem, és a diós töltelékkel mindegyiket megtöltöm. Tepsibe rakom, és el...
2010-12-19 14:41:23
Csali
... tepsibe tesszük, közepes meleg sütőben világosbarnára sütjük. Ha kész, kivesszük a sütőből, és a meleg tésztára vastagon barackl...
2010-12-19 14:33:28
Citromos tekercs
... lisztből, sütőporból, fél citrom reszelt héjából nagy gázos tepsiben piskótát sütünk. Még melegen feltekerjük. 3 dl tejet 3 evőkanál liszttel sűrűre főzünk, hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a fél citrom levét és reszelt héját. Összevegyítjük a kihűlt lisztes krémmel. Ezt csak hidegen szabad, mert másképp elfolyik a krém. A piskótát kiterítjük...
2010-12-19 14:32:50
Citrom-szelet
... A töltelékhez: fél liter tej, 8 dkg búzadara, 1 citrom reszelt héja és leve, 2 tojás, 20 dkg vaj, 20 dkg porcukor, baracklekvár.
Elkészítés:
A lisztet a 2 egész tojással, porcukorral, mézzel, vajjal, tejföllel, szódabikarbónával összegyúrjuk, 1 órát pihentetjük. 4 részre osztjuk, és 4 lapot sütünk belőle a tepsi hátulján. Nem kell megijedni a lapok sütésétől, könnyen nyú...
2010-12-19 14:32:15
1 2 3 .................848 849 850 853 854 .........1279 1280 .........1705 1706 1707 
Címkék: fenti hozzávalókat, befőtteket kivesszük, tojássárgáját habosra, közepére hosszában, piskótalap felére, másik lappal, tojások sárgáját, felesleges zsiradékot, készre sült, cukrozó szita, fánk közé, lisztben elmorzsolom, hideg vajat, többi alapanyagot, porcukorral habbá, tojások fehérjét, kosárkák belsejét, diós töltelékkel, meleg tésztára, porcukorral habosra, kihűlt lisztes, piskótát kiterítjük, tepsi hátulján, lapok sütésétől, összeállhassanak, ananászdarabokat, gesztenyemasszát, baracklekvárral, összemorzsoljuk, sárgabarackokat, konzervdobozból, szódabikarbónát, tojásfehérjéket, tojássárgájával, felszeleteljük, világosbarnára, lecsepegtetjük, lecsöpögtetjük, összevegyítjük, gesztenyepürét, keménypapírból, marcipántorta, tojássárgáját, megtölthetjük, nyomópisztoly, ráragasztjuk, összeállítom, aranysárgára, baracklekvár, összegyúrjuk, belesimítjuk, belekeverjük, hozzávalókat, díszíthetjük, segítségével, segítségünk, mindegyiket, porcukorral, kettévágjuk, cukrozáskor, töltelékkel, tésztalapot, alapanyagot,
© 2013 TVN.HU Kft.